tabakierka2 24.04.09, 13:35 ale nie prawdziwie, tylko "jak nam się wydaje jak mają na imię inne forumki",czyli post podobny do "jak wyglądamy" Typujcie karra - mia -> pasuje mi imię Kalina, nie wiem dlaczego, po prostu dlania -> Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Nasze imiona 24.04.09, 13:37 eee, to nie fair, bo u mnie nie ma co się wydawać. Chociaż pewna doza niepewności istnieje, bo nigdy nie wiadomo które to moje pierwsze, a które to moje drugie imię Odpowiedz Link
krolowazla Re: Nasze imiona 24.04.09, 13:39 hehe, że się ukryła pod tym nickiem faktycznie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mathiola - Marta/Magda 24.04.09, 13:40 a mi się matjiola z Mariolą kojarzy. Odpowiedz Link
tyssia Re: mathiola - Marta/Magda 24.04.09, 21:22 asiaiwona_1 napisała: > a mi się matjiola z Mariolą kojarzy. Mi też Odpowiedz Link
dlania Re: Nasze imiona 24.04.09, 13:41 Tabakierka - Ernestyna Babowa - Dorota albo Ewelina Cudko - Cudko () mathiola - Mariolka Kabaczek Alesio - Alexis Czarnataka - Dagmara Asiaiwona - katarzyna Pelagia Doral - Irena. Deela - Iwona Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 13:43 no właśnie nie. ale ja postanowiłam, że jak do końca weekendu się nie znajdzie to na jej forum ciążowym ją poszukam. Może tam ją widzieli. Odpowiedz Link
czarnataka Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 13:49 Poszukaj deeli, poszukaj. A ja tak myslę: Deela- Kasia Doral- Karolina alesio- Agnieszka mathiola-Marta cudko- Magda hell- wiem, więc nie piszę Matysiak- Gosia Dlania- Monika Tabakierka- Ola Liwilla- Basia Haja- wiem więc nie oszukuje, żem zgadła;P Odpowiedz Link
dlania Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 13:52 jak dla Monika super, zawsze mi sie podobało, czeka na ewentualną trzecia córke Odpowiedz Link
tabakierka2 mojego nikt nie zgadł:) 24.04.09, 13:52 słabo Wam idzie a któreś się zgadza? Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 13:52 Tabakierka- Basia albo Ewa mi sie nasunelo deela- Marta nie wiedziec czemu mathiola-Marta mi sie nasunelo asiaiwona- Marta mi sie kuzwa znow nasunelo Co jest z ta Marta??? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 13:54 No moninia - trafiłaś z moim iminiem jak kulą w płot Odpowiedz Link
l.e.a Re: Własnie, czy Deela sie znalazła? 24.04.09, 14:00 Deela- Monika Doral - Dorota alesio- Ola Mathiola - Mariola cudko - Gabrysia Hell- Olka Matysiak - Marta Dlania - Ania Tabakierka - Ula Liwilla- Lidka Haja - Agnieszka Babowa - Beata Alesio - Ewa Czarnataka - Małgosia krolowazla - Daniela eyes69 - Ewa slimakpokazrogi - Kasia Moofe i Fajke znam Odpowiedz Link
mathiola Będę strzelać: 24.04.09, 14:10 Dlania - Anna Asiaiwona - Joanna Iwona Zocha ileśtam - Zofia Magiczna_Marta - Marta Karolcia23 - Karolina Sebaga..... Agnieszka Aga9001 - Agnieszka Pati.kowalska - Patrycja Kowalska Odpowiedz Link
zocha16 Re: Będę strzelać: 24.04.09, 14:46 a nie zgadłas kochana. Zocha to ksywa jeszcze z lat szkolnych. Jakby sie trafiła jaka koleżanka na emaglu ze szkolnych lat to by od razu mnie rozgryzła. A zocha16 dlatego, że nie mogło być bez (jest nas tu kilanaście w związku z tym) Odpowiedz Link
margotka28 Re: Nasze imiona 24.04.09, 14:17 mathiola - mariola dlania - ania asiaiwona - asia iwona czarnataka - gosia cudko - jowita tabakierka - maria karra-mia - karina magiczna_marta- marta deela - asia sorki, że piszę małymi literami, ale tak jest szybciej, mam nadzieję, że żadna się nie obrazi Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Nasze imiona 24.04.09, 14:25 Deela- Dorota Doral - Karolina alesio- Aleksandra Mathiola - Ewa cudko - Sylwia Hell- Katarzyna Matysiak - Krysia (hue hue) Dlania - Dorota/Ania albo...Paula Tabakierka - przeciez nie Milena?! Liwilla- Ania Haja - pojecia ni mom Babowa - Ewa Alesio - Malgosia Czarnataka - Ewa oczywiscie albo Marta nie wiedziec czemu eyes69 - Ewa slimakpokazrogi - Ewa pewnie by bylo Moofka-Marysia Sedno? Jakos malo polskich imion znam...wrr Odpowiedz Link
eyes69 Re: Nasze imiona 24.04.09, 14:39 Ja Ewa nie jestem. Della - wiem jakie imie ma, ale jakbym nie wiedziala to Honorata Doral - to musi byc Katarzyna lub Dorota ;D Moninia - Monika Dlania - Malgosia Cudko - Asia Matysiak - Marta Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Nasze imiona 24.04.09, 14:26 mathiola i margota - byłyście blisko. Tylko kolejność nie ta Odpowiedz Link
pati.kowalska1 mathiola 24.04.09, 15:01 powiedz Ty mi, kobieto, jak Ty wpadłaś na to, żem ja Patrycja Kowalska????? wróżka czy cuś a więc: mathiola - Ola cudko - Karolina dlania - Ania czarnataka - Gośka tabakierka - Baśka hellious - Dorota krolowazla - Joanna Odpowiedz Link
karra-mia Re: Nasze imiona 24.04.09, 21:13 bingo, margotka trafiony zatopiony ale to akurat łatwe jest moje typy: deela - Beata dlania - Tamara, Tatiana hellious - Asia asiaiwona - Asia babowa - Edyta tabakierka - Kasia magiczna marta- Marta czarnataka - Jola Cudko - basia mathiola - Mariola albo Marta margotka - Gosia le.a - Magda pinacolada - Baśka zaraz dopiszę resztę... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Nasze imiona 24.04.09, 21:17 alesio - Agata matysiak - Marta doral - dorota liwilla - Liwia moofka - Monika eyes69 - kasia krolowazla - Ela Odpowiedz Link
mathiola Moje drogie :) 24.04.09, 21:57 Po raz ostatni (mam nadzieję) wyjaśniam, że matthiola bicornis (przez dwa t) to jest łacińska nazwa MACIEJKI czyli lewkonii dwurożnej i nie ma nic wspólnego z moim imieniem. Nie jestem również ani ruda ani drobna. Proszę o weryfikację waszej imaginacji mojej osoby bo jakoś mnie to denerwuje Odpowiedz Link
olinka20 Ale ale 24.04.09, 22:25 Maciejka jest drobna Ja to mam kurna problem- imienia nie da sie ukryc Odpowiedz Link
mathiola Re: Moje drogie :) 24.04.09, 22:27 jaka tam różowo fioletowa jak ona jest niebiesko-fuksjowa??? Odpowiedz Link
fajka7 A ja?? 24.04.09, 22:43 A ja jak mam? Az tak gine w tlumie kurna, ze pies z kulawa nie zauwazyl? Odpowiedz Link
babowa faja- moze Felicja? 24.04.09, 23:24 albo Frania moze jak Frania Maj ? a tak naprawde faja to juz jakas starszawa musi byc i imie musi być stosowne może Stanisława albo Krystyna? Odpowiedz Link
cielecinka a co ze mną? 24.04.09, 23:06 Fakt dawno nie pisałam, ale z chęcią się zapytam, kopiując dociekliwość Fajki. Więc z jakim imieniem kojarzy się Wam cielecina? Odpowiedz Link
dlania Re: a co ze mną? 25.04.09, 08:35 Ciele - Magdalena Mineralna - Agata Mearulles (bo zaraz sie tez pojawi i będzie pyszczeć) Kinga Demarta - Anastazja Odpowiedz Link
mearuless alez ty mnie dobrze znasz:) 25.04.09, 16:08 no wlasnie mialam zaczac pyszczyc Odpowiedz Link
dlania Re: alez ty mnie dobrze znasz:) 25.04.09, 19:25 E, myślałam, że z imieniem trafiłam Odpowiedz Link