dlania 27.04.09, 13:01 ... o rybie, co wpływa na wszystko! Boska jest, poprawia mi humor. A dzieci tez ja róbia i wpierdzielaja łososia ile sie tylko da Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 :D 27.04.09, 13:10 ta, co ryba wskakuje do koszyka? też ją lubię, ale wolę reklamę Biedrony gdzie ziemniaczki nie chcą sie rozbierać ( "ale tak przy obcych???") i ogórek mówi "dobra, tym razem wam się upiecze" i rechot też zawsze rechoczemy z męzolkiem Odpowiedz Link
dlania Re: :D 27.04.09, 13:15 O te serię reklam mi chodzi: www.youtube.com/watch?v=BP3anjQAc4s&feature=PlayList&p=8D6C7D5C64EC9C94&index=3 Odpowiedz Link
dlania Re: :D 27.04.09, 13:20 A to ci wchodzi?: wiadomosci.mediarun.pl/spoty/szczegoly/id106,Jedz_ryby_codziennie To jest taka wielka niebieska ryba co wchodzi i wychodzi, a w tle muzyczka: "Give me some fish...' Odpowiedz Link
cudko1 Re: :D 27.04.09, 13:44 a mnie rozpierdziela reklama tesco (nie qwiedziec czemu) z gościem który mówi: ja nie ma energii w ogóle ten jego głoś;P normalnie boskie - nie umiem jej znaleść na youtubie niestety ale ja antytalencie Odpowiedz Link
tabakierka2 dlańka 27.04.09, 13:46 jest jeszcze reklama z tą rybą w markecie ryba wskakuje do wózka kobiecie Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: :D 27.04.09, 13:50 cudko1 napisała: > a mnie rozpierdziela reklama tesco (nie qwiedziec czemu) z gościem > który mówi: ja nie ma energii w ogóle ten jego głoś;P normalnie > boskie - nie umiem jej znaleść na youtubie niestety ale ja > antytalencie Tej z "brakiem energii" nie znalazłam, ale ta tez jest niezła: tiny.pl/z5b2 Odpowiedz Link
doral2 Re: :D 27.04.09, 19:32 z ryba jest de best, reklamy pierdzionki tyż, ale ostatnio strasznie mi się podoba reklama wolksvagena, zatrudnij fachowców do ciężkiej roboty. ta reklama jest dynamiczna i ma spory ładunek testosteronu Odpowiedz Link
karra-mia Re: :D 27.04.09, 22:08 i taka fajna pisoenka leci na niej nie? to ta? taka z powerem a reklamy biedronki, z ryba i tesco to u nas kino pierwsza klasa, młodemu moge to zamiast wieczorynki puszczać Odpowiedz Link
endi100 Re: :D 28.04.09, 09:04 Ja się śmieję jak widzę tą reklamę, bo ta "ryba" jet sobowtórem mojego sąsiada Odpowiedz Link
marva Re: :Reklamy Biedronki 28.04.09, 11:02 Jak dla mnie to wszystkie były genialne....ta z jajkami też świetna! Wszystkie, które widziałam zawsze wywoływały usmiech na mojej paszczy. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 mamo musze kupe,,,ale ja chce u Tomka 27.04.09, 22:13 kurwa kto to w ogole wymyslil???????????? Odpowiedz Link
hellious Re: Uwielbiam reklamę... 28.04.09, 09:06 " give me some fisch " tez ja uwieliam I malz tez i mlody Gosc grajacy rybe jest boski Odpowiedz Link
l.e.a Ja się rozpływam przy tej 28.04.09, 09:41 Uwielbiam ją, działa cholernie kojąco - dziwne reklama kojąco no i koniecznie bym chciała wiedzieć co to za zespół/muzyk www.youtube.com/watch?v=7XmUxf35AVk Odpowiedz Link
l.e.a maaam ! 28.04.09, 09:43 znalazłam goscią :0 teraz musze pokombinowac jak spiratowac i zdobyć mp3 Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: maaam ! 28.04.09, 10:24 Właśnie widziałam nową reklamę ikea - taka w stylu Ty tu urządzisz - jak mamusia żołnierza w zbroi poucza. Boska. Tylko nie umiem jej znaleźć w necie coby linka podrzucić Odpowiedz Link
wilma1970 Gonzales 29.04.09, 20:13 Ten numer mi dzieci zgrały na komórkę jako sygnał telefonu. Żeby mnie nie wkurzało dzwonienie. Polecam Ci jego płyty są troszkę depresyjne ale bardzo ciekawe. Odpowiedz Link
marva Re: Uwielbiam reklamę... 28.04.09, 11:00 Ja też lubię a mój dzieć staje przed tv jak wryty i nie mruga nawet oczkiem I uwielbi ateż reklamę Ery Paweł i gaweł w niejednym stali domu... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 nowa ikea 29.04.09, 20:09 dzięki uprzejmości koleżanek na emamie jestem w posiadaniu linka. Proszę: www.youtube.com/watch?v=g2j1VkbRWiE&feature=player_embedded Odpowiedz Link
little_fish Re: nowa ikea 29.04.09, 20:26 mnie ta nowa ikea rozwala bardziej niż stara - jak sobie wyobrażę Króla Artura z czapraczkiem wydzierganym przez mamusie, przyczepionym do zbroi, to wymiękam... Odpowiedz Link