w_miare_normalna 07.05.09, 21:21 jak ty pisałaś o tej 13 to ja u lekarza z młodą byłam ! fotoforum.gazeta.pl/u/w_miare_normalna.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cielecinka Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:22 he, he znowu się załapałam, tylko ciacha cudka nie zdążyłam obaczyć. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:27 jessssoooo normalna sorrki,ale widzę te zdjęcie i ciebie poniżej już normalną i nie, chyba bym sobie nie dała takiego zdjęcia zrobić, a na pewno bym go nie pokazywała pzrepraszam, ale zdecydowanie lepiej ci nienaporodówce Odpowiedz Link
bernimy Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:35 Karra-mia, każda z nas tak się zmienia na te kilka godzin, tak myślę Jesteśmy nie do rozpoznania Na szczęście ja też takiej pamiątki nie mam.... Odpowiedz Link
bernimy Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:30 Dzięks A więc mogę zabrać głos: bosze, normalne zdjęcie kobiety tuż przed czy też tuż po Dziewczyny pisałay takie zszokowane niektóre, ale sorki, tak się wygląda Ja zdjęć nie mam, nawet o tym nie myśleliśmy, i dobrze, ale tak się właśnie wygląda kiedy jest się napompowanym oksytocyną czy innymi kroplówkami - ja byłam. Na szczęście ten wyglada strasznie szybciutko mija.... Jeszczeraz dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości, ale to z powodu tych komentarzy! Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:31 tez miałam oksytocyne i 3 kroplówki Odpowiedz Link
bernimy Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:33 No!!! Chyba założę jutro wątek, aby wystraszyć młodzież przed zachodzeniem w ciążę, jak to się masakrycznie wygląda kilka godzin w życiu Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:34 hahaha dobre Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:35 kurw... znowu sie nie załapałam i nie widziałam Odpowiedz Link
karra-mia Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 21:47 bernimy ja wiem, wyobraż sobie mnie, przed ciążą 64 kg a na koniec 89 dzieciak 4200, a do porodu przystepowałam po nieprzespanej z powodu bólów krzyzowych nocce i dlatego też nie mam takiego zdjęcia... ehhh myślę,że nie byłoby co oglądać, a tak z perspektywy czasu to mogę powiedzieć, że wyglądałam jak gwiazda, bo i tak nikt prócz chłopa mojego nie widział a że on z nadmiaru wrażeń też niewiele pamięta, więc luz Odpowiedz Link
endi100 Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 22:17 No i ch... znów nie zdążyłam. oglądałam "gotowe na wszystko" Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 22:33 Ja też nie zdążyłam Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 07.05.09, 23:06 a ja nawet nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
bernimy Re: Bernimy_a masz babo .. ost.szansa :P 08.05.09, 08:01 I tak najlepiej, przynajmnie cię nic nie gryzie Odpowiedz Link
bernimy Karra-mia 08.05.09, 08:00 To co opisałaś to prawie wypisz wymaluj o mnie , plus minus (66; 90; 3900) za wyjątkiem nieprzespanej nocy, ale za to naszprycowali mnie oksytocyną, chyba 2 kroplówami bo nie miałam skurczów Męża też wczoraj podytywałam co pamięta, na pewno nie pamięta mojego wygladu, za duzo wrażeń Odpowiedz Link