lelieb 28.07.09, 11:50 Była któraś? Rzeczywiście tak fajnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosiaczek.only Re: Bukowina Tatrzańska-baseny termalne 28.07.09, 12:20 Ja bylam w Tatralandii na Slowacji- bylo bosko. W Bukowinie nie Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Bukowina Tatrzańska-baseny termalne 28.07.09, 12:50 ja nie byłam, ale żałuję. byłam teraz w górach i rozmawiałam z wieloma osobami, które tam były - nie słyszałam ani jednej negatywnej opinii Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Bukowina Tatrzańska-baseny termalne 28.07.09, 12:51 ja byłam w Białym Dunajcu, ale nie przepadam za moczeniem d*py w ciepłych wodach również w wannie dla mnie nuda Odpowiedz Link
lenka.i.maja Re: Bukowina Tatrzańska-baseny termalne 28.07.09, 15:25 Byłam. Są super. Tylko straszne tłumy. Do południa nie radzę się wybierać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Bukowina Tatrzańska-baseny termalne 28.07.09, 16:54 Mój tato był ze swoją kobietą , podobało im się bardzo . Ja byłam na Słowacji ale zimą , wydaje mi się , że zimą jest lepszy klimat , zwłaszcza po całym dniu na nartach - rewelacja Odpowiedz Link
cura_domestica lenka.i.maja !!!! 28.07.09, 16:55 Nie widziałam wcześniej tego nicka , ciekawa jestem czy nick od imion dzieci ??? czy inny pomysł ??? Moje córy tak mają na imię Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: lenka.i.maja !!!! 28.07.09, 16:59 cura_domestica napisała: > Nie widziałam wcześniej tego nicka , ciekawa jestem czy nick od imion dzieci > ??? czy inny pomysł ??? > Moje córy tak mają na imię Cura, a może to twoje córy założyły wspólnie konto i maglują Odpowiedz Link