cura_domestica 11.08.09, 08:53 Zgodnie z regułą magla usprawiedliwiam swoją nieobecność ! Właśnie nie dane mi było się wyspać bo odeszły mi wody i skurcze też się zaczęły więc jadę do szpitala!!! Proszę trzymać kciuki!!! pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 NIE ściemniaj 11.08.09, 08:55 jesteś jakoś koło 7mego miesiąca kłamku jeden po akcji asiowej NIE WIERZĘ już żadnej pseudo -rodzącej Odpowiedz Link
hellious Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 08:56 Powodzenia,oby szybko i bez problemowo Odpowiedz Link
tabakierka2 hell:P 11.08.09, 09:01 nie daj sie robić w balona a w ogóle to mi odpisz na maila Odpowiedz Link
bernimy czy któraś ma Twoją komórkę 11.08.09, 09:13 i zawiadomisz jak już będzie po??? Plisss Trzymaj się, życzę szybkiej akcji, bezproblemowej, bezbólowej () i dużo dużo siła na poród i po porodzie p.s. a co Asia zrobiła fałszywy alarm? Oj, objechałabym za to! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: czy któraś ma Twoją komórkę 11.08.09, 09:28 bernimy napisała: > p.s. > a co Asia zrobiła fałszywy alarm? Oj, objechałabym za to! no!!! wszystkie się dopisały, że kciuki trzymają i w ogóle. A ona nas wkręciła i cura też wkręca, bo jeszcze jej sporo czasu zostało, z tego, co pamiętam Odpowiedz Link
adkam77 Re: czy któraś ma Twoją komórkę 11.08.09, 10:31 Z tego co pamiętam termin ma na koniec sierpnia więc jak najbardziej może już rodzić. Powodzenia !!! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: czy któraś ma Twoją komórkę 11.08.09, 10:33 adkam77 napisała: > Z tego co pamiętam termin ma na koniec sierpnia więc jak najbardziej > może już rodzić. > Powodzenia !!! z tego, co pamiętam, jak ją pytałam, czy ma już imię, pisala, że jeszcze nie zna płci i że to wczesne miesiące. Zaraz poszukam Odpowiedz Link
bernimy mathiola :-)))))))))))))))))))))))))) 11.08.09, 10:38 "O. To Kura w ciąży była??" niemożliwe, że Ty serio pytasz Jeśli na koniec sierpnia, to jak najbardziej może już być akcja Ja wierzę i czekam na wieści Odpowiedz Link
mathiola Re: mathiola :-)))))))))))))))))))))))))) 11.08.09, 10:42 Mylą mi się te pozaciążane, tyle ich tu..... Odpowiedz Link
deela Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 11:49 aaaaaaaaaaaaaa jedz i zaraz mi tu wracaj Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 12:30 cura miała termin na koniec sierpnia, więc może już rodzić. Ja mam jej kom - pisała mi rano, że da znać jak nowe maglątko się narodzi. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a znamy płeć i imię magielana/magielanki nowe 11.08.09, 12:38 coś mi się wydaje, że cura pisała że dziecię zakrywało swe płciowe narządy... Odpowiedz Link
tabakierka2 asiowa 11.08.09, 12:42 a jak Lenka się ma? zdjęc nie wrzucasz, nic nie opowiadasz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 11.08.09, 12:50 tabaczku - Lenka cały czas na cycku wisi, albo śpi u mnie na rękach, więc jestem baaardzo ograniczona ruchowo. A jak już ewentualnie śpi na łóżku to mogę godzinami się na nią patrzeć i ją wąchać Czy wy też uwielbiacie zapach małego dziecka, czy to ja jestem jakaś zboczona. A tak wogóle to dziś zdjeli mi szwy po cc i właśnie zobaczyłam, że kawałek ciała mam rozerwany tak na głębokość 5 mm. Czy to samo się zrośnie???? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: asiowa 11.08.09, 12:52 asiaiwona_1 napisała: > Czy wy > też uwielbiacie zapach małego dziecka, czy to ja jestem jakaś > zboczona. Ja lubię zapach szczeniaczka nie znam zapachu małego bobasa, ale słyszałam, że kobiety też go lubiąwięc chyba nie jesteś zboczona > A tak wogóle to dziś zdjeli mi szwy po cc i właśnie zobaczyłam, że > kawałek ciała mam rozerwany tak na głębokość 5 mm. Czy to samo > się zrośnie???? Może pokaż lekarzowi - pewnie sie zrośnie, ale nie ma co ryzykować. A te szwy to nie są takie samowtapiające sie? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 11.08.09, 12:59 tabakierka2 napisała: > A te szwy to nie są takie samowtapiające sie? Tabaczku, w środku są rozpuszczalne, a te na zewnątrz to nie i trzeba je ściągać Odpowiedz Link
deela Re: asiowa 11.08.09, 12:53 w dupie moze sie ziarnina zrobic a i tak krwawic i sie badzgac jak tak mialam po pierwszym cc 4 tyg sie meczylam az mi lekarz na przegladzie wzial jakims swonstwem wypalil i w koncu przestalo ropiec i pokrwawiac Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 11.08.09, 12:58 tylko czmeu ta położna nic mi nie powiedziała, że się nie zarosło??? Ja to dopiero w domu zobaczyłam. Za 5 tyg mam kontrolę u gina, więc zobaczę, jak będzie ok to poczekam do tej wizyty, a jak coś się będzie babrać to pojadę do szpitala. Tylko czy oni wtedy będą mnie jeszcze raz zszywać? Odpowiedz Link
lisek78 Re: asiowa 11.08.09, 13:19 Tylko czy oni wtedy będą mnie jeszcze raz zszywać? że się tak wtrącę - ja też miała kawałek niezrośnięty i też bałam sie tego,że będą mnie jeszcze raz szyć,a wcześniej coś czyścić.Na kontroli gin zapisał antybiotyk w maści (bactroban) i kazał często smarować oraz przecierać wodą utlenioną.Zrosło się samo,ale trwało to jakiś czas. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 11.08.09, 13:22 lisku - dzięki. uspokoiłaś mnie trochę. ale będę obserwowac tą moją ranę... Odpowiedz Link
bernimy Asiu 11.08.09, 13:30 Fajnie, że w końcu napisałaś co słychać u Ciebie!!! Sił dużo Ci życzę i szybkiego zagojenia. No a zapach maluszków jest bardzo fajny Odpowiedz Link
zocha16 Re: Asiu 11.08.09, 14:33 no własnie bern, Kocham ten zapach. I jestem zboczona zapewne, bo mój syn ma juz prawie 4 lata a nadal uwielbiam go wąchać szczególnie w nocy jak spi i np przyjdzie sie do mnie wtulic. Odpowiedz Link
bernimy Re: Asiu 11.08.09, 14:39 Ja też, ja też jestem widocznie zboczona, bo najpiękniejszy jest zapach córci, gdy się tak rozgrzeje śpiąc A bobaskiem już nie jest, ma prawie dwa latka Odpowiedz Link
amoreska Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 13:22 Trzymamy kciuki i czekamy na wieści o kurczaczku Odpowiedz Link
agik82 Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 14:00 czyli następna na urdop do SPA pojechała:d Kura czekamy na małe kurczątko Odpowiedz Link
karra-mia Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 14:03 no to czekamy na kurczątko nowe Odpowiedz Link
endi100 Re: MELDUJE!!! WODY MI ODESZŁY!!!! 11.08.09, 14:20 Trzymam kciuki i czeka na dobre wieści Odpowiedz Link