roksanaa22 Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 18:00 Cudna Podobna do mojej córci jak się urodziła.Tylko moja miała dłuższe włosy Odpowiedz Link
kasia111177 Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 18:05 Śliczna Siostra starsza jaka dumna i to jest naprawdę szczęśliwe zakończenie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 kokoszka 11.08.09, 18:26 na górze plecków ma troszkę i na uszach- jak troll Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: kokoszka 11.08.09, 18:40 asiaiwona_1 napisała: > na górze plecków ma troszkę i na uszach- jak troll pociesze Cie- to znika moj jak sie urodzil tez mial i tak Ci powiem ze Lenka wyglada tak samo jak wygladal Filip- jakby skore zdjac (my na niego Rysiek mowilismy- od R. Kalisza ) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 magiczna 11.08.09, 18:42 wiem, że znika. Na szczęście. A z tym Ryśkiem to fajnie. ja czasami wołam Czesław Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: magiczna 11.08.09, 18:53 dla porownania zdjecie Felka kilkanascie godzin po urodzeniu Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: magiczna 11.08.09, 19:01 o kurcze - co on sobie w te poliki naładował???????? faktycznie jak rysiu Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: kokoszka 12.08.09, 07:39 asiaiwona_1 napisała: > na górze plecków ma troszkę i na uszach- jak troll troll umarłam Odpowiedz Link
miacasa Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 18:46 zdjęcia świetne, modelka fantastyczna a już w duecie z siostrą to arcydzieło wyszło Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 22:04 śłodka dziewuszka,widząc takie zdjęcia aż mi się zachciało mieć kolejne dziecie,gdybym tylko mogła...ech Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 19:01 slodka i sliczna tylko taka duza i usmiechnieta od razu? ja myslalam ze takie male dzieci to jak warzywka sa... Odpowiedz Link
miacasa Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 19:08 > tylko taka duza i usmiechnieta od razu? siostra ją rozśmieszała pewnie Odpowiedz Link
hellious Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 19:22 jeju, jaka z niej wielka baba! sliczna wielka baba Odpowiedz Link
mamamira Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 19:27 Ale ona duza a czuprynkę ma fantastyczna. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 20:30 na 4 zdjęciu to jej dziadek? Dziwnie duża jak na noworodka. Odpowiedz Link
karra-mia Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 20:58 fajniutka przypomina mi się, jak Maks był taki "malutki" Odpowiedz Link
bernimy wygląda na miesięczne uśmiechnięte bobo 11.08.09, 21:42 Niezła jest I śliczniutka Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: wygląda na miesięczne uśmiechnięte bobo 11.08.09, 21:59 śliczne dzieciaczki a dziadek jaki dumny. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: wygląda na miesięczne uśmiechnięte bobo 11.08.09, 22:09 świetne zdjęcie to w duecie z siostrą i ten uśmiech powalający jest:- ) Odpowiedz Link
joanna266 Re: wygląda na miesięczne uśmiechnięte bobo 11.08.09, 22:13 nie wiem czy mnie sie dobrze wydaje ale na zdjeciu malenka jest z tata nie z dziadkiem? Odpowiedz Link
pu-fa Re: macie nowe foty Lenki :) 11.08.09, 23:58 no wlasnie tylko nie pisz ze to twoj maz?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: macie nowe foty Lenki :) 12.08.09, 07:42 pewnie, że to asiowy mąż jest dojrzały męczyzna - ot co Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: macie nowe foty Lenki :) 12.08.09, 10:56 tabakierka2 napisała: > > dojrzały męczyzna - ot co raptem 6 lat starszy ode mnie. Ale naogowe palenie fajek robi swoje Odpowiedz Link
zales239 Re: macie nowe foty Lenki :) 12.08.09, 11:00 Ta malutka Lenka WCALE nie wygląda jak noworodek,bystre spojrzenie plus waga jestem w szoku. Kiedyś to dziecko leżało w becie przez miesiąc a teraz.... Zmienia się ten świat,fajnie wygląda dziewuszka Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: macie nowe foty Lenki :) 12.08.09, 11:05 asiaiwona_1 napisała: > tabakierka2 napisała: > > > > > dojrzały męczyzna - ot co > > raptem 6 lat starszy ode mnie. Ale naogowe palenie fajek robi swoje > eeee...nie przejmuj się Asiowa, ale mała ma Twoje rysy twarzy - taki sam układ dolnej cześci twarzy - usta, nosek, broda Fajna, ale jaka wielka kobita Odpowiedz Link
asiaiwona_1 tabaczku 12.08.09, 11:25 ja się nie przejmuję - no tylko tym jego paleniem to tak. Mi się taki podoba i już. Nie każdemu musi. A Lenka faktycznie - tak jak i Agatka ma po mnie brodę wąskie usteczka. Tylko czemu ona się budzi o 5 rano i nie śpi do 8?????? Tylko patrzy na mnie tymi wielkimi oczętami... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 zapomniałam się pochwalić 12.08.09, 11:28 Pamiętacie, że moja młoda robi "zawrotną karierę" w tvn style? W najbliższy poniedziałek mamy znowu nagranie u nas w domu, potem w sklepie meblowym. No i przy okazji Lenka też będzie miała nagranie Nie ma to jak robić karierę na plecach starszej siostry Odpowiedz Link
bernimy a ja nic nie wiem o karierze 12.08.09, 11:33 To daj znać kiedy Twoje cudeńka mozna będzie obejrzeć! No nie mogę się ciągle nadziwić, jaka ta Twoja Młodsza jest kumata z twarzy w tak młodym wieku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja nic nie wiem o karierze 12.08.09, 11:37 jest taki program w tvn style "sekrety mądrej niani" (nie mylić z tą supernianią o baaardzo niegrzecznych dzieciach, a właściwie rodzicach ). Kiedy dokładnie będzie emisja to nie wiem, ale na pewno we wrześniu. Program leci w soboty o 9 rano, a poem codziennie jest powtarzany o różnych porach, więc jak go zobaczę to dam znać Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabaczku 12.08.09, 11:37 asiaiwona_1 napisała: > ja się nie przejmuję - no tylko tym jego paleniem to tak. Mi > się taki podoba i już. Nie każdemu musi. to nawet i lepiej mnie czasem wkurza jak mi obce kobiety mówią, że mam przystojnego męża > A Lenka faktycznie - tak jak i Agatka ma po mnie brodę wąskie > usteczka. Tylko czemu ona się budzi o 5 rano i nie śpi do 8?????? > Tylko patrzy na mnie tymi wielkimi oczętami... ona ma takie 'dorosłe' i rozumne te oczka. Jak to możliwe - ma przecież dopiero tydzień! a może Ty ją przenosilaś? Agatka chyba strasznie dumna z siostry, co? a masz jakieś fotki z małą? w sensie Ty i mała? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: asiowa 12.08.09, 11:39 po pierwsze wielkie gratulacje ! (Bo się w watku gratulacyjnym nie dopisywałam). Spóźnione ale szczere Mała - cud, miód i orzeszki. Słodziak. A młoda Twoja , ta starsza, jakim cudem w TVN Style i w czym tam można ja zobaczyć? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 12.08.09, 11:44 marysienka44 napisała: > > A młoda Twoja , ta starsza, jakim cudem w TVN Style i w czym tam > można ja zobaczyć? Kiedyś wysłałam zgłoszenie mailem - na ich stronie było info, że jak się jest mamą i chciałoby się wziąć udział w programie i porozmawiać nt dzieci to żeby się zgłosić. Zadzwonili gdzieś po pół roku z propozycją dla Agatki. I najpierw było nagranie u dentysty, potem kilka razy w domu (piekłyśmy ciastka, robiłyśmy eksperymenty, czytałyśmy, udawała chorą), w parku grała dziecko, które zaczepia obcy pan... Aha, a najlepsze, że mój m ostatnio jak z młodą szedł ulicą to usłyszał jak jedna babka pokazując młodą drugiej mówiła "zobacz, poznajesz ją?" Normalnie gwiazda telewizyjna Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tabaczku 12.08.09, 11:40 jakoś nie miałam okazji sobie popstrykać fotek muszę to nadrobić. Ale ja prawie cały dzień latam z cycami na wierzchu, więc nie mam czasu przysposobić się do wyglądu nadającego się na fotografowanie Tabaczku - ja jej wcale nie przenosiłam. Urodziła się dzień przed terminem. Może ta "tusza" tak wpływa na jej "dorosły" wygląd Odpowiedz Link