dlania Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:13 Ja mam identyczną)) Gdzie ci sie udało znaleźć nierózową kurtke dla dziecka? Odpowiedz Link
agik82 dlania 13.08.09, 17:15 a nie podkupisz mi? bo tu jest allegro.pl/item701931944_adams_piekny_plaszcz_alaska_dla_modnej_116.html i tak dumam, co robić, czy kupować, czy nie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:16 mi sie podoba wlasnie dlatego ze nie jest oczojebnie rozowa Odpowiedz Link
agik82 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:20 magiczna_marta napisała: > mi sie podoba wlasnie dlatego ze nie jest oczojebnie rozowa no właśnie dlatego mi się dość widzi, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie na kupno zimowej kurtki, tzn, aby nie była za mała, zanim młoda ją założy Odpowiedz Link
kama_msz Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:24 magiczna_marta napisała: > mi sie podoba wlasnie dlatego ze nie jest oczojebnie rozowa niby racja, ale można kupić coś w bardziej zdecydowanym kolorze, ja np. w tym roku będę polowała na czekoladową a jakaś taka wyblakła jest, ale może to wina foty albo mojego monitora. agik, a ile dziecko ma lat? bo z rozmiaru wnioskuję, że chyba ok. 4-5, więc chyba możesz zaryzykować Odpowiedz Link
agik82 kama 13.08.09, 17:27 młoda w czerwcu skończyła 4lata, więc 116 powinno być, zresztą jak nie ona to młodsza by miała, tylko na przyszły rok ale też mnie ten kolor niepokoi, u mnie też jakaś wyblakła Odpowiedz Link
kama_msz agik 13.08.09, 17:33 no to powinna być ok rozmiarowo. ale wciąż podtrzymuje swoje zdanie, że jest taka szaro-bura i smutna teraz coraz więcej firm robi nieróżowe ciuszki dla dziewczynek, więc ja bym się wstrzymała. Odpowiedz Link
fajka7 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:20 Sama mam podobna ale mam tez cos eleganciejszego na bardziej wymagajace okolicznosci. Odpowiedz Link
deprim6 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:27 jak dla mnie super!!!! podoba mi się.Bierz nie zastanawiaj się.Super dla malucha. Odpowiedz Link
koralik12 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:48 Ładna. Ja mam podobną ale chłopięcą, tez Adams. Tylko ten kaptur jest mało praktyczny bo to kurtka jesienna a kaptur ma jak z zimowej. Odpowiedz Link
figrut Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:53 Jeśli się Twojej córce podoba, to bierz. Mnie się nie podoba. Wygląda na taką spraną kurtkę bezdomnego. Podoba mi się za to ten zielony w który ubrana jest dziewczynka reklamująca stronę. Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: rzućcie okiem 13.08.09, 17:58 Taka troche smutna, ale baardzo praktyczna. Ja zaluje, ze juz nie moget rafic w wiekszym rozmiarze cheeroki, ktora kupilam wczesniej dla corki. Byla tez szara, ale dzieki delikatnym haftom nabierala dziewczecego wdzieku. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: rzućcie okiem 13.08.09, 20:27 zero wcięcia, nie podoba mi się. Jeśli chcesz wyglądać jak worek na kartofle to owszem- pasuje. Odpowiedz Link
karra-mia Re: rzućcie okiem 13.08.09, 20:32 czegoś mi w niej brakuje, jak dla 4latki nie wiem, może właśnie jakiś haft delikatny, jakiś znaczek malenki, no coś, co dodawałoby tej kurtce jednak dziecięcego charakteru. Odpowiedz Link
kitka20061 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 20:42 Spytaj dziecka co o niej sądzi, bo moja czterolatka powiedziała, ze jest za ciemna i nie założyłaby jej, ale może pięciolatki już takie lubią Odpowiedz Link
joanna266 Re: rzućcie okiem 13.08.09, 20:46 pokazałam własnie mojej szesciolatce ona na to"mamo nigdy w zyciu takiej nie załoze".a tylko w rózach nie chodzi.ale mysle ze tu wiele zalezy od gustu dziecka no i mamy .mnie tez sie nie podoba Odpowiedz Link