assssss1 24.07.05, 17:35 wybieram się tam po 15 sierpnia, wyczytałem że są tam fajne baseny, a wieczorem gdzie można się pobawić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Hajduszoboszlo ?? IP: *.devs.futuro.pl 24.07.05, 19:39 Jest taka uliczka za basenami ... gdzie sa knajpki jest knajpka w rynku ... ale raczej nie jest młodzieżowy kurort .... Odpowiedz Link Zgłoś
assssss1 Re: Hajduszoboszlo ?? 25.07.05, 13:53 Ja chyba do młodzieży już się chyba nie zaliczam (30++), ale mam nadzięję na jakieś wieczorne ekscesy Odpowiedz Link Zgłoś
assssss1 Re: Hajduszoboszlo ?? 26.07.05, 12:48 co tam nikt nie ma nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Hajduszoboszlo ?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 21:56 20 sierpnia Wegrzy maja swoje świeto narodowe. Z tej okazji jest wiele imprez kulturalno - rozrywkowych. Każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
assssss1 Re: Hajduszoboszlo ?? 30.07.05, 18:00 dzięki, ale myślałem o jakichś fajnych lokalach gdzie można potańczyć, poznać kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hajduszoboszlo ?? IP: *.compower.pl 30.07.05, 23:44 Właśnie wróciłem z Węgier. Zwiedziłem PN rejony tego kraju, Miskolc, Eger,i inne. W Hajduszoboszlo nie byłem bo znajomi mnie przestrzegali że podobno więcej ludzi niż sardynek w puszcze konserwy, za to polecali miato Gyula. Dysponuje zdjęciami basenów termalnych i kilku kempingów z północnych węgrzech, mogę przesłać na mejla (pisać na taniegrzanie@poczta.fm) Odpowiedz Link Zgłoś