ceres9 23.08.09, 13:09 no i jak bylo z panem-przystojniakiem-samotnym-po-30?;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: GRAV!! 23.08.09, 17:23 no se piliśmy i gadalismy do 2:30, dziś byliśmy w kopalni złota na wycieczce... wieczorem będzieta pić znów wino... ech, no zobaczymy. ja jeszcze czekam a ty co tu robisz? ty już po ślubie, czy to w przyszłą sobotę ma być? bo chyba się zakałapukciałam Odpowiedz Link
ceres9 Re: GRAV!! 23.08.09, 17:27 noo,to sie rozkreca,zadzialaly kciuki w nastepna sobote ma byc^_^ a jestem bo mialam laptopa nie brac ale w koncu wzielam;] ale zle zrobilam bo rozkrecilam afere;/ tylko mi tam a alkoholizm nie popadnij z panem-milym-po-30 i pamietaj NIE NA 1 RANDCE noo Odpowiedz Link
nutka07 Re: GRAV!! 23.08.09, 17:42 Nie na pierwszej hehehe... tak w zwiazku ze skojarzeniami przyponiala mi sie scena z 'Nic Smiesznego'. Dziewczyna w lokach robila loda glownemu bohaterowi i mowi (jakby z pelna buzia ) a bedziesz mnie szanowal??? Grav jak to ten Twoj przyjaciel to moze nie chciec sie wiazac. Nawet po seksie ja bym byla ostrozna z oczekiwaniami. Odpowiedz Link
grave_digger Re: GRAV!! 23.08.09, 17:43 'NIE NA 1 RANDCE noo" będę pamiętać i kciuki trzymać w przyszłą sobotę. co do afery to właśnie się dopisałam, bo dopiero teraz przeczytałam i uważam, że nie ma o co kruszyć kopii. ten jad to jedna z naszych polskich cech. zapomnij i ciesz się na sobotę!!!!!!!!! Odpowiedz Link
grave_digger Re: GRAV!! 23.08.09, 17:44 "Grav jak to ten Twoj przyjaciel to moze nie chciec sie wiazac. Nawet po seksie wink ja bym byla ostrozna z oczekiwaniami. " kurcze, no chodzi mi to po głowie, no chodzi... ale jeszcze czekam na rozwój wypadków... przypadków... przeznaczenia Odpowiedz Link
ceres9 Re: GRAV!! 23.08.09, 17:46 ^___^ tak jest,zapominam i ciesze sie na sobote i ciesze sie na Twoj wieczor;p Odpowiedz Link