Dodaj do ulubionych

Nerwica natręctw

26.08.09, 15:28
Wczoraj oglądałam "Rozmowy w szoku"i byli tam ludzie z nerwicą natręctw lub lękową.
Wiele objawow ktore mieli ludzie z natręctwami mam i jauncertain
Że jak nie zamknę drzwi na 2 razy to się komuś coś stanie z moich bliskich.Często wracam nawet i pol kilosa aby sprawdzic czy jest zamknięte na dwa razyuncertain
Do tej pory myslalam ze to nic az tak szkodliwego ale jak wczoraj to obejrzalam...
To nie jest tylko zamykanie drzwi,np przy koncowce papierosa muszę sciągnać 3 machy aby nie bylo klotni(na raz),5 machow aby moja corka byla szczesliwa,7 machow aby moi Rodzice byli szczesliwi,8 machow zeby w moim malzenstwie bylo dobrze...Zawsze mam zagwozdzke co wybrac i czesto pale przez to kilka fajek pod rzad aby kazdemu bylo dobrze...
Obserwuj wątek
    • semida Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:29
      No i się zastanawiam czy tylko ja tak mam z emagieleksmile
      • aniuta75 Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:33
        No z tymi fajkami to wygrałaś...
        Ja mam tylko hopla na punkcie dobrze spłukanych naczyń, najpierw muszę spłukać
        dokładnie ręce z piany a potem to co mam spłukać. Każdy ze sztućców osobno i
        dokładnie. Upierdliwe to, wiem, no ale tak mam smile.
        • annabetka Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:43
          Semida,a może zamiast tych "machów" zdrowaśki odmawiaj,zdrowiej będziebig_grinbig_grin ale
          mnie rozbawiłaśsmile)
          Nerwice natręctw...to chyba każdy jakąś ma tylko w mniejszym lub większym
          stopniu nasilonąsmile Ja mam obsesyjne liczenie (szczególnie w nowych miejscach,ale
          i w domu mi się zdarzatongue_out) drzwiczek i szuflad(albo rączek służących do ich
          otwierania) we wszelkiego rodzaju regałach,komodach,czytanie na głos wszelkich
          szyldów i reklam na sklepach,ulicy (no nie non stop ,ale czasem jak zaskoczę to
          ciężko mi przerwać),zwijam notorycznie wszelkiego rodzaju kartki,paragony w
          ruloniki.Czasem jak o czymś tam myślę,to podobnie jak ty z fajkami ,ja np.czekam
          jak zdzwoni zaraz telefon(i liczę do pięciu) to będzie cośtam-ok,jak nie
          zadzwoni to nie będzie ok..ehhh jakbym pogrzebała w myślach to jeszcze kilka
          "nerwic" by się znalazłobig_grinbig_grin
      • e.logan Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:35
        Oj nerwice natrectw chcial miw mowic moj maz po wizycie w
        sanatorium. Bo chociaz nie pale to tez mam to z drzwiami i ich
        spawdzaniem.Albo z fotelikami w samochodzi 2razy sprawdzam czy mi
        przed wyjazdem dziecie sie nie wypielo.Albo jade juz wyjezdzam
        kawalek od domu i sprawdzam czy mam wszystko w torebce(dokumenty,
        karty itd.)..

Wiec nie jestes sama.
        • pyzunia2007 Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:38
          Ja często wracam do domu sprawdzic, czy aby napewno żelazko
          wyłączyłam
          • tomelanka Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 15:47
            e to tam nic, na zajeciach omawialismy problem chlopaka, ktory na jeden prysznic
            zuzywal kilka butelek zelu :] i jeszcze mu było mało :]
            • bryanowa-1 Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 18:03
              ja przed wyjsciem z domu sprawdzam czy wszystkie okna i drzwi pozamykane,jeszcze
              sie potrafie cofnac z pół drogi i jeszcze raz sprawdzic.przed snem znowu obchód
              czy wszystko pozamykane i pogaszone.lezac w łózku sama sie musze uspokoic by nie
              zejsc na dół i jeszcze raz wszystkiego nie sprawdzic.i jak na miasto na zakupy
              ide i płace karta to po wyjsciu ze sklepu czasem gdzieś dalej znowu sprawdzam
              czy mam karte i tak sie kilka razy zatrzymuje i sprawdzam czy ja mam az dojdę do
              domu:/chore?pewnie tak ale ja po depresji i jeszcze mam nerwiceuncertain
              • grave_digger Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 18:48
                rysuję palcem po nodze lub ręce, lub palcami wygrywam melodię na fortepianie ze
                szkoły muzycznej, której nauczyłam się 22 lata temu suspicious albo obsesyjnie sprawdzam
                czy mam coś w torebce, bo wydaje mi się, że zgubiłam klucze, telefon, portfel. i
                jeszcze parę innych rzeczy...
                • magiczna_marta Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 18:53
                  ja licze kroki, schody jak wchodze albo schodze, nie jest chyba ze
                  mna az tak zle
                • mearuless Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 18:55
                  o my good. wlasnie sobie uswiadomilam ze i ja mam natrectwa. pfuu jakie to ohydne!!!
                  ja caly czas poprawiam wlosy, czochram i podnosze do gory, poruszam zeby nie
                  przylegaly do twarzy.i tak kurwa naokraglo... tomusi byc wkurwiajace dla
                  postronnych ludzisad
                  no i milion razy dziennie maluje usta blyszczykiem, szczegolnie jak sie
                  zdenerwuje...
                  • mariolka55 Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 21:46
                    > no i milion razy dziennie maluje usta blyszczykiem, szczegolnie jak sie
                    > zdenerwuje...

a masz koniabig_grinbig_grinbig_grin
                    sorki,no nie obraz sie znowu
                    z Jolą mi się skojarzył ten błyszczyktongue_out
                    • mearuless Re: Nerwica natręctw 26.08.09, 22:28
                      ty sie smiejesz a ja naprawde kiedys sie bałam ze mnie ktos z owa pania
                      porownasmile-alejeslio konia chodzi to nie nie mam.

ale mam wielkiego pluszowego psa- moze byc??smile-od jutra zaczne do nosic:}
    • zuzanka79 Semida - speszyl for ju :P 26.08.09, 20:39
      Tu się przenieś:
      forum.gazeta.pl/forum/f,23112,nerwica_natrectw_.html
      - będzie ci dobrze - zobaczysz tongue_out
      • mariolka55 ja 26.08.09, 21:43
        nie oglądałam rozmów w toku
        ale na nerwice natręctw cierpie i na lękową chyba teżuncertain
        w ogóle cężki przypadek ze mnie,może nie będe tu opisywać bo bedziecie mnie
        kojarzyć z czubemsuspicious
        • fabryka.lodow.napatyku Re: ja 26.08.09, 22:39
          tak sie martwisz o wszystkich, chcesz im machami dogodzic, a pomysl o sobie, jak
          tak dalej bedziesz robila, to przez strate Twojej osoby im zaszkodzisz tylko
    • to_wlasnie_cala_ja Re: Nerwica natręctw 27.08.09, 13:45
      znam człowieka który musi przejść 3 razy dookoła słupa znaku czy co innego mu
      stoi na drodze. ma taki mus i koniec , bardzo sympatyczny facet całkiem normalny
      oprócz tego zachowania- uznawany przez wielu za wariata. nie uwazam sprawdzania
      czy żelazko wyłączone drzwi zamknięte itp za jakąś szczególną formę chyba
      wiekszość tak ma. najgorsze są te zachowania które budzą zdziwienie w otoczeniu
      i które powodują że dany człowiek jest odbierany inaczej niż jest w rzeczywistości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka