kkokoszkaa Re: komu kawy? 01.09.09, 14:35 ty mi tu nie kawuj tylko opowiadaj jak w szkole było. Jak ciało pedagogiczne? jak dzieci i jak stres no i jak tam twój strój? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: komu kawy? 01.09.09, 14:40 a mnie kawy he he,dziekuje po południu tez pijam Odpowiedz Link
agik82 Re: komu kawy? 01.09.09, 14:47 no więc: ciało pedagogiczne zostało wzbogacone o Pana Od Angielskiego, i kilka innych dusz, w tym i ja. Reszta to zaprzyjaźnieni ze sobą starzy wyjadacze, których nieco znam, bo już kiedyś tam pracowałam. Swoją klasę widziałam przelotnie, jutro mam pierwsze starcie. A strój? no cóż swoją zielonością + jasne butki i torebka na pewno się wyróżniał na tle bieli, czerni, granatów i innych galowości Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: komu kawy? 01.09.09, 14:56 czyli jako żabka wryłaś sie wszystkim w pamięć,z klasą tak naprawde jutro pierwsze starcie a pan od angielskiego bedzie z pewnoscia kumplem jako ze jedziecie na tym samym wózku. A stare ciało przychylne tobie czy ogólnie młodym czy raczej kółko wzajemnej adoracji i trzeba zasłuzyc bo popijac z nimi kawkę? A tak nawiasem pan od angielskiego w deche czy memła ? Odpowiedz Link
agik82 Re: komu kawy? 01.09.09, 15:02 pan ok, inni młodzi, to się okaże, ale jedna to raczej cicha myszka, a druga harpagon A stare ciało? jedni ok, a drudzy raczej obojętni, co nie znaczy, że anty Odpowiedz Link
bernimy Re: komu kawy? 01.09.09, 15:09 Agik, ale że co??? Nie będzie juz Twoich kawek jako wątków przywitalnych? Gratuluję pierwszego dnia Odpowiedz Link
agik82 bern 01.09.09, 15:11 jak się da to będzie kawka poranna, ale wiesz jak jest zresztą jeszcze inne sprawy muszę poukładać Odpowiedz Link