Dodaj do ulubionych

Castorama Konin

17.04.12, 08:43
No to jesteśmy smile Na początek, Wszystkim wszystkiego dobrego z okazji nowego Castoramowskiego święta, które przypada na 13 kwietnia wink a to niby "pechowy" dzień...
Robimy swoje i czekamy co dalej. Miejmy nadzieję, że nie będzie gorzej, a BIZON nas nie wywali...
Obserwuj wątek
    • apocalipto_casto Re: Castorama Konin 17.04.12, 08:56
      Nie wiem czy zauważyliście, ale to forum stało się Naszą bazą informacyjną. Każdy wie coś, a razem wiemy więcej smile Pomijając oczywiście poziom merytoryczny co niektórych wątków, Castodramat stał się (bardziej lub mniej wiarygodną) siecią informacyjną... na zasadzie "w każdej plotce jest ziarno prawdy". Dziękuję tutaj tym lepiej poinformowanym (dyrektorom i pracownikom centrali) za dzielenie się z nami tym, co dzieje się w centrali. Castopuls to raczej wątpliwe źródło informacji. A największym "złem" jest jakaś plotka na sklepie i wynikająca z niej panika. Następstwem było dementowanie przez dyrektorów na zebraniach. Teraz każdy może wejść tutaj i choć to nadal nie potwierdzone, każdy wie coś więcej i może zacząć zadawać (kłopotliwe) pytania.
      • apocalipto_casto Re: Castorama Konin 05.05.12, 00:17
        Czyli Casto Konin nie istnieje...
    • xelectric Re: Castorama Konin 06.05.12, 11:51
      co wy z tym "bizonem"?? juz w paru postach widziałem że bizon to bizon tamto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka