Dodaj do ulubionych

coś od byłego castoludka

04.02.14, 22:29
Przepracowałem dość długo w Castoramie. Pewne rozwiązania socjalne są dobre. Płaca zapewne na tle dzisiejszej beznadziei także. Ale pod tym wszystkim kryje się drugie oblicze Casto. Oblicze wrogie pracownikowi. Chodzi o postawę "góry" i kierowników wobec doradców. O kolesiostwo, nepotyzm, popieranie donosicielstwa a to wierzchołek góry lodowej. Co o tym myślicie? Nie chcę jątrzyć, chcę wypowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 70irek Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 07:48
      Nie chcę być źle zrozumiany.Nie chodzi mi o ciągłe wietrzenie spisków tak jak w przypadku niejakiego prawdy 997 czy też innymi nickami pod jakimi występuje. Chciałbym aby wypowiedzieli się BYLI pracownicy Castoramy, tacy którzy z bagażem doświadczenia potrafią już teraz po upływie pewnego okresu ocenić swoją pracę, stosunki pomiędzy pracownikami czy też relacle "góra" doradca. takie wypowiedzi są bardzo cenne bo już pozbawione emocji, po prostu spojrzenie z dystansu. Ciekawe czy mamy podobne doświadczenia. Wiem że istnieje jakieś nowe forum Casto aby chronić się przed szaleńcem w rodzaju prawda 997 ale tak daleko nie sięgam. Na razie proszę zwykłych Castoludkow o wypowiedzi.
      • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:11
        Napiszę ci krótko , bo widzę że twój wpis to zaplanowana prowokacja !!
        A to forum na dzień dzisiejszy czyta już ponad 200000 osób i nadal ich przybywa!
        Sam masz chyba problem ze sobą , bo jeśli piszesz że już długo robisz w Casto i narzekasz to znaczy jedno , że czujesz już zagrożenie swojego miejsca pracy!!
        A wszystko co tutaj piszę to tylko PRAWDA i dzięki niej świat dopiero widzi co się dzieje na tym folwarku!
        • prawda998 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:21
          Prawda jedno co wiemy z tego forum to to, że jesteś nieplanowanym debilem,twoi rodzice muszą być bardzo zawiedzeni.
          Daj się kretynie komuś wypowiedzieć,zostaw jeden temat gdzie będzie można sobie popisać,bez czytania twoich debilnych tekstów.
          • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 20:03
            Ty za to nie jesteś lepszy , twoje wypowiedzi są na poziomie tego menela , widać tak ciebie słoiku wychowali!!
            www.youtube.com/watch?v=n65a4qEFmHk
    • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:05
      To prawda , ale dlaczego nie sięgacie do instrumentów prawnych?
      Masz tutaj dużo artykułów jak postępować w takich przypadkach , wystarczy poczytać i brać się za walczenie o swoje!!
      Samym socjalnym , zarobkami nikt nie zwróci wam zdrowia , tego stresu w pracy.
      Takie przypadki potem mają swoje odbicie w domu , gdzie pracownik , który jest nękany odbija swoją złość na rodzinie!
      A rodzina jest najważniejsza i zdrowia i jej się nie kupi za żadne pieniądze!!
      Dlatego zacznijcie walczyć o swoje i zapisujcie się do Związków Zawodowych , tylko one są w stanie bronić waszych interesów pracowniczych.
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,148633823,148633823,OPZZ_Konfederacja_Pracy_Castorama_Polska.html
      • 70irek Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:18
        Kolego 997 jeżeli tak mogę Cię nazwać... Śledząc to forum od bardzo dawna zauważyłem że bardzo dużo złego do niego wniosłeś. Kiedyś można był poczytać o życiu w innych Casto' koleżanki i koledzy wypowiadali się swobodnie i bez obaw a odkąd się na nim pojawiłeś szerząc swoje spiskowe teorie oraz dysząc zemstą za Twoim zdaniem niesłuszne zwolnienie rozwaliłeś to forum. Tak właśnie. Dlatego jeżeli chciałbym z "castoludkami" sobie na luzie i w spokoju porozmawiać powiem ci po męsku i być może brzydko: NIE WPIER.... SIĘ TAM GDZIE CIĘ NIE CHCĄ. Człowiek obyty i kulturakny zrozumie i wyciągnie wnioski a Ty przecież za takiego chcesz uchodzić, prawda Prawdasmile? Więc mam nadzieję - żegnaj!
        • prawda998 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:30
          70irek ten "kolega" i tak nie zrozumie połowy twojej wypowiedzi smile,tak więc się nie łudź że się odp......li.

• 70irek Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:43
            Pewnie tak. Ale ja nadal nie wiem po co to robi. Przecież na tym forum nie ma już żadnego poważania, wszyscy drą z niego przysłowiowego łacha... Moje zwolnienie z Casto też odbyło się w bardzo dwuznaczny sposób ale czy z powodu swoich żalów mam innym zatruwać życie? Ten człowiek jest po prostu chory a co najgorsze - nie zdaje sobie z tego sprawy.
            • prawda998 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 10:47
              Rząd tworzy ośrodki dla takich ludzi smile bez okien i klamek.W końcu z desperacji wyjdzie na miasto i ć...nie kogoś trzeba takich zamykać smile
              • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 20:06
                Dla ciebie denaturacie już nie ma ratunku , wyglądasz już tak !
        • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 20:04
          Mam dla ciebie filmik jak skończysz wkrótce!!
          • 70irek Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 20:18
            Człowieku, jesteś chory! nie chcę z Tobą mieć nic wspólnego. Odczep się.
            • prawda997 Re: coś od byłego castoludka 05.02.14, 21:34
              pytamy.pl/kat,17,title,potega-kapusia-czyli-jak-jeden-lizydup-moze-uprzykrzyc-zycie-swoim-kolegom,pytanie.html
              To do ciebie idealnie pasujące określenie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka