szczesliwy11 21.02.14, 18:06 Dziękujemy za uzdrowienie sytuacji w Opolu. W naszym sklepie związki już nie są potrzebne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawda997 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 18:52 Nie znasz całej prawdy , komu to zawdzięczacie na pewno nie Dyrektorowi Operacyjnemu !! Odpowiedz Link
3bo Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 20:31 W końcu normalna i spokojna atmosfera na sklepie Opole. Mam tylko nadzieję że pozostanie tak dłużej, że przyjdzie do nas dyrektor który będzie normalny "po prostu normalny człowiek". Również przyłączam się do podziękowań. Odpowiedz Link
cast123 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 20:42 Brawo Brawo Brawo Wreście siedziba zajęła się problemami pracowników Casto Opole. Też mam nadzieję że będziemy mogli normalnie pracować. Odpowiedz Link
mazakopole Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 22:29 I w końcu pracownicy mogą odetchnąć z ulgą. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Odpowiedz Link
prawda998 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 23:47 A o co kaman? dajcie coś bliżej,dostało się tyranowi? Odpowiedz Link
szczesliwy11 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 22.02.14, 08:28 Dyrektor Operacyjny rozmawiał indywidualnie z ludźmi na temat atmosfery w sklepie, szacunku i traktowania pracowników. Podjął decyzję a my uwierzylismy, ze mamy naprawdę wsparcie i sprawiedliwosci stało sie zadość. Odpowiedz Link
lalalunia Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.12.14, 08:40 Pomysl dla Oliwy? Odpowiedz Link