Dodaj do ulubionych

Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego

21.02.14, 18:06
Dziękujemy za uzdrowienie sytuacji w Opolu. W naszym sklepie związki już nie są potrzebne.
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 18:52
      Nie znasz całej prawdy , komu to zawdzięczacie na pewno nie Dyrektorowi Operacyjnemu !!
    • 3bo Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 20:31
      W końcu normalna i spokojna atmosfera na sklepie Opole. Mam tylko nadzieję że pozostanie tak dłużej, że przyjdzie do nas dyrektor który będzie normalny "po prostu normalny człowiek". Również przyłączam się do podziękowań.
      • cast123 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 20:42
        Brawo Brawo Brawo Wreście siedziba zajęła się problemami pracowników Casto Opole. Też mam nadzieję że będziemy mogli normalnie pracować.
        • mazakopole Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 22:29
          I w końcu pracownicy mogą odetchnąć z ulgą. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
          • prawda998 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.02.14, 23:47
            A o co kaman? dajcie coś bliżej,dostało się tyranowi?
            • szczesliwy11 Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 22.02.14, 08:28
              Dyrektor Operacyjny rozmawiał indywidualnie z ludźmi na temat atmosfery w sklepie, szacunku i traktowania pracowników. Podjął decyzję a my uwierzylismy, ze mamy naprawdę wsparcie i sprawiedliwosci stało sie zadość.
    • lalalunia Re: Podziękowanie dla Dyrektora Operacyjnego 21.12.14, 08:40
      Pomysl dla Oliwy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka