ave.duce 25.12.09, 09:48 Skąd taki nick, jeżeli wolno Szanowną Panią spytać i uzyskać odpowiedź > Od Tytanii? Ale której? Od TY (jesteś) Tania (zdrobnienie od Tatiany)... a ja nie... Od TY (jesteś) tania ... a ja nie ... :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanya Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 25.12.09, 09:51 Tej jedynej. Tytanya, bo Tytanie były zajęte, a nie uznaję żadnych dodatkowych numerków. ;) PS Się czepiasz. :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI 25.12.09, 09:57 Jakiej JEDYNEJ?! Ok, czumam, ale why w ogóle miała być "Tytania". I która? Proszę o odpowiedź. Very. ps. JA? się czepiam?! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI 25.12.09, 10:07 Królowa elfów&co., zakochała się w krawcu z oślą glową..., tak? :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > oto ON, Spodek :) 25.12.09, 10:24 tytanya napisała: > Nie pamiętam, czy on był krawcem. :D :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > oto ON, Spodek :) 25.12.09, 10:33 No ba! Nie taki ładny jak Franciszek, of koz! © wiewiorzasta ale niczego sobie osioł. :p Odpowiedz Link
ave.duce NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy FzD > 25.12.09, 10:01 geneza nicków > to ciekawe jest, serio.serio! :p Odpowiedz Link
tytanya Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 25.12.09, 10:04 Owszem, jest i dlatego napisz o genezie swojego.:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 25.12.09, 10:17 Ależ proszę uprzejmie! Mój nick powstał, kiedy te małe kaczysty/faszysty dorwały się do żłobu. Wg wyszukiwarki pierwszy wpis z tym nickiem, czyli w dwa dni po wyborze "wodzusia" na urząd Prezydenta RP. Wystarczy? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 25.12.09, 10:36 No comments? :) ps. si ju lejter, idę szamać, czego i Tobie życzę! :) :p Odpowiedz Link
tytanya Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 25.12.09, 10:39 Wsio paniatna:) Już poszamałam.:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 25.12.09, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,104774751,104795240,_62_grzechow_odpuszczenie_Obzarstwo_to_grz.html :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 25.12.09, 23:23 I dlatego jesteś ateistką :))) :p Odpowiedz Link
wanda43 Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 26.12.09, 17:27 tytanya napisała: > Zawsze kochałam grzeszyć.:P Grzeszy? A co to jest grzech? Dla mnie, to tylko wymysły kleru. Katolickiego głównie oczywiście. Być przeciw klerowi uważam za cnotę. Odpowiedz Link
tytanya Re: NICKI > Ave.duce (Ave_duce) > 26.12.09, 17:47 Właśnie takie grzeszki mam na myśli też.:) wanda43 napisała: Być przeciw klerowi uważam za cnotę. Odpowiedz Link
henr.yk.log Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 25.12.09, 22:35 Daaawno teeemu...już objaśniałem, że jako henryk pisałem, ale nadejszła chwila konieczności logowania się, to ad'hop i henryk.log mi do głowy przyszŁ:) ps Panie Z-P, a giwia zgodnie z giwią mentalnościOm jak cięła, tak tnie:) forum.gazeta.pl/forum/w,28,104797216,,Czy_zdanie_matury_w_wieku_11_lat_to_powod_do_dumy.html?v=2 psps Pani AVE, Panią TytanYę też Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
tytanya Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 26.12.09, 05:16 A ja Pana, Panie Henryku. :) Odpowiedz Link
noga_100 Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 26.12.09, 00:59 Bywalcem nie jestem, czytam. Z czytania postów nick powstał. Przy was jestem noga. Stołowa. Odpowiedz Link
absoluut Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 28.12.09, 14:27 Doskonała wódka. ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 28.12.09, 15:22 absoluut napisał: > Doskonała wódka. ;-) Przede wszystkim CZYSTA, oczywista :) :p Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 29.12.09, 11:17 Już się robi, wszak korona z łebka nie spadnie ;) Zacytuję Ave, bo to mówi wszystko: "Ja preferuję zielone są > takie wieloznaczne". Jako że jestem zwykła, szara i ponura to sobie zielonej wieloznaczności dodałam i już :) Sama lepiej nie określiłabym po co i dlaczego ten nick. Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 29.12.09, 11:52 ziolo.zielone napisała: > Jako że jestem zwykła, szara i ponura to sobie zielonej > wieloznaczności dodałam i już :) i super, zielone lepsze niz suszone ;))) Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 29.12.09, 12:00 Pewnie że lepsze i dlatego nawadniam się intensywnie. Wszystko co płynne nawadania, przynajmniej mam taką nadzieję ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > wpisujcie się, Szanowni Bywalcy F 30.12.09, 16:10 ziolo.zielone napisała: > jestem zwykła, szara i ponura A ja jestem łysym brunetem, mam 10 lat i noszę rozmiar buta 56. :p Odpowiedz Link
dupetek Dupetek 25.12.09, 10:46 to trochę złożony temat: 1. "dupek" często się przewija w obelgach forumowych, ale był już zajęty:( 2. Po różnych kombinacjach Dupetek okazał się wolny i podkręciłem go z lekka w kierunku seksistów sygnaturką:), a lody rzeczywiście lubię - prawdziwe:) 3. W realu również jakoś tak lubię uchodzić za sierotę i wielu na to się nabiera:), choć jest ich coraz mniej:( Ps. Wszystkiego co najlepsze życzę Ci Avciu z okazji Świąt i w ogóle! Gdzieś na FK już Ci życzyłem, ale w tej zawierusze Dzikich pól gdzieś przepadło:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dupetek 25.12.09, 11:39 dupetek napisał: > 3. W realu również jakoś tak lubię uchodzić za sierotę i wielu na to się > nabiera:), choć jest ich coraz mniej:( Chitre.chitre :))) ps. widziałam, sorry, że nie zareagowałam, ale wiesz, że wiem :))) :p Odpowiedz Link
tojajurek Re: Dupetek 25.12.09, 22:53 Mój nick powstał niewiadomojak i znaczy niewiadomoco. Zaś a propos wyżej zamieszczonych dywagacji przypomniał misie taki wierszyk: Kto poznał Panią Tytanyą Ten od innych wolał Pań Ją (Nie ujmując innym Paniom). Odpowiedz Link
damakier1 Nie mąć w głowach, Tojajurku :) 26.12.09, 00:09 tojajurek napisał > Kto poznał Panią Tytanyą > Ten od innych wolał Pań Ją > (Nie ujmując innym Paniom). Wszyscy wiedzą, że to było o Stefanii. Nie mąć w głowach, bo jeszcze kto przez Ciebie maturę z polskiego obleje. (a jak to jest z tym no_loginem też mnie ciekawi) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Nie mąć w głowach, Tojajurku :) 26.12.09, 00:38 Ale wewogle nie kumam o so chozi? W życiu (forumowym) nigdy nie używałem nicka niż tojajurek - jakem tojajurek! A z żadnym no_loginem nigdy jakoś się nie spotkałem. Więc mi wytłumaczcie co jest grane. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nie mąć w głowach, Tojajurku :) 26.12.09, 09:54 Co do Stefanii-Tytanii > wytłumaczyła już Dama. Co do no_login > po prostu pomyłka! Pierwsze takie życzenia na portalu zamieścił (wg wyszukiwarki) niejaki Silencium ;) I tak to szły przez lata, zgodnie z propozycją Silencium > nieco przerabiane. Gdzieś po drodze był no_login, a wreszcie > na DDD > Ty, ToTyJurku. Tyle. :p Odpowiedz Link
damakier1 Re: Nie mąć w głowach, Tojajurku :) 26.12.09, 14:15 No, to ja już tłumaczyć nie muszę (dzięki, ave). pozdrówka:) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Hola, hola! Damo! A Twój nick skąd się wziął? 26.12.09, 17:06 Już to na jakimś forum tłumaczyłam. Kocham Alicję w krainie czarów , a w niej ulubiona przeze mnie postać to Królowa Kier. Jak trzeba było jakiś nick wymyślić, to zaraz ta Królowa do głowy mi przyszła tym bardziej, że moje zamiłowanie do brydżowania uwzględnia. No i jak jeszcze tylko na szczecińskim forum pisałam same komentarze, to występowałam jako DamaKier. Ale, jak zapragnęłam założyć wątek to się okazało, że trzeba się logować. I tą DamąKier nijak zalogować się nie dawało, to zaczęłam kombinować i skończyło się na "damakier1". Odpowiedz Link
ave.duce Dzięki, Damokier1 :) 26.12.09, 18:14 Witam brydżystkę!!! :) ps. ciekawe, jaki ten film będzie, obsada ekstra! Helena Bonham-Carter jako TY! :) :p Odpowiedz Link
lackzadek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 26.12.09, 10:39 Scoutek dopiero składa propozycję, Ja potwierdzam fakt. Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 27.12.09, 09:45 lackzadek napisał: > Scoutek dopiero składa propozycję, Ja potwierdzam fakt. jesli tak zrozumiales moja sygnaturke to znaczy, ze jej nie zrozumiales a nicka tlumaczylam jak ktos nie wie niech da znac Odpowiedz Link
ave.duce Wybacz, Scoutku, sierocie ze WSI!!! 27.12.09, 10:18 Zabij mnie, ale NIE PAMIĘTAM :))) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Wybacz, Scoutku, sierocie ze WSI!!! 27.12.09, 10:37 :)))))))))))))))) dobra, ale latwo (???) nie bedzie glowna bohaterka mojej ukochanej ksiazki z dziecinstwa w oryginalnej wersji zwana byla Scout, a ze na forum GW bylo zajete to zmienilam na Scoutek w polskim tlumaczeniu ksiazki Scout zostala Smykiem czy ktos zgadnie o jakiej ksiazce mowa? Odpowiedz Link
scoutek Re: Wybacz, Scoutku, sierocie ze WSI!!! 27.12.09, 10:44 pytajniki byly na miejscu :P Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wybacz, Scoutku, sierocie ze WSI!!! 16.05.17, 18:44 Ave napisała: Za... dro...? Ja wiem, ja! Zazdrość i medycyna. ;) Odpowiedz Link
lackzadek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 28.12.09, 21:57 scoutek napisała: > lackzadek napisał: > > > Scoutek dopiero składa propozycję, Ja potwierdzam fakt. > > jesli tak zrozumiales moja sygnaturke to znaczy, ze jej nie zrozumiales Sorry! Jednak piszesz że MOGĄ lecz niekoniecznie to robią. A Twoją sygnaturkę znam od wielu lat i bardzo sobie cenię! Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 29.12.09, 08:14 lackzadek napisał: > Sorry! Jednak piszesz że MOGĄ lecz niekoniecznie to robią. bo tu chodzi o ICH zdanie, wisi mi czy maja takie same jak ja i czy cenia sobie moje MOGA ale NIE MUSZA Odpowiedz Link
lackzadek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 29.12.09, 10:39 scoutek napisała: > > bo tu chodzi o ICH zdanie, wisi mi czy maja takie same jak ja i czy cenia sobie > moje > MOGA ale NIE MUSZA > ;D !!! Odpowiedz Link
airam.as Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 05.01.10, 20:13 scoutek napisała: > lackzadek napisał: > > > Scoutek dopiero składa propozycję, Ja potwierdzam fakt. > > jesli tak zrozumiales moja sygnaturke to znaczy, ze jej nie zrozumiales > > a nicka tlumaczylam > jak ktos nie wie niech da znac > Widziałam tę sygnaturkę u paru innych forumowiczów na innych forach. Podoba mi się. Myslę, że sposób (kierunek) interpretacji jej sensu jest odzwierciedleniem stopnia dojrzałości umysłu interpretatora ;) Odpowiedz Link
gat45 A ja NIE - PO - WIEM ! Na na neeere ! Bo nie i już 26.12.09, 20:34 Byli tacy, co kombinowali, że to od A-Gaty. Homosoviuetikuś zaś dwie miał tezy : albo gad ze mnie istny 45ciokrotny, albo też że nick mój od gaci pochodzi i że rozmiarem 45 nie ma się co chwalić. Był też taki W.11mil,co konceptem ruszył i wyszło mu, że 45 to albo mój rok urodzenia, albo wiek. I wszystko PUDŁO. Odpowiedz Link
tojajurek Re: A ja NIE - PO - WIEM ! Na na neeere ! Bo nie 26.12.09, 20:49 A ja wiem i powiem! Gateaux ono raz zjadło 45 sztuk za jednym posiedzeniem. Pretenduje do umieszczenia za ten wyczyn w Księdze Guinessa. Spróbujcie pobić ten rekord. Odpowiedz Link
henr.yk.log Ja - WIEM i nie Powiem, bo i tak 26.12.09, 21:05 wiem, że Ci co z Netu Panią czas jakiś znają, Pochodzenie nicka też znają:-) Odpowiedz Link
ex.mila ex.mila 28.12.09, 10:28 kiedyś byłam miła starożytni indianie pamiętają te zamierzchłe czasy of.woman.born - od ulubionej książki Zrodzone z Kobiety polecam czytelnia.onet.pl/0,163,0,1,nowosci.html i najwcześniejszy- bio.mum bo podczas pierwszego logowania na gazecie, kilka lat temu czytałam biografię cobaina i tam był płaczliwy kawałek o ojcu courtney love który się załamał po opublikowaniu w gazecie jej opowiesci o tym jakoby ją bił i molestował, a przy okazji nigdy nie odwiedzał, a tak naprawdę to nie był jej biologicznym ojcem. Rodzina, znajomi, sąsiedzi - wszyscy twierdzili że to wierutna bzdura, a courtney to głupia dziwka, która nawet ojca sprzeda, żeby się wylansować. I biedak tłumaczył się na forach internetowych pod pseudonimem bio.dad, że kocha courtney,m że jest jej biologicznym ojcem i że cierpi, bo kocha córkę a ona robi mu takie rzeczy. no i to bylo w hołdzie dla niego:) Odpowiedz Link
scoutek Re: ex.mila 28.12.09, 11:53 ex.mila napisała: czyli my to generalnie z ksiazek;) Odpowiedz Link
ex.mila Re: ex.mila 28.12.09, 12:15 scoutek napisała: > ex.mila napisała: > > czyli my to generalnie z ksiazek;) :-)) na to wychodzi Odpowiedz Link
ave.duce Re: ex.mila 28.12.09, 17:04 dymka1 to Ty, Agato? Jeśli tak, to... ciemna sierota ze WSI ze mnie > nie połapałam się. :p Odpowiedz Link
ex.mila Re: Kiedyś.... 30.05.10, 13:20 sclavus napisał: > podawałaś inną genezę bio.mum ;) Zawsze podawałam taką. Za ciasny mam rozumek, żeby wymyślać kolejne genezy. bo niby po co? Ale jak chcesz to mi przypomnij- spróbuje się ustosunkować. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Kiedyś.... 30.05.10, 14:47 sclavus napisał: > dobrze... przypomnę...: > matka biologiczna :) No przecież właśnie o tym napisałam:-) To jest ta sama geneza Drogi Sclavusie. Odpowiedz Link
sclavus Re: Kiedyś.... 30.05.10, 15:07 ... rzeczywiście... (powiedzialem sobie: głupi, czytaj od A do Z i przeczytałem jeszcze raz... od A do Z) :)) Odpowiedz Link
ex.mila Re: Kiedyś.... 30.05.10, 15:13 sclavus napisał: > ... rzeczywiście... > (powiedzialem sobie: głupi, czytaj od A do Z i > przeczytałem jeszcze raz... od A do Z) > :)) Nic nie szkodzi:-) Ściskam mocno (o ile mi wolno:-) Odpowiedz Link
ex.mila Re: Kiedyś.... 31.05.10, 14:23 sclavus napisał: > ... się uśmiecham... się naczekałam na tę chwilę, ale w końcu jest:-) będziesz miał ze mna boskie zmiłowanie, jak mawiała mojej świetej pamięci babcia, która nigdy nie chodzila do kościoła, ale zawsze straszyła nas krucyfiksem:-) Odpowiedz Link
ave.duce NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 12:44 Każdy nick to historia nie tylko nicka... także OSOBY. :p Odpowiedz Link
henr.yk.log Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 13:06 > Każdy nick to historia nie tylko nicka... także OSOBY. Gdyby wziąć ilość nicków z mojOm osoba związanych, to rzeczywiście wydaję się sobie ciekawym oSOBnikiem;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 13:09 Bez wątpienia > nie mam z Panem szans! :) :p Odpowiedz Link
henr.yk.log Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 13:14 .. > Bez wątpienia > nie mam z Panem szans! :) no nie? Pan Z-R też się nie umywa, chociaż się b. 'stara':) Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 13:55 ave.duce napisała: > Każdy nick to historia nie tylko nicka... także OSOBY. nie tylko nick bardzo duzo mowi o wlascicielu tylko trzeba pomyslec Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 15:27 Scoutku, może w takim razie POMYŚL i podziel się z nami swoimi przemyśleniami? Taki prezent noworoczny :))) ps. ja przyjmę ocenę z pokorą i bez awantur :) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 16:49 co mysle o np. Twoim i co za tym idzie, o Tobie? jest przesmiewczy, tak go odebralam na poczatku, w zwiazku z tym myslalam zawsze, ze masz ironiczne podejscie do wielu rzeczy i sie nie pomylilam, wiem, ze tak jest Odpowiedz Link
gat45 Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 16:51 Ciekawam, co, bidulinko, zrobisz z moim Gatem :(((( Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 17:06 gat45 napisała: > Ciekawam, co, bidulinko, zrobisz z moim Gatem :(((( z Toba, zlotko, mam problem ale nie za duzy, bo nie chodzi przeciez o rozwiazanie nicka (tez myslalam, cyfry to zwykle wiek albo rok, a gat pasowalby jako kawalek imienia), a powiedzenie o wlascicielu paru slow, ktore sie nasuwaja otoz gat45 mowi mi tylko i wylacznie o tym, ze to bardzo oryginalna osoba, nietuzinkowa, skromna i cicha (zadne tam "imie moje moje 40 i 4" oraz to, ze pisane z malej litery).... reszte bardziej czuje niz wiem... Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 28.12.09, 18:02 gat45 napisała: > jakem gat45 ! cos takiego.... Odpowiedz Link
gat45 Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 28.12.09, 18:30 Bo horoskopy są zawsze przyjemne dla odbiorcy :)))) Ja miałam swój sposób czytywania horoskopów: kiedy kończył się tydzień i gazetka z programem tv szła do pojemnika (na papier !),czytałam horoskop do tyłu. Na tydzień, który własnie minął. I mniej więcej raz na 12 popadałam na przepowiednie zgodne z moim znakiem. Teraz Tubylec ogląda program bezpośrednio na telewizorze, więc już nie wiem, spod jakiego znaku byłam w przeszłym tygodniu. Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 28.12.09, 18:37 ale nicki nie moga byc nieprzyjemne dla wlascicieli przeciez oni sami je sobie wymyslaja, wiec nie nazywa sie ktos np."Kretynem" w sensie, ze jest nim, tylko PO COS i z JAKIEGOS POWODU, prawda? Odpowiedz Link
gat45 Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 28.12.09, 18:42 Mój nick jest całkowicie obojętny pod każdym względem i pochodzenie ma geograficzne. Świadczyć może dosadnie o zupełnym braku fantazji. Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 28.12.09, 18:49 gat45 napisała: > Mój nick jest całkowicie obojętny pod każdym względem i pochodzenie > ma geograficzne. Świadczyć może dosadnie o zupełnym braku fantazji. trzeba miec fantazje, aby znalezc nick obojetny pod kazdym wzgledem ;) Odpowiedz Link
dupetek Re: Scoutku, horoskopy powinnaś pisać, 30.12.09, 07:53 Biblijne, filistyńskie miasto Gat (Get) zniszczone przez Asyryjczyków?? gat45 napisała: > Mój nick jest całkowicie obojętny pod każdym względem i pochodzenie > ma geograficzne.< Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 16:54 a widzisz, ave teraz dopiero przeczytalam co napisalas o powstaniu Twojego nicka i jak widac MIALAM RACJE!!!! przesmiewczy, bo komu przyszloby do glowy do LK powiedziec Duce? tylko kpiarzowi ironiscie :))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NICKI > jaki ciekawy temat ! :) 28.12.09, 17:08 :))) Najważniejsze, żeby i do siebie mieć dystans i nie "pęckać" z samouwielbienia :) ps. dzięki, Scoutku! :p Odpowiedz Link
basia.basia Hmm... 28.12.09, 23:00 scoutek napisała: > ave.duce napisała: > > > Każdy nick to historia nie tylko nicka... także OSOBY. > > nie tylko > nick bardzo duzo mowi o wlascicielu > tylko trzeba pomyslec > No to myśl:) Odpowiedz Link
scoutek Re: Hmm... 29.12.09, 08:12 basia.basia napisała: > No to myśl:) :))))))))))))))))))))) skromna (mala litera), ale zdecydowana i zazwyczaj pewna swojego zdania (powtorzenie) pomyslalam patrzac na nicka, ze lubisz zwierzeta;)) Odpowiedz Link
scoutek Re: Hmm... 29.12.09, 12:40 naturalnosc widze wylacznie i prostote (nie mylic z prostactwem) ;) Odpowiedz Link
wanda43 Re: Hmm... 29.12.09, 15:43 szkoda, ze nie prostakiem :( prostakom łatwiej zyc. Odpowiedz Link
basia.basia Re: Hmm... 29.12.09, 23:12 scoutek napisała: >...i zazwyczaj pewna swojego zdania > (powtorzenie) Zaczynałam na FK od komentowania afery Rywina - to były czasy gdy nie trzeba się było logować by komentować. Była już tam kataryna.kataryna i to ona się mną zaopiekowała jako nowicjuszką:) I ona właśnie zaproponowała, żebym miała podwójny nick:) > pomyslalam patrzac na nicka, ze lubisz zwierzeta;)) > Zwłaszcza koty, gadam z każdym napotkanym kotem:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hmm... Mam nadzieję, że się 29.12.09, 23:23 nie obrazisz > to były czasy! > Ty, kataryna i Iza.bella.iza :) ps. brakuje mi Izy na forach. :p Odpowiedz Link
basia.basia Re: Hmm... Mam nadzieję, że się 02.01.10, 00:46 ave.duce napisała: > nie obrazisz > to były czasy! Dlaczego miałabym się obrażać? :) Potwierdzam, fajnie było ale już jakiś czas temu zauważyłam, że i tu historia się powtarza ale jako karykatura. Wtedy byłyśmy dość zajadłe i miałyśmy wspólnego wroga, który był bezwzględny i okropnie chamski. Kłóciliśmy się o wszystko: karę śmierci, Michnika, okrągły stół, UW, Kuklińskiego itd. Teraz jest wojna między PO i PiS a my we wrogich obozach:) Kataryna całą swoją zawiedzioną miłość do Michnika i UW przelała na Kaczyńskich i PiS. A ja byłam konserwatystką (wtedy nie całkiem świadomą) i jestem nią nadal ale w przeciwieństwie do niej nie kocham się w politykach i partiach:) Sprzyjam PO, bo z oferty rynkowej najbardziej i pasuje:) > > > Ty, kataryna i Iza.bella.iza :) > > ps. brakuje mi Izy na forach. > > :p Też żałuję. Noworoczne życzenia załączam:) Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Chyba sie ni musze tłumaczyć 29.12.09, 14:16 Jasne wszystko. Bach! Roraty i bach. Odpowiedz Link
scoutek Re: Chyba sie ni musze tłumaczyć 29.12.09, 19:07 no wlasnie otwartosc w gloszeniu pogladow z trzezwym spojrzeniem na rzeczywistosc Odpowiedz Link
topielica.latawica Jak to ??? To Wy się tak nie nazywacie, jak 29.12.09, 16:22 piszecie ? Do głowy by mi nie przyszło, że to tylko takie przebieranki. Odpowiedz Link
scoutek Re: Jak to ??? To Wy się tak nie nazywacie, jak 29.12.09, 19:06 topielica.latawica napisała: > piszecie ? alez oczywiscie, ze tak sie nazywamy jakbys mnie zobaczyla wiedzialabys, ze to prawda Odpowiedz Link
basia.basia I dryfuje, i lata? 29.12.09, 23:07 topielica.latawica napisała: > piszecie ? > > Do głowy by mi nie przyszło, że to tylko takie przebieranki. :))))))))) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: I dryfuje, i lata? 04.01.10, 00:43 Latawica ma pokoik z dostepem i uczy sie gry na instrumentach; wszystkich nie spamietalem. Na pewno na puzonie. Ambitna jest. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Jak to ??? To Wy się tak nie nazywacie, jak 30.12.09, 08:37 O przepraszam! Ja siem tak nazywam jak w nicku, ale na drugie. Tylko numerek jest ni przypiął ni wypiął. Taki mi przydzielili jakby tu Wand na pęczki było.Wanda, to też gatunek storczyka, o którym przez wiele lat marzyłam. Odpowiedz Link
narod.wolski My, Naród Wolski Panu Prezesowi dziękujemy!" 05.01.10, 16:55 Dziękujemy Panu Prezesowi za powołanie Nas do istnienia. Nazwę naszego kraju po raz pierwszy podał nieoceniony Kaczyński Jarosław odśpiewując jego hymn: www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA&feature=related Nie ma to nic wspólnego z rozmaitymi Wolami, Wólkami, Wólczankami, itp. Pan Prezes jest też najlepszym ekspertem języka wolskiego. Ja natomiast wiem tyle, ze tańcem narodowym Wolski jest Wolka i najlepiej go tańczy min rzadu IVRP pani Fatyga www.tvn24.pl/0,1520759,wiadomosc.html Wielki Multimedialny Słownik Poprawnej Wolszczyzny. Wyżej powiedziano, że omawiane hasło - tu: www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA&feature=related My nie gęsi, czy inny... gatunek, swój język mamy. Niekiedy używamy języka polskiego. Też się zdarza. To nie mu się naigrawamy, ino Bulgotek. A teraz już za późno - jest kraj o nazwie Wolska, język wolski z niezapomnianom gramatykom i wymowom, woloniści już opracowują pierwsze słowniki wolsko-polskie (w drugą stronę nie trzeba, Wolacy nie słuchają innych....).... I radzę Wam poważnie - odsłuchaj Niezapomnianego Wykonania Hymnu! My, naród wolski, oświadczamy, że tam, gdzie my jesteśmy, tam jest wolski kraj! A to Wolska właśnie. Pan Prezydent doskonale zna nasz hymn. Wszystkie prezentowane wykonania są wzorcowe, kanoniczne , można powiedzieć. I nic wam do hymnu Wolski! A Ty, Sawo, z jakiejś przewrotnej złośliwości założyłaś ten wątek. Żeby jeszcze bardziej dowcipkowano z Pana Prezesa Kaczyńskiego i Pana Prezydenta. Jakby nie dość było tego dla umęczonej Ojczyzny naszej, o ludu pracującym miast i wsi nie wspominając. -- Wszystko już powiedziane i wszystkie dobre wpisy zajęte. Dlatego prawie w całości posłużyliśmy się wypowiedziami tych, którzy byli przed nami. Tu byli: forum.gazeta.pl/forum/w,28,104898657,104898657,Pytanie_do_ave_duce7_i_narod_wolsk.html Odpowiedz Link
ave.duce Kecaw jest ? Ni ma Wacka, buuu... chlip... snifff 05.01.10, 17:12 Miło, że cały NARÓD wpadł ;) :p Odpowiedz Link
inna57 No to teraz ja 30.05.10, 12:17 Jestem jak meteor, pojawiam się i znikam. A mój nick powstał ze zguby. To znaczy zgubiłam dwie literki ze swojego imienia, cyferki na końcu mają znaczenie magiczne i ani to moja waga ani rozmiar bo postury jestem mizernej. Wiek też to nie jest, choćżem babcia dwóch wisusów, z których jeden edukację kończy a drugi zaczyna. A że faktycznie jestem trochę inna niż wszyscy to mi się ten nick spodobał i już. Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku! Trochę "nowych" przybyło ;) 31.05.10, 08:23 Ave, nie kumam? dla usprawiedliwienia dodam, ze mialam wczoraj chate pelna ludzi, dzieci nawet mi Majke "wykonczyly", biegala jak dawno nie.... i sama nie mam sily.... mam wyjasnic swoj nick? o to chodzi? ps. wlasnie w poczcie znalazlam, dzieki wielkie, potem poczytam :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Scoutku! Trochę "nowych" przybyło ;) 31.05.10, 13:10 Nie swój, tylko tych nowych ;) Ale to tylko prośba! Odpocznij, wytchnij, złap oddech :) ps. listę byś dostała ode mnie. Nicków. O ile się zgodzisz. :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku! Trochę "nowych" przybyło ;) 31.05.10, 13:42 niby, ze zgaduje jacy sa? o to biega? myslalam, ze sie nie podobalo moje rozszyfrowywanie osobowosci po nickach ale jak tak to tak:) Odpowiedz Link
tojajurek Re: KOMU się nie podobalo?! 31.05.10, 17:23 ave.duce napisała: > To co? Mam robić spis? :) > > :p Żadnego z PISu, pliz. Odpowiedz Link
ave.duce Pan Wice nietolerancyjny?! Czy to stanowisko 31.05.10, 17:40 uzgodnione z Panią Prezydent? Cenzura i banowanie? :p Odpowiedz Link
ave.duce Scoutku! Teraz popracuj nad nickami z FK ;) 31.03.11, 12:52 No, chyba że ktoś ze Dworum też o to poprosi. ps. co sądzisz o nicku "contadore"? Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutku! Teraz popracuj nad nickami z FK ;) 31.03.11, 13:02 pierwsze co mi przyszło do głowy to słówko "pozer", wielbiciel kolarstwa albo Hiszpanii... Odpowiedz Link
magdolot Myszlę 24.02.12, 13:43 Ten wąt mi zabił ćwieka, bo moja ksywka się wzięła prosto z podświadomości, w sekund 5. Fcześniej byłam żyrafsko, a wiosną 2005 wlazłam na forum w celach dedektywistycznych, bo małżu świsnęli z auta laptopa z półroczną pracą i bohatersko postanowiłam to odzyskać. Mignęło mi przez łeb, że ktoś się może pastwić nad żyrafskiem, co było miejscem złośliwe i mogło mieć jakichś wroguf... i ciach, ze palcuf spłynął mi magdolot, cały on. W tym pierwszym wątku musiałam stoczyć walkę z masą wyśmiewaczy i imputowiczów i się przygryzłam przez tłuszczę bohatersko i ona zmieniła ton na współczujący i nawet krakowska redakcja się usiłowała za sprawę wziąć na papierze, ale małż odmówił robienia z tego newsa i mi się dostało. Teraz se myślę, że magdolot autoironiczny, ofszem - jest. Z uwagi na oczywistą konotację z infantylnym głąbkiem bojowym, Szeregofcem Dolotem, co ratował Kraj Ojczysty fruwając bohatersko. Z rozpędu urzędowałam na necie jako magdolot, a potem odkryłam że skasowali żyrafsko i już mi tak zostało. Do bitki z IV RP ta ksywka była jak znalazł. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 19.05.17, 17:10 Bo jestem bardzo mądry i jeszcze bardziej skromny. Homo S był zajęty, a szkoda, bo byłoby homo, na złość niektórym. A tak w ogóle to jest to dla mnie niezłe przypomnienie, żeby nie pisać za często pierdoł. Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 21.05.17, 09:09 i dokładnie tak jest Man_S uwielbiam czytać co piszesz zresztą większość z tego fzd ale najbardziej uwielbiam styl Lotki, czasem sprawia mi intelektualny problem ;) ale warto się wysilić, dostarcza bowiem niezapomnianych wrażeń to samo z Trusią mam kocham Was Odpowiedz Link
scoutek Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 21.05.17, 16:49 o co pytasz? bo buziaki przyjmuję :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 21.05.17, 17:11 Się zdziwiam i wzruszam. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: NICKI > na pierwszy ogień > Tytanya ; 22.05.17, 17:06 Hm, właśnie się mój syn zapytał "Tata, czemu się tak rumienisz?". Odpowiem tylko (w nie tylko swoim imieniu) - my Was, scoutek, też kochamy i też bardzo lubimy czytać. Kurdebalans, dalej się rumienię, to pewnie alergia na żółty pyłek z kwitnącego akurat rzepaku. Odpowiedz Link