tw_wielgus 12.05.10, 09:37 Mamy piękny słoneczny ciepły dzień. Teraz już z każdym dniem będzie tylko coraz cieplej i cieplej. A to pociąga za sobą inne przyjemne aspekty wiosny: Skracają się spódniczki i wydłużają dekolty! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Dość polityki! 12.05.10, 10:15 I długo tak (wraz ze wzrostem temperatury) te spódniczki będą się skracać, a dekolty wydłużać? I do czego to doprowadzi??? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dość polityki! 12.05.10, 10:47 Nie tyle po ile, a po czemu...;) Skażitie, poczemu... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość polityki! 12.05.10, 11:25 Wstępnie się tyko zainteresowałem, mam glany na plażę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość polityki! 12.05.10, 11:43 Nie oszukuj Trusii > na plażę masz a to Twoje wyjściówki na podryw > :p Odpowiedz Link
ave.duce Masz fot. TW?! ŁOmatko! 12.05.10, 12:08 Ale przystojniak z niego! Bym widziała wcześniej, nie wiem, czy na Humbaka zagłosowałabym. :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Masz fot. TW?! ŁOmatko! 12.05.10, 12:15 No, ba! Rozdawał wśród żeńskiego elektoratu - dwa razy stanęłam to i na dwa obrazki się załapałam. A widziałaś jego rączęta bieluchne... paluszki pianisty, przy całym tym męskim imażu... Gumofilce do tego - sam mniód... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Masz fot. TW?! ŁOmatko! 12.05.10, 12:26 Hmmmm.... W sumie, może..?! Może jakbym zapuścił włosy i zmienił dietę? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ostatnio byłem Andzejem... 12.05.10, 12:57 Nie wiem czy spamiętam te wszystkie imiona. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Masz fot. TW?! ŁOmatko! 12.05.10, 12:37 trusiaa napisała: > No, ba! > Rozdawał wśród żeńskiego elektoratu - dwa razy stanęłam to i na dwa obrazki się > załapałam. a ja się, z kolei, załapałam ostatnio na dwa obrazki Matki Boskiej Loretańskiej. byłam u koleżanki w szpitalu i kleryk młody zapytał czy chce kto z pacjentów porozmawiać może bądź pomodlić się razem. wszyscy uciekli, koleżanka mnie też na korytarz wywlekła, ale się kleryk nieśmiało przytuptał nami za i choć obrazkami tymi łaknął chorych obdarować. mnie dał jeden, koleżance drugi, ale owa się niechętnie od obrazka odwróciła była, no to mnie na bis kleryk dał. i tak stałam się podwójnie bogobojna, a kleryk owinął się w poczucie spełnionego obowiązku wykonując plan rozdawactwa. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:18 Długość pierza się nie zgadza. Pomijam już nawet nakrycie głowy, którego bym za nic na świecie nie założył. Moim zdaniem to VT. Rozbudowana klatka piersiowa wyzierająca z rozchełstanej niedbale koszuli potwierdza moje podejrzenia. No i to spojrzenie... ten wzrok intelektualisty. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:40 No tak. Ten wzrok mnie przekonał. Zaczynam powątpiewać. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:41 No tak. Ten wzrok mnie przekonał. Zaczynam powątpiewać. Tobie inaczej z oczu patrzy ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:46 Rzeczywiście... a ja cały czas się zastanawiałam, co jest nie tak... Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Dość polityki! 12.05.10, 13:02 ave.duce napisała: To jest TW ?! Gdybym była młodsza i kochliwa to na pewno bym się zakochała, prawdopodobnie bez wzajemności, ale co tam :) Bardzo przystojny gość! > Teraz rozumiem, skąd ten fryzur u TW! > > > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość polityki! 12.05.10, 13:12 Do TW to tutaj kolejka się ustawiła. ps. wpadniesz po 15.00? Muszę spadać. :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Dość polityki! 12.05.10, 13:18 Dlatego cieszę się, żem nie kochliwa, bo nie lubię stać w kolejkach. Pozdrawiam Pana TW :) Dziś już w ogóle nie dam rady posiedzieć na forum jutro też wątpliwe. I też muszę już spadać-robota mnie goni. Do następnego. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość polityki! 12.05.10, 13:51 Dzięki za pozdrówka...:) Sorry, że nie odpisywałem ale musiałem sobie włos zmierzwić aby wyglad zbliżyć do oryginału. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość polityki! 12.05.10, 14:03 ave.duce napisała: > Teraz rozumiem, skąd ten fryzur u TW! ....:D ...no skąd? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość! 12.05.10, 16:34 Sprowokowałaś mnie do ujawnienia się. Owawiam się, że moje akcje w konkursie na prezydenta FZD teraz polecą na pysk.. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dość! 12.05.10, 16:59 Nie z nami te numery TW... ,a jakby co (i jeśli Ave nie słyszy) - zagłosowałam 2 razy, słownie: dwa. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Yes! Yes! Yes! 12.05.10, 17:06 Bendem prezydentem! Niechcem ale muszem... Dzięki, ja też na niego zagłosowałem, to doskonały kandydat! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość! 12.05.10, 17:00 Sądzę, że wręcz wicewersja! Jesteś jedyny i niepowtarzalny! Osobowość medialna! Kononowicz 2010! ps. co prawda wolę łysego Romana Włosa, a glosowałam na Humbaka w kapelutku, ale ... :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość! 12.05.10, 17:07 Do dziewiętnastej masz jeszcze szansę naprawić swój błąd, Droga Ave...;P Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dość! 12.05.10, 17:37 Ty też, Tw! forum.gazeta.pl/forum/w,89075,109306196,111244309,Przypadkowo_i_chwilowo_62_udostepniam_kandydato.html :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość! 12.05.10, 18:06 Tak publicznie! A jak nam zarzucą fałszowanie wyników wyborów. Poza tym wiesz co się będzie działo jak nie wygram...;P Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość! 12.05.10, 18:12 Znaczy się nie wiesz, ufffff..... Nie zmuszaj mnie zatem do ujawniania tajnych planów...;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dość! 12.05.10, 19:10 :(((( Stało się. Pora na plan B. Tw - Panie Niedoszły mój Prezydencie? To co będzie? Podpisano: Elektorat częściowo nieświeży Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:28 Bosz jak to się mogło stać..?! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:34 jeśli chodzi o rżnęcie, to niektórzy lubią. nie wiem czemu, bo co to za przyjemność tak piłą machać w te i nazad. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:43 To może wynikać z zamiłowania do robienia małych deseczek. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:45 Klepek ... zwłaszcza piątej. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:50 E tam... Klepki, Droga Pani, psze Pani to żeby robić nie wystarczy piła. Potrzebna jest obrabiarka do drewna. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 21:01 Złej baletnicy ... że się tak wyrażę. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Prze...prze...przerżnąłem..?! 12.05.10, 20:52 jeśli chodzi o rżnęcie, to niektórzy lubią. Raz po jezdni, równo gładko szło do rzeźni cieląt stadko a za nimi szło dziewczęcie i o dziwo, też na .... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:14 Ale tylko jak spaceruję brzegiem. Do opalania zdejmuję z uwagi, wiesz zresztą z jakiej uwagi. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dość polityki! 12.05.10, 12:25 Do opalania zdejmuję? www.youtube.com/watch?v=2gdXnltqbPg#t=0m40s Odpowiedz Link
dupetek Jestem gorącym zwolennikiem dekoltów do pępka! 12.05.10, 12:44 Ale u mnie pochmurno, taka duchota przedburzowa i czasem kropi:( Na FK jest za to wesoło:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jestem gorącym zwolennikiem dekoltów do pępka 12.05.10, 12:53 Poleć jakiś mąteczek, bo nie mam czasu szukać, a wpisałabym się ad hoc! :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jestem gorącym zwolennikiem dekoltów do pępka 12.05.10, 13:52 O tak tutaj mamy podobny poglad na modę. I do tego obcisłe do granic wytrzymałości szwów jeansy. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj DZiewczyny coraz młodsze,a ja coraz starszy-to 12.05.10, 19:21 tw_wielgus napisał: > Mamy piękny słoneczny ciepły dzień. > Teraz już z każdym dniem będzie tylko coraz cieplej i cieplej. > A to pociąga za sobą inne przyjemne aspekty wiosny: > Skracają się spódniczki i wydłużają dekolty! > straszne!!! A wiadomo, ze polskie dziewczyny są najładniejsze na świecie i: www.youtube.com/watch?v=DcC1kSE46P8 Odpowiedz Link