trzecikot 24.05.10, 23:32 Wszeteczna szmata wygląda tak: Trójki szkoda... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Szmata 24.05.10, 23:39 tak. nareszcie dosadnie. ten to mnie wkur... niemożliwie. to pier......, że on jako osoba prywatna, a imprezka nie była wiecem też wkur.... mnie. zniszczenie "Trójki" takoż. Odpowiedz Link
trzecikot Re: Szmata 24.05.10, 23:46 Mam nadzieję, że Trójkowy stuff weźmie sprawy we własne ręce, no bo przecież nie będę słuchał RMF... Odpowiedz Link
airam.as Re: Szmata 25.05.10, 00:13 Ten pan to jakieś dziwadło, ale nie mozna od dziwadła wiele wymagać. Natomiast dziwi mnie, dlaczego staff do tej pory nie wziął się razem wmiestie i do kupy i to dziwadło na taczce nie wywiózł. Na co czekają? Na trzynastki? ps. szkoda Trójki. Odpowiedz Link
trzymilionowy.post Re: Szmata 25.05.10, 00:46 Śmiem się nie zgodzić w zasadniczej kwestii. Szmata służy do sprzątania, a nie rozrzucania i jest bardzo pożyteczna. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Szmata 25.05.10, 20:37 Przypominam, że ów szmaciaż (rz ) wszeteczny był kajsiś wielkim redem w TokFm >:O Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Szmata 25.05.10, 10:20 Nie wiem czy Was to pocieszy, ale z ostatnio podsłuchanych wieści wynika, że szmata jest na wylocie, ale zamienił stryjek siekierkę na kijek i zastąpić Sobalę ma Karnowski. I w ten sposób etos braterski trwa nadal. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Szmata WON! 26.05.10, 22:08 forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?t=7580 Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Szmata WON! Lepszy link :-) 26.05.10, 22:13 www.tvn24.pl/0,1658071,0,1,kontrowersyjny-szef-trojki-odwolany--za-wiec,wiadomosc.html ,,,Zarząd Polskiego Radia odwołał w środę wieczorem dyrektora III Programu PR Jacka Sobalę - poinformował Jarosław Hasiński, prezes publicznego radia. Sobala był szefem radiowej Trójki przez zaledwie sześć miesięcy,,, Odpowiedz Link
ave.duce Czy red. T.S. organizuje już protest? 27.05.10, 10:06 ... z mała pomocą swoich przyjaciół pismaków? :p Odpowiedz Link