tojajurek 01.08.10, 15:13 Znów mamy jakieś powstanie. Kurde, może już dość tych nieustannych katastrof. Bo w końcu się wkurzę i polegnę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Kurde! Znowu? 01.08.10, 15:25 ... z wiarą czy za wiarę? PeeS - odpowiada ci status męczennika?? ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kurde! Znowu? 01.08.10, 16:05 Nie polegaj tylko na Tusku! To zbrodniarz, kłamca, oszust i w ogóle. Z Werhmachtem związany, to sprawdzona wiadomość spod Kurskiego, o! :p Odpowiedz Link
tojajurek Re: Kurde! Znowu? 01.08.10, 18:11 Tu ciekawy artykuł krytyczny. Nie za długi. Warto przeczytać. www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=3232 Odpowiedz Link
ploniekocica ja - mokotowska marginalna hołota 01.08.10, 18:28 zaczęłam dziś dzień od wizyty w sklepie spożywczym( gdzie udałam się w celu zakupienia dietetycznych produktów dla chorego na grypę żołądkową dziecka numer jeden - informuję na wszelki wypadek). Na progu sklepu ujrzałam panie ekspedientki wyglądające czeguś na horyzoncie. Się zapytałam, o co chodzi i otrzymałam odpowiedź: "Konie mają tędy przejeżdżać.". "Jakie konie?" - zapytałam. "Jak to jakie?! Powstańcze. Rano przejeżdżały rowery." Nie zapytałam, czy rowery tez powstańcze, bo pewnie nie sprzedałyby mi kisielków i kleików dla chorego dziecka. Matko doloroso! Festyn powstańczy od rana. Balony z batalionem Parasol. Obrazki z Aleksandrem Kamińskim. Hamburgery "Pułk Baszta". Paranoja. Odpowiedz Link
gat45 A co Ty tak pesymistycznie ? Od pewnego czasu 01.08.10, 18:33 my to powstanie regularnie już wygrywamy. Odpowiedz Link