zapijaczony_ryj Re: Totem Jarosława 15.08.10, 12:49 man_sapiens napisał: > Ja bym się martfił raczej o jego dekiel i pistolecik, który nosi za pazuchOM Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Totem Jarosława 16.08.10, 23:30 Tak wygląda projekt pomnika Maksymiliana Biskupskiego Obrońcy krzyża sami przyznają, że projekt jest kontrowersyjny, ale - według nich - jest to kwestia do dyskusji społecznych. Bez dyskusji i natychmiast postawić u Jarosława Kaczyńskiego w ogródku! Niech ma, a co mu bedziemy żałowac. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Jestem za! 17.08.10, 14:34 leniwa_lady napisała: > > Tak wygląda projekt pomnika Maksymiliana Biskupskiego > Obrońcy krzyża sami przyznają, że projekt jest kontrowersyjny, > ale - według nich - jest to kwestia do dyskusji społecznych. > > Bez dyskusji i natychmiast postawić > u Jarosława Kaczyńskiego w ogródku! > Niech ma, a co mu bedziemy żałowac. Odpowiedz Link
witekjs Re: Totem Jarosława 19.08.10, 13:16 man_sapiens napisał: > Przedchwilą kupiłem piękną książkę, której już okładka wyzwoliła u mnie, od dawna poraz pierwszy, głośny śmiech Pozdrawiam Was. Witek :) :) Odpowiedz Link