trusiaa 16.08.10, 09:01 Na przykład takie www.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 13:10 Na ścianie pewnej restauracji - przynajmniej lojalnie uprzedzają, że... jajeczko jest częściowo nieświeże. Odpowiedz Link
trusiaa Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 19:15 Gry hazardowe - są zdecydowanie szkodliwe dla wzroku Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 19:21 Rewiński - mleko vs piwo "Zimny Lech"? Panu Rewińskiemu chyba mooocno zaszkodziło, "ale plamę" dał niedawno, nie wstydząc się w czas wyborów, przy bracie "Zimnego Lecha" się afiszować, były członek Partii Przyjaciół Piwa przy takim piwnym niedorobie się nie wstydził pokazać;( > www.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA Odpowiedz Link
trusiaa Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 19:51 Złość - szkodzi piękności :) www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 19:56 > Złość - szkodzi piękności :)..a alkohol zdrowiu? No wie Pani? tak jak 'drugie' uważam za nieprawdziwe, tak Pani - "Złość - szkodzi piękności" za zupełnie niezrozumiałe(dla mnie) w śĘsie jakiegokolwiek kontekstu postrzegam ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 20:05 Panie Henryku - miło mi poznać Pana, wiele dobrego słyszałam o Panu :) Odniosłam wrażenie, że zdenerwował Pana filmowy cytat z Rewińskim. Otóż spieszę wyjaśnić, że mątek niniejszy był z założenia apolityczny, bo też i ja w spory polityczne nie wchodzę, udzielając się raczej na polu... szeroko pojętego zdrowia psychicznego ;))) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 20:39 > ..Henryku - miło mi poznać .., wiele dobrego słyszałam o ..:) Pani Trusiu i ze wzajemnością - b. mi MIŁO:), a co do Ludzi Dobrych, to ONE o mnie tylko prawdę najprawdziEjszą piszą na FzD, bo, jak się już pewnie Pani zorientowała, TO forum to jest tak w'ogóle najlepsze na całym Agorowym. > Odniosłam wrażenie, że zdenerwował..filmowy cytat z Rewińskim. ..nie tyle zdenerwował, co zreflektował nad kondycją(psycho-fizyczną?) takiego pana z PPP np, którego Jarosław Aleksander Żałobny(na okres kampanii wyborczej) potrafił do siebie przekonać. Pamiętam jeszcze pana obecnego PiS-Rewińskiego jako wieloletniego prześmiewcę tego wszystkiego co zgromadzenie Popapranych i Smiesznych sobą przedstawia. > Otóż spieszę > wyjaśnić, że mątek niniejszy był z założenia apolityczny, bo też i ja w spory polityczne nie wchodzę, udzielając się raczej na polu... szeroko pojętego zdrowia psychicznego ;))) Fajno, jak mi się przyjdzie jeszcze w tym wątku Pani odpowiedzieć, obiecuję, tylko o zdrowiu psych. Jarosława się udzielać;) ps Wie Pani, że już wcześniej i zupełnie w innej formie i treści Pani odpisałem? pewnie, że Pani nie wie, no bo nie była Pani świadkiem, jak całkiem zgrabną mą odpowiedź jakież złe kacze licho wcięło zamykając ni z tego i...Firefoxa mi:) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 20:44 ps2 Pani Trusiu, Pani od zawsze pod 'tym' nickiem?:) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 21:08 cd. przepytywanki - od jak dawna się Pani na forach Agorowych udziela?:) ps ..bo mi się nie chce wpisać Pani do wyszukiwarki. Odpowiedz Link
trusiaa Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 21:12 Oooo - gdzieżbym śmiała zawracać Panu głowę swą skromna osobą. Trusiąą jestem od 2004. Odpowiedz Link
henry-k-log Re: A co nam szkodzi...? 16.08.10, 21:23 ? Musi Pani Bardzo jest Grzeczna na forach gazety.pl, ja w czasie dla Pani porównywalnym(chyba tylko rok wcześniej się pojawiłem) samego henryk.log przez setki wcieleń odmieniłem, innych nicków to nawet nie próbuję pamiętać, mam wrażenie, że doskonale w pamiętaniu o mnie spisuje się Pani Giwi niejaka.., pozwoli Pani, że pozwolę sE ową panią zacytować;p - "Chciałam Ci tylko powiedzieć, że zbieram co smakowitsze wypowiedzi Henia z kontekstem. Jeden zeszyt stukartkowy już zapisałam, wyciągam właśnie drugi.."- by giwi 09.10.08, 14:03 Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:Panie Henryku, Rety!!!!! 16.08.10, 21:18 henry-k-log napisał: > cd. przepytywanki - od jak dawna się Pani na forach Agorowych udziela?:) > ps > ..bo mi się nie chce wpisać Pani do wyszukiwarki. > Nie tak! Na Boga! Powinno być: Nie mogę uwierzyć, że będąc od wielu lat uczestnikiem forum nie spotkała mnie do tej pory przyjemność rozmowy z Panią. Czy wolni mi spytać, od jak dawna Pani forumuje? ...;P Odpowiedz Link
henry-k-log Re:Panie Henryku, Rety!!!!! 16.08.10, 21:28 się biję w klatę Panie TW_W:) > Nie tak! Na Boga! > Powinno być: > Nie mogę uwierzyć, że będąc od wielu lat uczestnikiem forum nie > spotkała mnie do tej pory przyjemność rozmowy z Panią. > Czy wolni mi spytać, od jak dawna Pani forumuje? > ...;P Z nickiem Pani Trusi chyba dopiero na FzD się zetknąłem, może Pani Trusia Forum Humorum bardziej na początku preferowała?;) Odpowiedz Link
henry-k-log Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 21:37 ..już ileś minut temu Panu odpisałem, Panie TW_W, za ile min. się ukar'żę - tylko partacze-programiści pani siwej wiedzą;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 21:46 Zanim przeczytałem usłyszałem dudnienie. To zjawisko odwrotne do burzy.. Pozdrawiam serdeczenie. Odpowiedz Link
henry-k-log Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 21:56 > Pozdrawiam serdeczenie. Wzajemnie:) odnoszę wrażenie, że nasza wzajemna - zauważalna sympatia do Pani AVE, nakazuje Panu wbrew wcześniejszym - napiszmy - 'uwagom', widzieć we mnie co najmniej znajomego z takich, co to się w razie czego na zielono robi w 'moim forum', a nie zaszarza;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 22:10 W pełnym kurtuazji tonie odpowiem, że i bez sympatii do Pani Ave doszedłbym do takiego wniosku. Odpowiedz Link
henry-k-log Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 22:31 tw_wielgus napisał: >.. bez sympatii do Pani Ave... Ja, jak znam (a od dawna jak na sieć w Polsce) Panią AVE, to sobie pozwolę jednak zauważyć, że sympatia do Pani AVE łączy ludzi dobrej woli, a antypatia(nielicznych) wyklucza tychże z tego grona, zgodzi się Pan ze mną tuż przed Dobrąnocką?;) ps za klasykiem - Pani AVE.DUCE jest The Best:-) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 22:36 Zgadzam się i przyklepuję obiema kończynami górnymi. Jako dowód wystarczy lista gości tego forum, przyciągniętej magnetyzmem Pani Ave. I ze swojej strony dodam jeszcze przemiłą Panią Gat, zgodzi się Pan Ze mną przed zaśnięciem? Odpowiedz Link
tojajurek Re:..Rety!!!!! 16.08.10, 23:22 Wy tu sobie, Waćpanowie, z dzióbków jecie, a do mnie nikt nawet kijem nie pomacha. Czuję się spostponowany. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:..Rety!!!!! 17.08.10, 10:34 Zaraz kijem... Panie Jurku na "Lecha" zapraszam... z lodówki to musi być zimny. Odpowiedz Link
ave.duce Panie Henryku.log...? 18.08.10, 13:36 Po pierwsze primo > jestem wkurzona. Po drugie > tu nie Komisja, a Pan nie Kempa 3. > Pani Trusiaa jest niesamowicie mile widziana na FzD i nie chciałabym, żeby zaczęła unikać Dworu i dała łapę na dwór Po czwarte primo > witam Pana! ps. o czymś zapomniałam? Odpowiedz Link
henry-k-log Re: SZ. P. AVE.DUCE 21.08.10, 00:50 > Po pierwsze primo > jestem wkurzona. ..aHa, ale dlaczego mnie nie wiadomo w zasadzie o co - za co? > Po drugie > tu nie Komisja, a Pan nie Kempa - się wie.. > 3. > Pani Trusiaa jest niesamowicie mile widziana na FzD i nie > chciałabym, żeby zaczęła unikać Dworu i dała łapę na dwór..... o dziwo, rzadko kiedy...ale tĄ razą w najpełniejszej rozciągłości się zgadzam z Panią.. > Po czwarte primo > witam Pana! ...no BAAAA, od tego powinna była Pani zacząć, tak się mnie przynajmniej wydaje... > ps. o czymś zapomniałam?, chyba nie, chyba, że tylko o tym, o czym nieco wyżej wtrąciłem..;pp Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Panie Henryku - a ten wywiad Pan czytał? 16.08.10, 23:37 Rewinski juz dawno chyba sfiksowal Przed wyborami zadzwoniła do mnie pani i zapytała, czy będę w komitecie honorowym Kaczyńskiego. – Oczywiście – powiedziałem. – Nie jest pani pierwsza, która w tej sprawie dzwoni. Dzisiaj zadzwoniła do mnie radiowa Trójka. Wykryli mnie w tym komitecie i chłopak zadawał podchwytliwe pytania, sprawdzając wnikliwie, czy zwariowałem, czy jestem kopnięty, czy się źle czuję. Co pan jeszcze odpowiedział? Że jestem indywidualistą. Nie mam odruchów stadnych i nie bardzo lubię działać w grupie. Ale jak następuje czas, że masa krytyczna nikczemności rośnie lawinowo, trzeba się opowiedzieć. Pamięta pan wierszyk: „Kiedy przyjdą podpalić dom...”. Odpowiedz Link
trusiaa Że też mnie podkusiło powiedzieć ten sęk... 17.08.10, 07:01 Równie dobrze mogłam powiedzieć, ja wiem...? Myly Państwo - otóż raz jeszcze podkreślić pragnę - to, że Rewa oszalał na dojrzałe lata, tak jak Rosiewicz i paru innych artystów scen polskich - to fakt. I pewnie niefortunnie stary monolog szaleńca zacytowałam. Ale... Los mi świadkiem - pragnęłam tylko, w ten dzień upalny, przedstawić zalety zimnego napoju... Tu odcinam się grubą kreską i kontynuuję... :) -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- A taka nuda na przykład - o, ta szkodzi baaardzo (wiem z autopsji ;) www.youtube.com/watch?v=ilsQK4UAIv0 Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Krzyż zamentu... 17.08.10, 16:38 Nareszcie się dowiedziałem jak wygląda i nie bardzo rozumiem dlaczego ten na Krakowskim tak odbiega od wzorca? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Krzyż zamentu... 17.08.10, 18:13 Nie odbiega otóż - tam na każdego mają haka... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Krzyż zamentu... 17.08.10, 18:33 Ale zawijasa... zawijasa mu brakuje. W sumie to smutne towarzystwo hermetycznie jak w słoiku weck'a zamknięte we własnych przesądach. Odpowiedz Link
henry-k-log Re:Teraz już jestem po lekturze, Pani Leniwa_Lady, 18.08.10, 12:33 marnością nad marnościami mi się jawi Rewiński na starość, dlaczego mu było dane dołączyć do tak nieszacownego kabaretowego PiSiego grona jak Pietrzak, Wolski czy Rosiewicz, tego w żaden sposób nie potrafię dociec, musi część kabareciarzy, którzy się nieźle mieli za PRL-u, dalej tęskni za możliwością zaistnienia jaką im podobnym dawał Jarosław z całą tą swoją IV RPiSowską otoczką. ps Pani Trusiu, i na co to Pani było? nawet najgrubszą krechą nie zdoła Pani zatrzeć smrodu jaki za typami typu Rewiński się snuje, od czasu gdy dał ciała Jarkowi. Wiem, Pani pośród 'zimnych napoi' nie mała na myśli nieszczęsnego "Zimnego Lecha" i nie Pani winą jest, że Rewiński - Pierwszy Przyjaciel Przyjaciół Piwa niegdyś - mógł w użytkowniku tego szlachetnego napoju wywołać refleksje, nie'zbieżne z Pani intencjami:) Odpowiedz Link
ave.duce Święte slowa, Panie Henryku > 18.08.10, 13:42 Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy - z zabytkowej tablicy Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Święte slowa... 18.08.10, 13:55 Czy Pani słownie już kiedyś nie wyraziła opinii, że niezła ta sygnaturka... w rzeczy samej?;) ps Już do domu lecę po pracy. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: opłaciło sie rewińskiemu? 20.08.10, 22:45 Janusz Rewiński wraca do łask TVPiS. Satyryk będzie miał swój własny autorski program "Wesoły reporter Jedynki" Niestety, w programie nie wystąpi dotychczasowy telewizyjny partner Rewińskiego - Krzysztof Piasecki. Czyżby panów poróżniły poglądy polityczne? a Piaseckiemu robi Rewinski bye-bye Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deszcz - i owszem 31.08.10, 14:01 ave.duce napisała: > Prognoza pogody zatem, wersja druga, pełniejsza! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 17:45 Wątroby na "czarnym rynku" podrożeją...;/ Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 18:19 Te się kiepsko przyjmują po przeszczepie. Pewnie ze względu na obciążenie cięzkostrawną cebulą. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 18:47 Mnie wyjątkowo dobrze się przeszczepia taka właśnie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 18:50 Ja tam nie jestem miłosnikiem tego rodzaju przeszczepu. Nie to, że nie lubię bo od czasu do czasu też sobie przeszczepiam, ale nia za często. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 19:12 Ależ nie... do wielu przeszczepów używam cebuli. Bardzo lubię przeszczepiać sobie chociażby pomidory, właśnie z użyciem cebuli. A o tej porze roku pomidory są najlepsze i doskonale tolerowane przez układ imunologiczny. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deszcz... Grzyby będą.... 31.08.10, 19:29 Dam Ci fszystkie pomidory, a Ty mi oddaj grziby. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deszcz... Grzyby będą.... 01.09.10, 14:27 TW, daj mi słowo, że nie jesteś manny ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Deszcz... Grzyby będą.... 01.09.10, 16:36 Co do tego to jestem pewien na 100%... Odpowiedz Link