trzecikot 29.09.10, 22:58 A dokładniej - wyselekcjonowałem najprawdziwszą sakurę z mojego stadka Neocaridina heteropoda var. "red Cherry" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 15:11 CZERWONY kolor Ci się nie podoba? Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 16:03 Ffrentsch psheciffnie Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 16:09 To dlaczego się tak potwornie czepiasz tego very simpatico źwierzątka? Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 16:31 Kurna się nie czepiam - jestem dumny! Rynkowa wartość jej potomstwa wzrasta co najmniej dziesięciokrotnie w porównaniu do zwykłych Red Cherry! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 16:37 trzecikot napisał: > Kurna się nie czepiam - jestem dumny! Rynkowa wartość jej potomstwa wzrasta co > najmniej dziesięciokrotnie w porównaniu do zwykłych Red Cherry! A podatki od akwenu płacisz, spekulancie i kułaku akwariowy? A dobry chociaż jesteś dla tych podforów, handlarzu dziećmi? Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wychowałeś potwora?Ale ossochozzi? 30.09.10, 16:42 Nie płacę - podatek obejmuje oczka wodne, a nie akwaria :P Potwory i zielsko sprzedaję wyłaącznie w opcji "odbiór osobisty", żeby delikwenta obejrzeć i na spytki wziąć. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Wychowałem potwora! 30.09.10, 23:47 Nie pasuje do powiedzonka o potworze i amatorze. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wychowałem potwora! 01.10.10, 08:14 Masz akwarium morskie? Wow! Super! Pokaz więcej fotek :) Kiedyś miałam dwa, ale takie normalne. Uwielbialam uwalic sie na kanapie i gapic na nie. Bardzo mnie to relaksowalo. Na taniec godowy bojownikow moglam gapic sie poki trwal. Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wychowałem potwora! 01.10.10, 10:01 Ależ skąd. To są potwory słodkowodne. Odpowiedz Link