ave.duce 18.10.10, 12:21 nazwa dla partii? Bez sensu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 12:36 partia ma się nazywać RP - Ruch Poparcia. z nazwy "Nowoczesna Polska" zrezygnowano, bo już coś takiego istnieje. Odpowiedz Link
gat45 Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 12:41 Czyli odpowiednik "Związku Walki Przeciw". Trochę mniej ego pana P., ale jeszcze bardziej bez sensu. Odpowiedz Link
gat45 Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 12:48 A może się mylę ? Może to ma być z założenia zrzeszenie tak liberalne, że każdy sobie obiekt do popierania będzie wybierał dowolnie ? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 13:25 Ruch Poparcia... Pan Ropuch?! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 13:55 ... typ norweski...? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 14:20 Fiński zresztą. Plus minus > Wesoła jest! Odpowiedz Link
ave.duce Kiepskich prawników ma Palikot, jeśli 18.10.10, 13:55 zrezygnował z nazwy partii "Nowoczesna Polska". Już lepiej byłoby "Polska Nowoczesna", niż Ruch Poparcia. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Kiepskich prawników ma Palikot, jeśli 18.10.10, 14:03 nie chodziło o prawników. Palikot spotkał się z tymi ludźmi z Nowoczesnej Polski i stwierdził, że robią coś pożytecznego i dobrego, więc on z nimi o nazwę sporów nie będzie toczył. pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_Nowoczesna_Polska Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kiepskich prawników ma Palikot, jeśli 18.10.10, 14:15 Ok, dzięki, nie wiedziałam. Ale nazwa Ruch Poparcia jako nazwa partii jest IDIOTYCZNA! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Kiepskich prawników ma Palikot, jeśli 18.10.10, 14:21 no i łatwa do przeinaczania i obśmiania. a z drugiej strony - RP jak Rzeczpospolita. może jeszcze będzie zmieniona przy rejestracji partii. Odpowiedz Link
jantoni.jajcorz Re: Kiepskich prawników ma Palikot, jeśli 18.10.10, 15:36 A wyobrażasz sobie Palikota jako lidera poważnej Partii. To jajcarz! Ja nie wyobrażam sobie, ale ja jestem opóźniony w rozwoju, chociaż też jajcarz Odpowiedz Link
ave.duce Palikot - Palikotem, ale tam są LUDZIE, 18.10.10, 18:59 którzy chcą coś zmienić > poważnie chcą. Odpowiedz Link
jantoni.jajcorz Re: Palikot - Palikotem, ale tam są LUDZIE, 18.10.10, 19:31 ave.duce napisała: > którzy chcą coś zmienić > poważnie chcą. Wierzę na słowo ale w stadzie liczy się przywódca!!!! Groźniejsze jest stado baranów dowodzone przez lwa niż stado lwów dowodzone przez barana. Palikot nie jest baranem ale nie jest też przywódcą:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Palikot - Palikotem, ale tam są LUDZIE, 18.10.10, 19:37 Dla dobra wszystkich > mam nadzieję, że ludzie się zmieniają. I to na lepsze, a nie tylko na gorsze. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 16:57 Ja już kiedyś pisałem, żeby to było RP - Racjonalna Polska. Ale takie stowarzyszenie już chyba istnieje. Może "Rozumna Polska"? "Ruch poparcia" jest idiotyczny, brzmi jak "Ruch podtarcia". Odpowiedz Link
gat45 Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 17:00 No i jak się będą nazywać członkowie ? Poparcianie ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 17:31 może być jeszcze gorzej, Gat, jeśli od słowa "ruch" coś się utworzy. Odpowiedz Link
gat45 Re: Stowarzyszenie "RPP" > ok , ale taka sama 18.10.10, 17:56 Wierzę w pomysłowość oponentów Palikota... Odpowiedz Link