04.01.11, 14:15
groSSy???
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: a kuku! 04.01.11, 14:31
      Ile zgubiłaś?
      • gat45 Re: a kuku! 04.01.11, 14:38
        Dwanaście ? Czyli brak Ci 12 x 12 x 12 ? Oj, to dużo, Kikuniu

Wszystkiego dobrego w nowym roku ! Bystrości, dowcipu i ciepłej miłości bliźniego - jak dotychczas !
        • maniasza Re: a kuku! 04.01.11, 14:42
          Po co trolla karmicie.
          • gat45 Re: a kuku! 04.01.11, 14:49
            Bo my Kikunię naprawdę lubimy. Ja w każdym razie. Kiedyś tu bywała i bardzo mile można z nią było rozmawiać. Po co i dlaczego ona musi się przebierać za clowna - nie rozumiem. Ale to w końcu nie moja sprawa. Nie muszę wszystkiego rozumieć.
          • dupetek Re: a kuku! 04.01.11, 14:50
            Kikoo trollem? No coś Ty?:)
            • ave.duce Re: a kuku! 04.01.11, 15:13
              Tyle nicków to mają tylko najaktywniejs/i/ze forumowicz/e/ki, żadne tam trolle! Na wojnie jak na wojnie, ot co.
              • venus99 Re: a kuku! 04.01.11, 16:46
                w przypadku szalll chyba należy mówić o szambie a nie o wojnie.
                • ave.duce Re: a kuku! 04.01.11, 16:58
                  Jestem 1/2 (tą mniejszą i złą, ale zawsze) Xenofanta. Mnie nie wypada...
                  • szalll Re: a kuku! 04.01.11, 18:02
                    Do Siego Roku :))
                    Ps. Dlaczego to venus taaakie wredne?
                    • ave.duce Re: a kuku! 04.01.11, 18:24
                      E tam, żegluje, pysznie wędzi i nalewa, i to się liczy!
                      • szalll Re: a kuku! 04.01.11, 18:35
                        pewnikiem głównie sobie nalewa :(
                        • ave.duce Re: a kuku! 04.01.11, 18:41
                          Nie sądź innych według siebie.
                          • szalll Re: a kuku! 04.01.11, 18:52
                            nigdy wrednego, zacietrzewionego i co tu dużo mówić - również chamowatego (sic!) - venusa nie porównałabym ze sobą - sympatyczną, dowcipną, zdystansowaną i ludziom życzliwą!!!
                            • ave.duce ;))))))))) Dobre! ;))))))))) 04.01.11, 19:01
                              • szalll Re: ;))))))))) Dobre! ;))))))))) 04.01.11, 19:10
                                Dobre, bo z rzeczywistością zgodne!
                                Pozdro!!!
                                • ave.duce ;))) To też niezłe! ;))) 04.01.11, 19:11
                            • trzecikot Re: a kuku! 04.01.11, 19:55
                              To widać, słychać i czuć:
                              9hz.utnij.net
                            • venus99 Re: a kuku! 04.01.11, 20:26
                              sympatyczna,dowcipna,zdystansowana i ludziom życzliwa.mogę jedynie powiedzieć,że wielokrotnie dała tego dowody.usmiecham się przy tym wrednie i chamowato.
                  • venus99 Re: a kuku! 05.01.11, 09:13
                    przeczytaj co ta kreatura wypisuje na FK o Owsiaku.
                    • ave.duce Re: a kuku! 05.01.11, 09:35
                      Przecież znam Kikusię jak zły szeląg.
                      • venus99 Re: a kuku! 05.01.11, 12:14
                        jeżeli znasz to powiedz z czego się to rodzi?podłość,głupota,fanatyzm,oślepienie-co jest przyczyną?
                        • gat45 Re: a kuku! 05.01.11, 12:29
                          Chęć błyśnięcia w towarzystwie czymś, co się samemu uważa za filuterną przekorę. To takie młodzieńcze ! I tak przyjemnie udawać w necie słodką trzpiotkę.

Czyli jednak obstawiam głupotę, bo to nie wychodzi. Kikuniu, daj sobie spokój z tym motylkowaniem. Na młodzieńczość nikt się nie nabiera, zostaje paskudztwo. Po co się w tym nurzasz ?
                        • damakier1 Ja myślę, że to kompleksy... 05.01.11, 12:56
                          venus99 napisał:

> jeżeli znasz to powiedz z czego się to rodzi?podłość,głupota,fanatyzm,oślepieni
                          > e-co jest przyczyną?
                          • szalll Re: Ja myślę, że to kompleksy... 05.01.11, 19:39
                            nie myśl damo, bo to Ci wyraźnie nie służy....
                            • szalll [...] 05.01.11, 19:41
                              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                              • gat45 Żaden ciąg dalszy nie nastąpi, bo zaraz Cię 05.01.11, 19:45
                                wyszarzę, Kikuniu. Z bólem serca, bo nie lubię, ale tutaj swoje hormony musisz trzymać troszkę na wodzy. Nawet jeżeli za Venusem szalejesz (przez trzy "el")
                                • szalll Re: Żaden ciąg dalszy nie nastąpi, bo zaraz Cię 05.01.11, 19:48
                                  to dziwne, że venusowi pozwalasz na obsceny jak najbardziej...
                                  hormony inaczej???
                                  • ave.duce Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 19:58
                                    Oszczędnie gospodarujesz prawdą, kik00.
                                    • szalll Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 20:04
                                      nic na to nie pOOradzę, że chamstwo venusa traktujecie jak delicję,
                                      wasz wybór...
                                      • ave.duce Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 20:17
                                        Nic nie poradzisz, bo się mylisz, że użyję tego eufemizmu.
                                        • szalll Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 20:22
                                          tia, inne kryteria, inny system wartości i inna estetyka...
                                          (nie mylić z etyką)
                                          • gat45 Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 20:24
                                            Co ostatnio przeczytałaś, Kikuniu ? Zapraszam do wątku obok (nie o Grossie, o czymś nowym)
                                            • szalll Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 06.01.11, 18:51
                                              ha ha ha , masz kompleksy i nieuzasadnione poczucie wyższości?
                                              I dlaczego sądzisz, że z tobą zechcę o literaturze...
                                              Takie wyższościowe prymitywy układają top-listy i porównują - ha ha
                                              • trzecikot Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 06.01.11, 19:05
                                                Paszła ty w połnyj pizdiec! A jeśli ci zabraknie słomki do piwa, to sobie z buta wyciągnij, kaszalocie.

(Wielce szanowna derekcja wybaczy, ale nie trawię tego spapranego popaprańca pci nijakiej - chwastów się nie głaszcze, a ignorowanie grozi zachwaszczeniem)
                                                • ave.duce Ostrzegam > od tej pory będę ciąć ... 06.01.11, 20:50
                                                • ex.mila Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 08.01.11, 02:41
                                                  trzecikot napisał:

> Paszła ty w połnyj pizdiec! A jeśli ci zabraknie słomki do piwa, to sobie z but
                                                  > a wyciągnij, kaszalocie.
                                                  >

To wstrętne co napisałeś. Naprawdę paskudne [oczywiście nikt ci tego nie napisze], ale ja czuję się uprawniona, bo przez paskudne krytykowanie kiko wpędziłam się w prawdziwe kłopoty. Ale krytykowłam jej głupotę a nie wygląd. To wstrętne co napisałeś
                                                  • ave.duce Masz rację > dlatego padło ostrzeżenie. 08.01.11, 08:42
                                                    Rozumiem, że wyrzuty sumienia w stosunku do Kiko (czy jak jej tam) przyćmiły ostrość widzenia.
                                                    Mgła.
                                              • ave.duce Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 06.01.11, 20:48
                                                szalll napisała:

> Założę się, że mówisz "łoł"

To przegrałaś.
                                                • szalll Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 07.01.11, 15:31
                                                  Ave, to było do gat, chyba że jesteście 2 w 1?
                                                  Nie mniej wyrażam ubolewanie, że wasza wrażliwość jest stronnicza.
                                                  Chamstwo i wulgarność takich osób jak venus i trzecikot ( również na innych forach) jakoś wam nie przeszkadza. To budzi ewidentne zniesmaczenie i każe powątpiewać w czystość waszych intencji, zarówno w prowadzeniu forum jak i w ogóle....
                                                  • ave.duce Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 07.01.11, 16:38
                                                    W przeciwieństwie do Ciebie, nie za bardzo się uganiam po forach, choć na kilku bywam, fakt.

Co do "meritum" > przykłady proszę. Nic "na buzię".
                                                  • szalll Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 07.01.11, 17:15
                                                    Przykłady???? Choćby w tym wątku! I na FKraj!
                                                    Nie znajdujesz chamstwa???????
                                                    nie wiem czy się uganiasz, nie widzę w tym nic nagannego...
                                                    widzę natomiast, że tu siedzisz całymi dniami jak kwoka...
                                                  • ave.duce Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 07.01.11, 18:07
                                                    Personalnie Cię obrażają bez dania racji?
                                                    Ja tak nie czynię, ani z daniem racji, ani bez.
                                                    Poproszę jednak o przykłady.

Nie udało się od razu wywołać awantury i stąd ta frustracja?
                                                    Tak, jestem TU, bo to jest w 1/2 moje forum i muszę o nie dbać. A Tobie nie muszę się z niczego tłumaczyć, dotarło?
                                                    Nie podoba Ci się > droga wolna.
                                          • ave.duce To pod moim adresem? 05.01.11, 20:25
                                            Przykłady jakieś?
                                            • gat45 Pod moim, Szefowa kochana, pod moim 05.01.11, 20:30
                                              To ja zniknęłam piękny tekst Kikoo o Venusie. W formie apostrofy był. Organa rozrodcze się w nim przewijały.
                                              • ave.duce Aa, to przepraszam. Już mię nie ma. Nie przeszkam. 05.01.11, 20:33
                                                • ave.duce Nie przeszkadzam! 05.01.11, 20:34
                                              • venus99 Re: Pod moim, Szefowa kochana, pod moim 05.01.11, 20:40
                                                nie podejrzewałem,że skala mojego talentu jest tak duża,ze doprowadza adwersarzy do takiego stanu.
                                                • ave.duce Kto się czubi... ;) 05.01.11, 20:42
                                                  Szallleje za Tobą?
                                                  • gat45 Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 20:45
                                                    ave.duce napisała:

> Szallleje za Tobą?

To właśnie miałam na myśli :

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,120530517,120583790,Zaden_ciag_dalszy_nie_nastapi_bo_zaraz_Cie.html
                                                  • ave.duce Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 20:53
                                                    Popatrz, taki Venus, jakie ma branie... ;)
                                                  • gat45 Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 21:05
                                                    No jasne - Venus. To zobowiązuje.
                                                  • ave.duce Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 21:13
                                                    Ale czy Venus koniecznie potrzebny szalll?
                                                  • gat45 Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 21:18
                                                    Naszemu Venusowi niekoniecznie. Ale tej jego imienniczce z Milo przydałoby się przykryć kikuty :(((
                                                  • ave.duce Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 21:28
                                                    Z Milo i owszem, ale tej ... kikutów brak...
                                                  • venus99 Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 22:17
                                                    nie przesadzacie??
                                                  • ave.duce Re: Kto się czubi... ;) 05.01.11, 22:44
                                                    Przepraszam, ok? Już koniec tych głupawych (z mojej strony) żartów. Dobranocka.
                                                  • venus99 Re: Kto się czubi... ;) 06.01.11, 19:51
                                                    ależ nie ma potrzeby.ja jedynie jako człowiek nadzwyczajnej skromności czułem się zażenowany aż taką ilością odwołań do mojej skromnej osoby.a w dodatku ciagle sprawdzałem czy mam wszystkie kończyny i w jakim są stanie.
                                                    informuję,że wszystko jest ok.
                                      • venus99 Re: Jak to rzekł ten d00rnowaty eunuch? 05.01.11, 20:30
                                        a mógłbyś skonkretyzować swoje zarzuty?
                                        • ave.duce Salll to rodzaj żeński! ;) 05.01.11, 20:32
                                          • ave.duce SZalll też ;) 05.01.11, 20:35
    • blind_as_a_bat SZALLL => nieudany eksperyment wychowawczy 07.01.11, 02:18
      ... Lecz zaklinam - niech Xenofant nie traci nadziei
      I przed ludem ciemnym niesie oświaty kaganiec...
      • ave.duce Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawczy 07.01.11, 10:51
        Co do eksperymentu > masz rację, porażka.
        Co do kagańca > będziem nieść (ja na pewno, a przypuszczam, że ta lepsza i większa 1/2 Xenofanta takoż).
        • szalll Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 07.01.11, 15:33
          odpowiedź - patrz wyżej.....
        • venus99 Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 07.01.11, 15:46
          to chyba zrozumiałe.jak powszechnie wiadomo frak leży dobrze dopiero na 4 pokoleniu.
          podobnie jest z ogładą,kulturą i wiedzą.
          • szalll Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 07.01.11, 16:20
            venusie, twoje chamstwo rzeczywiście takie jest, może twoje prawnuki będą wiedziały o co chodzi z tą kulturą
            • ave.duce Dość już. 07.01.11, 16:35
              Co do "zakładu" > nie jestem Gat45, ale WIEM, że ona nie mówi ani nie pisze łoł.
              Przegrałaś.
              Teraz jasne?
              • szalll Re: Dość już. 07.01.11, 17:18
                nawet, jeśli nie mówicie łoł, to wpasowujecie się w te "tryndy"....
                łoł - nudzi mnie już to...cześć!
                • ave.duce Krzyż na drogę! 07.01.11, 18:08
            • olga_w_ogrodzie Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 07.01.11, 23:09
              czytałam co wypisujesz teraz i co jeszcze pod starym nickiem.
              czytałam i czytam Venusa i TrzeciegoKota.
              i wiesz co - jak dla mnie istnieje chamstwo uzasadnione.
              to czasem jest rodzaj uzasadnionej obrony własnej, w tym obrony spraw, zjawisk, idei, rzeczy, osób, których czepiać, byle dowalić, zwyczajnie się nie godzi.
              czasem jest to też rodzaj uzasadnionej prewencji.
              i bywa, IMO, iż Venus i TrzeciKot stają się takimi obrońcami bądź działaczami prewencyjnymi.
              i dobrze się czuję, gdy w potykaniu się o userów podobnych do Ciebie, widzę, że są obok rozmówcy, jak Venus, TrzeciKot - bo sama nie umiem tak walnąć mocniej, choć należy się.

ale Ty prezentujesz i prezentowałaś najczęściej sztukę dla sztuki - chamstwo dla chamstwa.
              nigdy nie chciało mi się z Tobą gadać z tego właśnie powodu.
              za to zawsze chce mi się gadać z Venus lub TrzecimKotem.
              bo różnica między Twoją twórczością, a ich pisaniem jest jak od Merkurego do Plutona.

pierwszy z brzegu przykład : włazisz na forum, którym opiekują się Ave i Gat, i jako zarzut wobec Ave wysuwasz fakt dobrego opiekowania się przez nią tym forum.
              gdyby forum było źle zaopiekowane, to więcej takich tlenionych wagi ciężkiej, jak Ty
              i tolerancji dla ich bzdetów, a mnie by tu na pewno nie było.
              amen
              • ssibo Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 07.01.11, 23:59
                chamstwo uzasadnione - pierwsza zasada chamów!!!
                • blind_as_a_bat Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawczy 08.01.11, 00:18
                  Chamstwo nieuzasadnione - pierwsza zasada kikutów szallli lub szallów. Reasumując => PiS i towarzysze.

Dobrej nocy!
                  • ta Re: SZALLL => nieudany eksperyment wychowawcz 08.01.11, 01:24
                    Przyszła namiąchać, a tu nici.
                    Odejdź kobito w pokoju,
                    mleczko z miodem i nyny
                    Pa
                    Ta
              • gat45 Deklaracja + panegiryk 08.01.11, 08:41
                Olgo, dziękuję za wymienienie mnie jako opiekunki tego forum, ale obie wiemy, że zrobiłaś to z wrodzonej delikatności.

Wszystkim wiadomo wszak, że ja wprawdzie figuruję w papierach założycielskich FzD, ale tak naprawdę twarzą, głową i rękoma (od roboty) jest tutaj nasza Wielka Wodzowa. To jej Duch unosił się nad wodami, kiedy forum się rodziło i po urodzeniu także się unosi, fruwa i czasem zstępuje ku nam, dworzanom. Bez niej byłoby tu jak w programie Kononowicza - nic by nie było.

Ktoś niedawno napisał, że ja tu robię za paprotkę. Uwielbiam robić za paprotkę, a za zaszczyt sobie poczytuję robienie za paprotkę u Wodzowej Naszej Kochanej.

Apiać, że tak powiem, dixi.

Ave, o Ave !
                • ave.duce Dopisz jeszcze coś nt. że beze mnie żyć 08.01.11, 11:27