inna57 24.05.11, 09:25 Bardzo cię proszę nie rób tak bo zrobimy ci tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Wulkanie !!! Zamknij się !!! 24.05.11, 22:38 Oj, nieładnie tak się zwracać do Wielkiej Góry Ziejącej Pyłem, etc. Teraz już wiadomo, czyj to wina, że wciąż nie śpi. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Wulkanie !!! Zamknij się !!! 24.05.11, 22:53 a ja jestem za forum.gazeta.pl/forum/w,28,125508785,125508785,Obama_ma_sie_spotkac_z_wdowami_smolenskimi_.html Odpowiedz Link
inna57 Posłuchał się !!! 25.05.11, 12:05 To co teraz zaczarować ? Złotówko umacniaj się !!! Autostrady powstańcie !!! Zgiń maro przebrzydła !!! A nóż się uda ;)) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Posłuchał się !!! 25.05.11, 12:39 Inna czyli Wulkanów Pogromczyni. pewno nawet nie wiedziałaś dotąd, iżeś Czarodziejką Wulkanową. sądziłam do wczoraj, iż wulkanowanie przeszkadza samolotom, bo widoczność zła. a wczoraj się dowiedziałam, że chodzi o to, iż pył się wplątuje w silniki i w ten zagraża sposób. a, np., Pan Gacek, się jeszcze chyba nikomu we włosy nie wplątał był. Odpowiedz Link
inna57 Re: Posłuchał się !!! 25.05.11, 12:50 Z Panem Gackiem to mit. Ja z gackami się przyjaźnię. Może kiedyś będę miała okazję przyczynę tej mojej dogackowej przyjaźni opisać. Wulkan dymiący mnie wkurzył bo już patrzyłam wrogo na niecierpliwiące się bilety lotnicze. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Posłuchał się !!! 25.05.11, 13:22 no słyszałam, że mit to. niemniej pewno, w jakiejś jaskini górskiej, gdybym miała wleźć do owej odwagę, to na włosy wciągnęłabym zapobiegawczo kąpielowy czepek. a na opowieść o dogackowiźmie Twym oczekiwać będę pilnie. /przebierające nogami nerwowo bilety Twe, też dostrzegłam wyobraźni oczmi./ Odpowiedz Link