zapijaczony_ryj 05.06.11, 06:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Ryju, nie tak, proszę ! 05.06.11, 07:59 Uciecha z czyjejkolwiek śmierci mi zgrzyta. A już żal, że ktoś nie umarł, nie uchodzi, nawet żartem. Jeżeli mi się uda, to wykasuję Ci tytuł (nie wiem, czy to w ogóle możliwe). Jeżeli nie, to przekleję zawartość, ale bez tytułu. Przepraszam. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Ryju, nie tak, proszę ! 05.06.11, 16:39 gat45 napisała: > Uciecha z czyjejkolwiek śmierci mi zgrzyta. A już żal, że ktoś nie umarł, nie u > chodzi, nawet żartem. > > Jeżeli mi się uda, to wykasuję Ci tytuł (nie wiem, czy to w ogóle możliwe). Jeż > eli nie, to przekleję zawartość, ale bez tytułu. Przepraszam. Nie chciałem wywołać takiej awantury i to aż tak głupim zartem. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link
gat45 Post założycielski bez tytułu 05.06.11, 08:04 Autor: zapijaczony_ryj 05.06.11, 06:01 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz www.tvn24.pl/-1,1705587,0,1,urodzili-sie-i-zmarli-tego-samego-dnia,wiadomosc.html Odpowiedz Link
8macek Re: Post założycielski bez tytułu 05.06.11, 11:02 a dlaczego ten post został wykasowany? przecież PODOBNO na tym forum nie ma cenzury? poproszę o przywrócenie całości! Odpowiedz Link
gat45 Wytłumaczyłam 05.06.11, 11:17 aż za obszernie. Tytuł gryzł się z moim pojęciem tego, z czego wolno żartować. Prośbie niestety odmiawiam. I odsyłam do OBWIESZCZENIA na pierwszym gwoździu Odpowiedz Link
8macek FORUM CENZORUM 05.06.11, 11:25 czyli cenzura w czystej formie! WSTYD szanowna pani gat. a raczej brak wstydu. a`propos cenzury, jest najobrzydliwszą rzeczą jaką pamiętam z czasów komuny. Odpowiedz Link
8macek Re: Głupiś, panie 8macek 05.06.11, 11:41 OCENZUROWAŁAŚ POST ! i go usunęłaś. możesz to nazywać jak chcesz; sprzątaniem, kosmetyką, naprawianiem rzeczywistości, ochroną moralności... ale to niczego nie zmieni bo to jest cenzura w czystej formie! co było do udowodnienia. usilnie błagałaś mnie żebym przedstawił dowody potwierdzające moje zarzuty o tym, że to FORUM CENZORUM. chcieliście to macie skumbrie w tomacie Odpowiedz Link
gat45 Powiedziałam, że nie usuwa tu się wpisów 05.06.11, 11:46 BEZ WYTŁUMACZENIA. I o nic Cię nie błagałam. Jak te słowa w polszczyźnie się jednak dewaluują ! Widocznie jeszcze nikt Cię o nic nie błagał, zauważyłbyś różnicę. Pana Sajgona wyszarzyłam także, odpowiadam, dybyś przeoczył. I kończę rozmowę z Tobą. Odpowiedz Link
8macek Re: Powiedziałam, że nie usuwa tu się wpisów 05.06.11, 12:04 oczywiście moje stwierdzenie o "błaganiu" było teatralnie przerysowane tak samo jak twoje dramatyczne zapewnienia o tym, że na tym forum nie ma cenzury. mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link