Dodaj do ulubionych

Wyłączyłam po zdaniu:

29.06.11, 11:58
Nie było wiadomo, że będzie mgła, a gdy się pokazała, stała się elementem straszliwej gry. A powinnam wyłączyć już po to tym, jak po stwierdzeniu, że Rosja dążyła do osobnego spotkania Tuska z Putinem, pokazano zdjęcie ich obu na molo w Sopocie.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Wyłączyłam po zdaniu: 29.06.11, 12:09
      ja wyłączyłam w trakcie pierwszego zdania i ujrzenia oblicz pana Macierewicza i Kaczyńskiego.
      już w ogóle nie słucham PiSowców w żadnej sprawie wypowiadających się.
      nie daję rady, bo ogrom głupoty mnie zapowietrza i staję się żoną Lota.
      jedynie rzucam okiem na streszczenia różnych wywodów PiSowskich, ale z rzadka.
    • ave.duce A ja jestem PORAŻONA! 29.06.11, 13:13
      Kiedy Antek o łagodnym spojrzeniu Macierewicz przedstawił, jakie to było lotnisko, etc. (o czym wiedziała Kancelaria Prezydenta śp.) - to na miejscu tej Kancelarii jednak wysłałabym Pana Prezydenta salonką po szynach. Ale wówczas nie odbyłoby się wieczorno-nocne biesiadowanie w Pałacu ... вот неприятность ...
      • gat45 Eeeeeeeee tam 29.06.11, 13:16
        Zupełnie inaczej prezentuje się prezydent, wysiadający z żelaznego ptaka, a inaczej z salonki. Schodki dużo wyższe.

A w salonce biesiadować można, że hej ! Właściwie sama podróż do tego skłania. W pociągach je się (i pije) z nudów.
        • ave.duce Re: Eeeeeeeee tam 29.06.11, 13:22
          Myślisz, że o te schodki się rozeszło?
          Mnie tam raz przypadła w udziale podróż nad Wigry nocnym pociągiem w salonce. Nie powiem, podobało mi się. Luzik był i spało się ekstra.
          • ave.duce Re: Eeeeeeeee tam 29.06.11, 14:07
            A drugi raz salonka jechała za mną (tzn. za moim wagonem sypialnym) - pociąg nocny do Rzeszowa.
            A w salonce - ówczesny rzecznik prasowy rządu - zgadnij, kto?

ps. dalszy ciąg nie nadaje się na forum otwarte, ani na żadne inne :)
    • ave.duce Dzisiaj odniosłam wrażenie, że "Smoleńsk 30.06.11, 13:33
      i reszta" należy do Polski i basta!
      Mogliśmy się tam szarokaczyć do woli, zwłaszcza przed wizytką 10 kwietnia.
      A już ryży Thusek to na pewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka