Dodaj do ulubionych

Yes! Yes! Yes!

19.08.11, 13:55
.KRONIKA DWORSKIEGO KURNIKA ✰
Komunikat forum Nie możesz pisać na tym forum - jego założyciel to uniemożliwił.

Udowodniłem to, co chciałem. A teraz Damo poproszę o order, może być ten z purpurową wstążką. Zresztą wszystko jedno... aby się ładnie lśnił....
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 14:11
      Wnioski w sprawie orderów składa sie we wątku "Damo, czyli Wielka Kapituło..." :
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123373215,123373215,Damo__czyli_Wielka_Kapitulo_Jednoosobowa__.html
      Się zobaczy...

JKOiOWoP
      damakier
    • gat45 Protestuję 19.08.11, 14:21
      Kiedy proszę o nie przynoszenie nas FzD śmieci, dotyczy to także Ciebie, TW_W.

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,126713600,127970641,Uprasza_sie_o_nieprzynoszenie_smieci_na_to_forum.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,128014187,128014187,Piekne_i_wyraziste_Podoba_mi_sie.html

Nie życzę sobie tutaj najmniejszego nawet powiewu z forum, które powstało przeciwko mnie. Nie tylko, ale na początku głównie. A poza tym raz mogę sobie pozwolić na megalomanię, inaczej skromność mnie udusi.

Skoro przód garnituru pustką Ci świeci, to znajdź sobie jakiś inny motyw i wystąp o przyznanie drogą, określoną przez procedurę (Dama nie znosi bałaganu w papierach !).
      • tw_wielgus Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 16:57
        Długo i wytrwale pracowałem na ten osobisty sukces.
        Znalezienie się w elitarnym klubie zabanowanych w towarzystwie Pani i Pani Ave wart był poniesionych wysiłków.
        • olga_w_ogrodzie Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 17:33
          tylko nie sądzę, byś Ave i Gat sprawił tym przyjemność.

elitarny klub zabanowanych TAM ?
          żartujesz ?
          dawać bana userkom o których się wie doskonale, że, nawet gorąco zaproszone, i tak tam nie przyjdą, to dopiero paradne.
          i żałosne.
          oraz megalomańskie.

a chodzenia w miejsce, gdzie jest tyle pogardy i nienawiści,
          frustracji i zazdrości, to ja nie pojmuję.
          • tw_wielgus Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 17:36
            Oj tam Ty tak wszystko traktujesz poważnie....
            Do życia trzeba podchodzić z uśmiechem na twarzy inaczej człowiek przedwcześnie nabawi się zmarszeczek.
            • olga_w_ogrodzie Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 17:53
              jak to litościwie nazwałeś : "zmarszeczek".
              są wszakże kremy zmarszczkowe przeciw. :)
              a gwoli owej powagi mej i prawdy, to uśmiechanie też zabrużdża twarz.
              • tw_wielgus Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 17:57
                Kremy są, ale jak donoszą serwisy konsumenckie ich skuteczność jest znikoma.
                No fakt ( to tak a propos uwagi o uśmiechu) ...Ale zwróć uwagę na to, że słynny aktor amerykański, o którego świetnych kreacjach Scoutek napisałaby tuzin felietonów też ma zmarszczki pomimo, iż na żadnym z jego filmów nie zauważyłem aby od pierwszej klatki aż do napisów końcowych zmienił wyrazu twarzy.
                • olga_w_ogrodzie Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:01
                  że niby Buster Keaton ?
                  • tw_wielgus Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:06
                    Segal.... Chociaż to tylko jeden z rodziny przykładów.
                    • czan-dra Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:10
                      Przepraszam że się wtrącam, ale pisałeś o aktorze, a nie podałeś nazwiska, a jestem ciekaw kto zacz...
                      • olga_w_ogrodzie Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:19
                        czan-dra napisał:

> Przepraszam że się wtrącam, ale pisałeś o aktorze, a nie podałeś nazwiska, a je
                        > stem ciekaw kto zacz...

ja wspomniałam o Busterze Keatonie, bo to on jest legendą kina jako kamienna twarz właśnie.
                        tym ciekawsze, że to był jednak aktor komediowy i grał w filmach niemych, zatem braku mimiki nie mógl zastąpić głosem, a jednak soczyście śmieszył lud.
                        • czan-dra Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:25
                          I w tym bym się z Tobą zgodził B. Keaton to był aktor, a nie jakiś machający jak opętany rękami facet, który w kwestiach wymagających użycia języka potrzebuje dublera...:)
                    • olga_w_ogrodzie Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:15
                      tw_wielgus napisał:

> Segal.... Chociaż to tylko jeden z rodziny przykładów.

a to ja wiele nie wiem.
                      pana Segala raz chyba obejrzałam w filmie całym.
                      a teraz ogladanie sobie daruję filmu, gdy pan Segal tam występuje.
                      podobnie mam z panami : Bronsonem, Norrisem, Stalone czy Lambertem.
                      nie daję rady oglądać filmów z gatunku tych, w jakich panowie ci najczęściej grają.
                      • czan-dra Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:22
                        To Segal jest aktorem? W życiu bym na to nie wpadł...:)
                      • tw_wielgus Re: Ależ Pani Prezydent.... 19.08.11, 18:45
                        Tu nawet nie chodzi o gatunek filmowy ale o "wspaniałą" grę aktorską, mimikę w szczególności.
      • olga_w_ogrodzie Re: Protestuję 19.08.11, 17:07
        absolutnie popieram, Gat, Cię.
        skoro ktoś ma w sobie na czyjś temat tyle emocji i uczuć, że aż musi sobie
        forum założyć, by je tam wylewać, no to niech sobie zakłada i leje.
        ale tu niekoniecznie z powodu lania owego ścieki muszą trafiać.
        ciężko się potem sprząta taką cudzą wilgoć spleśniałą.
        • tw_wielgus Re: Protestuję 19.08.11, 17:41
          Ale czym się przejmować? [ tu znacząco wzruszyłem ramionami] Przejmować się można dopiero w tym momencie gdy się ma do czynienia z ludźmi na poziomie a nie z zakompleksioną grupą ordynarnych menelików.
          • olga_w_ogrodzie Re: Protestuję 19.08.11, 18:04
            oczywiście, że masz rację.
            i dlatego szkoda miejsca na tutejszym forumie na napomykanie o tym państwu.
            zatem się już zamykam w temacie tym.
            • tw_wielgus Re: Protestuję 19.08.11, 18:08
              No właśnie, tego wątku dyskusji nie bedziemy rozwijać z powodów czysto estetycznych.
    • dupetek Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 18:51
      Skromniutko wspomnę, że mnie również zabanowano na najbardziej tolerancyjnym forum bez cenzury gazety.pl:)))
      Ok Gat, już spadam!
      • tw_wielgus Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 18:53
        Moje gratulacje!!!! Witaj w klubie!
        • czan-dra Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 19:00
          Mnie jeszcze nie...;(
          • tw_wielgus Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 19:22
            Ktoś to musi robić. Przykro mi, że wypadło na Ciebie.
          • dupetek Re: Yes! Yes! Yes! 19.08.11, 19:33
            Pogadaj z Sajgonem, to może Ci załatwi:) Przecież zawsze masz szansę!

czan-dra napisał:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka