dupetek 16.09.11, 08:10 Gratulacje TW_Wielgusie!! Na fejsbuku jest link do Twojego wątku z FK:"Tego to by nawet Tym nie wymyślił". Jedna z użytkowniczek zgłosiła wątek jako "lubię to". www.facebook.com/forumgazetapl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 08:49 Congrats, Wielgusie, Ty to jesteś... norrrmalnie :) P.S. Dzięki, Dupetku, że sięgnąłeś do Fejsa - tam gdzie mój zwrok nie sięga :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 09:21 No, no, no...! Brawo, Wielgusie! PS. Trusiuu, Twoje Congrats bardzo piękne, ale co Ty na to jako Kapituła? --------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 12:26 Jjja jako ilustratorka...? myszkuję jeno. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 16:52 Z Dworkim ukłonem Damo, przepojony skromnością nie wiem czym na nastepny order zasłużył. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 16:53 Kibole czy kibice? Bo nie wiem po które argumenty sięgnąć. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 17:08 Czy Ty nas nie obrażasz? Kibole to STARUCHY ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 17:35 Ślepym, a te ludzki były takie malutkie, że trudno z odległości dzielącej mnie od monitora rozpoznać kto swój a kto nieprzyjaciel. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 19:03 Ile razy mam Ci lupę w gratisie dawać? Nie nastarczam ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 19:23 Może ten NATOwski system Dworzanom zamontować? Życie uprości... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 19:24 Dawaj. Jestem otwarta na te coś tam, coś tam. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Good job 16.09.11, 16:55 Jeżeli ja mogę coś polecić to w tej samej sprawie wątek IQ. Jeżeli nie czytaliście: forum.gazeta.pl/forum/w,28,128909414,128909414,Ladne_opakowanie_a_jaka_zawartosc_.html Dla mnie nistrzowstwo świata. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 16:50 Dzięki za gratulacje... Tylko tak sobie w zadumę popadam czy to nie jest znak czasu? Czy tym samym nie chcesz mi dać do zrozumienia, że powinienem sobie konto na fejsie założyć? Odpowiedz Link
inna57 Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 16:59 A uchowaj Manitu. Jak masz latorośl jakąś co ma potrzebę farmę uprawiać albo wyspę upiększać niech latorośl ma konto. Ty jak potrzebujesz wchodzisz przez konto latorośli i pozamiatane. Szperać można do woli a ujawniać się nie trzeba. Fejs jest najlepszym szpiegiem na świecie a infantylni Amerykanie umieszczają tam wszystko co tylko mogą. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 17:04 Dokładnie, miejsce dla ekshibicjonistów i handlarzy ludzkimi danymi osobowymi. Na NK też nie miałem konta. Odpowiedz Link
dupetek Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 17:14 Widzę, że podprogowość już Cię drasnęła:)) Trzym się TeWu! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coraz większa sława Dworzan 16.09.11, 17:34 Tam drasneła. Uwiera... Ty również! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: No, noooo...! 16.09.11, 18:04 To drugie było odpowiedzią na Twoje pozdrowienie - "trzymaj się". Ech te moje skróty myślowe. Odpowiedz Link
ka.mu Coraz większa sława czyja...? 17.09.11, 17:07 Dupetku! Ja w kwestii formalnej. My tu som Dworumianie. Dworumianie na forumie! Co oczywistością jest oczywistą ;-) Odpowiedz Link
gat45 Re: Coraz większa sława czyja...? 17.09.11, 17:19 Jednak nie, Ka.mu. Jednak "Dworzanie". Tak nas nazwano na sąsiednich forach, prześmiewczo i z sarkazmem, więc nie mamy wyboru. Musimy więc nieść to miano z godnie podniesionym czołem :))) Odpowiedz Link
inna57 Re: Coraz większa sława czyja...? 17.09.11, 18:14 "Dworzanie" to my jesteśmy koedukacyjnie ale damy solo to raczej Dwórki nie Dworzanki ;) A ci z sąsiednich to tak o nas z zawiści że tu u nas taki ład i porządek, sosna się zieleni, kino całą dobę czynne, coś jedynie ostatnio wyszynk i jadłodajnia szwankuje ale może to i lepiej zważywszy że i tak większość stara się zgubić to co samo przyszło nie wiadomo skąd. Odpowiedz Link
dupetek Re: Coraz większa sława czyja...? 17.09.11, 17:24 Siem w żadne lingwistyczno, semantyczno, sinoistyczno romantyczne spory nie dam wpuścić! Wielgus sławą jest!! Odpowiedz Link