Dodaj do ulubionych

Eeeeeee...

19.09.11, 23:15
Strzeliło nam coś do głowy i jutro srana wsiadamy z Kiciusiem w bryczkę i jedziemy na Mazury. Będzie już tam puściej, ale jeszcze powinno byc ciepło i będzie fajnie. Ja będę robił za grzyba (ponoć prawdziwych ani śladu), a Kiciuś pogada z kaczkami. Wrócimy jak nam się znudzi, ale pewnie w końcu tygodnia. Nie ma to jak wolny stan! Komp zostaje, więc na razie bye-bye Wszystkim.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Eeeeeee... 19.09.11, 23:20
      Ponacieszajcie sie tymi Mazurami trochę za mnie. Ale by mi się pojechało...!
      Bawcie się dobrze.
    • ex.mila tu tez ci wkleję 19.09.11, 23:43
      bo chciałabym, żebyś przeczytał przed wyjazdem.

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,128952149,129017603,Re_Gdybysmy_sie_z_Tytanya_okladaly_kijami_na_F.html
    • olga_w_ogrodzie Re: Eeeeeee... 20.09.11, 00:06
      no to przemiłych chwil i wzajemnej z Panią Kiciuś przytulności bardziej jeszcze przytulnej, niz sam Kubuś Puchatek.
    • sclavus Re: Eeeeeee... 20.09.11, 13:05
      ... i nie bedziecie mieli łupinki malutkiej z patykiem i kawałkiem szmatki chocia?
      Albo chocia i sita, jak te Dżamble?
      Smutne!!
      Ale ... stopy wody, quand même.... ;)
    • ave.duce Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 20.09.11, 18:54
      Nie zapomnij narobić fot. licznych. Przydadzą się wkrótce.
      I wracajcie szczęśliwie ... :)
      • tojajurek Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 19:12
        Na wakacjach fajnie jest

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/dh/ra/wrav/hjkzfNbAAkVPGUlUaB.jpg
        • olga_w_ogrodzie Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 19:18
          misie mi się podobają bardzo.
          już wróciliście czy jeszcze z tamtego świata nadajesz ślicznego ?
          • tojajurek Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 20:27
            Właśnie żem wrócił. A koniec lata tak wygladał (tylko kolory tu kiepskie jakieś dajom):

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/dh/ra/wrav/kKBqDobn4qGNMYA4oB.jpg
            • olga_w_ogrodzie Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 20:32
              pienknie Wam tam było.
              ale fajnie żeśta już som na powrót.
              • olga_w_ogrodzie Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 20:35
                a jak też tam było i co robiliście ?
                • tojajurek Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 21:49
                  Właśnie pojechaliśmy po nicnierobienie, tylko w innym fajnym miejscu. Połazilismy bez celu po lesie. Odwiedziliśmy stare kąty, które zawsze odwiedzamy od lat - jak cerkiewkę w Wojnowie, koniki w Popielnie, leśniczówkę Gąsior czy bazarek w Krutyni z jedną niezwykle piegowatą niewiastą, którą zawsze odwiedzamy by poplotkować o starych Polakach z Mazur. O tej porze roku jest fajnie, bo zupełnie pusto i można spokojnie postać na pomoście przystani, pogapić się w wodę, pogadać z kaczkami, łabędziami czy jednym znajomym starym kotem. Drzewa zaczynają już pokazywać jesienne kolory, klon traci liście we wszystkich barwach, żołędzie spadają gradem, a po ścieżkach biegają truchtem wszędobylskie pliszki. Wieczorem chłód wypełza znad wody, a niebo nad lasem czerwieni się zachodem. Spokój i cisza, a tego na co dzień coraz mniej.
                  • damakier1 Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 23.09.11, 22:00
                    Łojeja, ale fajnie Wam było.... Nie byłam już na tych Mazurach lata całe, ale tak właśnie je pamiętam.
                  • olga_w_ogrodzie Re: Eeeeeee...j, ToTyJurku!!! 24.09.11, 09:44
                    bardzo smakowicie brzmi to niecnierobienie Wasze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka