ploniekocica 30.10.11, 07:29 Uprzejmie uprasza się wszystkich tu bywających, a do tej pory nie strollowanych w mateczniku, aby zgłaszali swe (albo i cudze) kandydatury do strollowania. Albowiem ponieważ zgUPłam kompletnie i ciemność widzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 13:57 Upraszam się uprzejmie o własny wizerunek i koniecznie o Goniącego Pielęgniarza:) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 14:02 Awatara dla Pielo już mam i lecę wkleić do trollowiska:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 14:06 Ciebie to akurat mam zakonotowaną , Pielęgniarza dodaję niniejszym. Ale oGUpiona to jestem głównie w kwestii nicków, co to się przebierają, co czas jakiś i ja nie wiem, że strollowane one już, czy nie. A jeśli nie to, czy chcą być strollowane. I dodatkowo już widzę, że trzeba za przykładem kapitulnym założyć jeden nowy wątek z samymi obrazkami, a miejsce na komentowanie dać w drugim, bo jak widzę na przykładzie Witka nie wszyscy się w tym gąszczu postów znaleźli. Jak się tylko dorwę do komputera z normalną grafiką to zaraz to uczynię. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 14:10 Popieram pomysł i z góry dziękuję za trud wniesiony w jego realizację:) Odpowiedz Link
sclavus Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 16:37 To ja się przyznam: replique, to jest sclavus a sclavus, czasem replique, ale tak myślę, że wszyscy zainteresowani to wiedzą... ;) Odpowiedz Link
sclavus Re: Wnioski do trollowiska 30.10.11, 17:44 Mam jedną... duża - rzeczywiście... 3/4 szafy zajmuje żona... Już nic więcej się w niej nie zmieścci ;) Czy o nią ci chodzi?? :P Odpowiedz Link
iza.bella.iza Ja się go nie muszę pytać:) 30.10.11, 21:13 Wiem, że będzie zachwycony:) Odpowiedz Link
ave.duce Wszystkim z okazji ... 30.10.11, 18:53 www.care2.com/send/card/6255 & powodzenia! www.care2.com/send/card/6079 Odpowiedz Link