Dodaj do ulubionych

Drogie panie

24.11.11, 23:14
z kagańcem przychodzę, któren wlepion poniżej.
To jeden z najwartościowszych ruchów społecznych w polskiej sieci www.
Która z pań jeszcze tam nie trafiła, gorąco polecam.
To co komuna robiła z mózgami, wiadomo, ale to, co z naszymi biustami (!), dotąd jeszcze dla wielu nieodkryte. Jeśli dotąd katujecie swoje biusty bielizną w rozmiarach z sufitu, czym prędzej do studiowania biustologii !
Powiadam Wam, biust uświadomiony, to biust piękny i zdrowy.
Wiele pań, początkowo nieufnych, teraz jest mi wdzięcznych za poprowadzenie tą ścieżką.
Powodzenia i radości z nowych odkryć życzę.

forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html
Obserwuj wątek
    • tojajurek Re: Drogie panie 24.11.11, 23:46
      W imieniu męskiego lobby deklaruję także duuuuże zainteresowanie.
      • ta Re: Drogie panie 25.11.11, 00:03
        Tu nie ma śmiańcia, to są poważne sprawy!
        Wmówiono Polkom, że mają biusty do "C", i katowano nieudanymi produktami bieliźniarskimi.
        Nie żartuj sobie, proszę, tylko poproś Kociczkę, by zajrzała na polecane strony.
        • magdolot Re: Drogie panie 25.11.11, 02:15
          Mię uświadomiła pani w sklepie z B na D-E i że na mnie, sukinsyny, bardotek nie robią. To jest zwyczajny skandal. I także to, że kosmicznie utwardzane staniki, to robią na piegi. Damie medalowego biusthaltera zazdraszczam z całej siły.
    • trzecikot Re: Drogie panie 25.11.11, 08:20
      I kto tu jest seksistowskim faszystą?
    • damakier1 Re: Drogie panie 25.11.11, 10:13
      Kochana! Wielkie dzięki - w samą porę przyniosłaś tego kagańca, bo ostanio przy schylaniu okrutnie mi sie przeciążony medalami biust o kolana obijał. Dzięki Tobie ciachłam szybciutko dwa i pół metra z obwodu, przemieniłam miseczki z "W " na "Ż" i zaraz piersi przepięknie i dumnie mi się podniosły. Trochę mi tylko przeszkadzało, że nic spoza nich nie widzę, ale umocowałam pomiędzy poręczny peryskop i prawie swobodnie mogę świat oglądać. Za to medali mi się jeszcze zmieści, że ho - ho -ho!!!
      • ta Re: Drogie panie 25.11.11, 12:55
        Damo droga!
        Pierś twa dumna przed okiem mi stanęła, gdym post smażyła.
        Należy się Jej bowiem (piersi tej ślachetnej) obstalunek pierwszej klasy.

Temat poruszony błahym nie jest. Moje siostrzyczki, przyjaciółki i znajome, które przeszły drogę uświadamiającą odetchnęły, że tak powiem, pełną piersią.
        Jeśli nie macie cierpliwości przedzierać się samej przez informacje ( radzę zacząć od określenia swojego rzeczywistego rozmiaru), to zajrzyjcie do jednego z polecanych na stronie sklepów z przeszkolonym braffitersko personelem.
        Najmilej jest na spotkaniach cyklicznie organizowanych w współpracujących z ruchem braffiterskim sklepach - ogłoszenia są wywieszane na wskazanej stronie.
        Jest sympatycznie, profesjonalnie, można uzyskać fachową poradę gratis i dobrze się przy tym bawić.
        Kto z tych informacji nie skorzysta, ten trąba :)
        Hej
        • damakier1 Re: Drogie panie 25.11.11, 14:10
          Absolutnie i kategorycznie potwierdzam, że temat jest ważny i poważny. Sama już jakiś czas temu zajęłam sie dobrym dopasowaniem biusthaltera, za co wdzięczny mój biust prezentuje się pięknie i okazale mimo mych 978. lat.

-https://img.interia.pl/biznes/nimg/Kochaja_klientki_1716824.jpg-
          ------
          "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
          (aut.: ToJaJurek)
    • yoma Re: Drogie panie 25.11.11, 15:18
      A ja nie używam :)
      • ta Re: Drogie panie 25.11.11, 15:55
        yoma napisała:
        > A ja nie używam :)

Czasem to i lepiej, niż masakrowanie biustu "klasycznym" wyrobem biustonoszopodobnym 75B.
        Gdybyś zobaczyła cacuszka w swoim rozmiarze, zmieniłabyś zdanie :)
        Ale, co tam, wolna wola.

W realu krzewię wiedzę nienachalnie, wiem sama, ile trudu wymaga przestrojenie myślenia na ten temat i jakie przerażenie może wzbudzić wynik 70 G :). Tymczasem jest to całkiem przeciętny, polski biust, tylko większość pań o tym nie wie.
        Chwała dziewczynom za prowadzenie tego forum, chwała blogerkom ( np blog
        stanikomania.blox.pl/html to blog roku 2009 GW), chwała legendarnej "mahedzie" Marysi z Krakowa, która z niezwykłą pasją od lat biega z kagankiem po Polsce i internecie.

A Wy, drogie panie, zrobicie z tą wiedzą, co chcecie, oczywista.
        Cieszę się, że Dama, ciesząca się tutaj ogromnym autorytetem odezwała się przyjaźnie.
        Niech medale forum tego błyszczą na pięknie i zdrowo odzianych biustach.
        • yoma Re: Drogie panie 25.11.11, 21:10
          > Gdybyś zobaczyła cacuszka w swoim rozmiarze, zmieniłabyś zdanie :)

Wątpię, nie przesadza się starych drzew... eee, tego, nie wbija się starych kobiet w chomąto :) Ale jak już kto nosi, niech oczywizda nosi cacuszko, a nie wyrób, stąd akcja szczytna, howgh.
    • nihilyst Re: Drogie panie 25.11.11, 21:51
      czy w aporcie należy wnieść pierś?
      • ta Re: Drogie panie 25.11.11, 22:46
        nihilyst napisała:
        > czy w aporcie należy wnieść pierś?

Nie zmieści się w port USB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka