Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia

06.01.12, 15:40
z Żubrówki oblewanej Veterano

https://www.plastech.pl/images/news/1110/zubranko_rozpiety.jpg

https://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/466E/FA6F/A73E/FE12/B76B/0A80/03BD/CCE4/10245_0020_Veterano_0020_Osborne.jpg
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Pozdrowienia 06.01.12, 16:17
      Chyba tępa jestem, bo nie zrozumiałam.

Ale za pozdrowienia dzięki i wicewersja.
    • olga_w_ogrodzie Re: Pozdrowienia 06.01.12, 17:28
      też niedokończnie zrozumiałam, ale i ja pozdrawiam serdecznie.
    • damakier1 Re: Pozdrowienia 06.01.12, 18:29
      Ja zrozumiałam, że Inna siedzi w Żubrówce w charakterze słynnej trawki i stamtąd nas pozdrowia. Wszystko to w cudnym kubraczku.
      Nie rozumiem, co jest oblewane tym Veterano. Mam nadzieję, że nie obleją tego kubraczka.

Ledwie obwieściłam, że nie pisuję, bo misięnicniechce, ale nic mi nie jest - już mi jest. Ni to grypa, ni to inna cholera, kwękam i stękam oraz snuję sie w ciepłym szlafroku i skarpetach wełnianych, co i raz w łoże zapadając. Stamtąd pozdrawiam wsiech.
      • ploniekocica Re: Pozdrowienia 06.01.12, 19:21
        damakier1 napisała:
        >
        > Ledwie obwieściłam, że nie pisuję, bo misięnicniechce, ale nic mi nie jest - ju
        > ż mi jest. Ni to grypa, ni to inna cholera, kwękam i stękam oraz snuję sie w ci
        > epłym szlafroku i skarpetach wełnianych, co i raz w łoże zapadając. Stamtąd poz
        > drawiam wsiech.

W sumie nie dziwota. Jak się Dama szlaja.... przepraszam zapomina w cienkich sukniach i kaloszach w środku zimy to się potem pochoruje.
        Jeśli idąc w ślady Innej zalejesz żubrówkę veterano, albo odwrotnie, zresztą wewogle trunki obojętne, to będziesz nas pozdrawiać zdrowsza i weselsza. Czego Tobie, kochana Damo i nas życzę z głębi swego nieskromnego jestestwa.
        • gat45 Re: Pozdrowienia 06.01.12, 19:30
          Niech zdrowieje Dama ! Niech Dama nie choruje ! Niech Dama pomyśli, że w ciepłym szlafroku i skarpetach można polegiwać również na całkiem zdrowo, co zresztą jest o wiele przyjemniejsze : polegiwać, bo się chce, a nie bo się musi. Z autopsji mówię. Przepędź szybko to choróbsko, Damo.
          • blind_as_a_bat Re: Pozdrowienia 07.01.12, 01:33
            Poświęcę się i łyknę zdrowo za zdrowie Damy.
      • inna57 Dama jak zawsze ma rację. 07.01.12, 00:25
        Siedzę sobie w Białowieży w hotelu "Żubrówka" i trunkiem o nazwie Veterano opijamy z przyjaciółmi imieniny Kolegi M.

A Damie zdrowia z duszy całej życzę. I polecam dzban herbaty gorącej z sokiem cytrynowym słodzonej miodem lub sokiem malinowym na zmianę. I koniecznie spać w skarpetach bawełnianych (1-2 noce idzie wytrzymać).
        • ave.duce ...los mejores deseos para un feliz cumpleaños... 07.01.12, 09:38
          Wieki całe nie byłam w Białowieży, więc nie znam tego hotelu, a i "Veterana" nie piłam w życiu!
          Może zdążę nadrobić...

ps. kontynuujcie.

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3-ABXMbkzKT1XaSYF2RXKSBnXm0nv5Twvyc56iFknf0Rh7gYFMPlq4hPH
          • ave.duce Urodziny z imieninami pomyliłam! 07.01.12, 10:41
            Pewnie dlatego, że nic nie piłam ... konkretnego.

No to jeszcze raz Panu M.:

Todo lo mejor, buena salud, felicidad, prosperidad, alegría de la vida y los sueños se hacen realidad.
        • damakier1 Re: Dama jak zawsze ma rację. 07.01.12, 10:31
          Siedzę sobie w Białowieży w hotelu "Żubrówka" i trunkiem o nazwie Veterano opij
          > amy z przyjaciółmi imieniny Kolegi M

No to dobrze odczytałam, że siedzisz w tej "Żubrówce".
          A, że "Żubrówka" oblewana jest Veterano to zmyłka była, bo opijając, oblewaliście nie
          'Żubrówkę", a imienimy Kolegi M. Ale usprawiedliwiona jesteś, bo przy opijaniu trudno o precyzję wypowiedzi.
          Koledze M. serdeczne życzenia imieninowe ślę.

Dzięki za rady uzdrowieńcze, już mi lepiej. Będę żyła.
    • gat45 albo 06.01.12, 19:21
      polewanie butelki Żubrówki zawartością Veterano jest jakimś sposobem chłodzenia, którego nie znam, (tylko po co tej flaszce kurteczka ciepła ?), albo to rytuał jakiejś religii, której też nie znam. Trzecią możliwością jest, że Inna skorzystała z obu i że to jest mieszanka piorunująca.
    • dziewica_konsystorska Re: Pozdrowienia 06.01.12, 21:12
      Żubrówka? In vino veritas! Bach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka