olga_w_ogrodzie 09.01.12, 22:44 się mi podoba : nowa czołówka, mjusik plej, nieco mniej scenografia, ale i tak lepsza, niż te cholerne bombki. widzieliśta już ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Nowe w "Szkle" 09.01.12, 23:26 Widzielim, na słuch odbieramy bardzo pozytywnie, na oko musimy się przyzwyczaić, bośmy bardzo niespostrzegawczy krótkowidz, potrzebujemy czasu na oswojenie nowości. Odpowiedz Link
ta Re: Nowe w "Szkle" 09.01.12, 23:29 Za ciemno. Fabryka bez okien. Wiem, trochę marudzę, dość mam tej zimy-nie-zimy szaroburej, dlatego pewnie ta ciemnia w szkle mnie nie zachwyca. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Nowe w "Szkle" 10.01.12, 23:05 Specjalnie dzis oglądałam. W tej nowej scenografii Sianecki z Przybylikiem wyglądali, jak bohaterowie "Machinarium" : amanita-design.net/games/machinarium.html------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Nowe w "Szkle" 10.01.12, 23:08 poprawka: amanita-design.net/games/machinarium.htm Odpowiedz Link
damakier1 Re: html 11.01.12, 10:05 Dlaczego, ach dlaczego, ilekroć coś wklejam, obrazkuję, zaniebieszczam - to zawsze mi sie coś popierdziela? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: html 11.01.12, 10:25 damakier1 napisała: > Dlaczego, ach dlaczego, ilekroć coś wklejam, obrazkuję, zaniebieszczam - to > zawsze mi sie coś popierdziela? Ja podejrzewam, że to dlatego, iż podchodzisz Najdroższa Damo do tej sprawy zbyt ambicjonalnie. Jedno z moich dzieci podeszło ostatnio zbyt ambicjonalnie do produkcji naleśników w nowej maszynie (do produkcji naleśników), uprzednio obejrzawszy szalonych kreperników na jutubie i zamiast naleśników razowych ze szpinakiem jadłyśmy strzępy naleśnikowe ze szpinakiem. Za to w poczwórnej ilości. Samo dziecko dostało frustracji, prostracji, szczękościsku i o mały włos nie zajeździło na śmierć nowej maszyny. Ze o demolce kuchni nie wspomnę i cieście naleśnikowym na lampie. A potem, jak po terapii werbalnej mamusi przestało się spinać na wysoki naleśnikarski artyzm, to się okazało, że powoli i bez nerwów to banalne jest. A galety cienkie jak papier :) Odpowiedz Link
trzecikot Re: Nowe w "Szkle" 11.01.12, 10:09 Scenografia, gdyby jej ująć koloru, taka Lemowsko-Mrozowska. Troszkę jak Benoît Sokal. Odpowiedz Link