tw_wielgus Re: KWA! 07.02.12, 18:30 KWA tu rządzi. KWA doradzi i KWA nigdy cię nie zdradzi. Ave przebywającą na emigracji zewnętrznej informujemy że powołaliśmy do życia KWA. Na wstępie poinformuję że jest to organizacja non-profit. Jeżeli kogoś zniechęciłem niech wystąpi teraz. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: KWA! 07.02.12, 18:41 Jeszcze nie przygotowałem statutu i takich tam. Zresztą... skoro zgłosiłaś się na ochotnika to Ty to zrób. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Że coooooooooooooooooooooooooo ? 07.02.12, 18:42 Oj, przecież wiem. Potraktujmy, że to taka niewinna reklama, zupełnie bez znaczenia##### Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Że coooooooooooooooooooooooooo ? 07.02.12, 18:44 Uchylę rąbka: KWA - to skrót. Odpowiedz Link
illmatar Re: Że coooooooooooooooooooooooooo ? 08.02.12, 15:02 KW - Komitet Wykonawczy, prawda tw_? A - Ave, rzecz jasna. Komitet Wykonawczy (zaleceń itd) Ave Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Że coooooooooooooooooooooooooo ? 07.02.12, 18:49 No i pot mi strugami zaczyna spływać po czole żłobiąc głębokie bruzy w policzkach. Jak Ty się na mnie spojrzysz tak z góry, z dłońmi zdecydowanie opartymi na biodrach to się robię taki jak główny bohater filmu "Steward Malutki ( zmora alkoholików)" Odpowiedz Link
ploniekocica Re: KWA! 07.02.12, 18:48 Kaczora Wiekopomna Adoracja? Karmelitanek Wielkobiustnych Agonia? Kwintesencja Wszelkiego Absolutu? Koalicja Wulgarnych Astronautek? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: KWA! 07.02.12, 18:50 Kulturalny Wieczorek Androgeniczny? Kryształowy Wielgusa Anemon? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: KWA! 07.02.12, 18:52 Kloaczny Wytrysk Absmaku? Kuriozalny Wybryk Absurdu? Katastrofalny Wybuch Artyzmu? Odpowiedz Link
trzecikot Re: KWA! 10.02.12, 09:57 Ktoś Widocznie Abdykował Kanalie Wszelkiego Autoramentu Kupiłem Wielki Autobus Krzyż Walecznych Anarchistów Kurs Wolnej Amerykanki Kokaina Wciągana Automatycznie Koszmarna Wystawa Autoportretów Klątwa Wylanego Atramentu Klub Walniętego Anioła Kaszanka W Ananasach Odpowiedz Link
trusiaa Re: KWA! 07.02.12, 18:56 ploniekocica napisała: > Kryształowy Wielgusa Anemon? ... odtąd nic już nie będzie takie samo. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: KWA! 07.02.12, 18:58 Dlaczego... Osobiście podoba mi się to urokliwe określenia. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: KWA! 07.02.12, 19:02 Myślę, że Trusii też się podoba. Co więcej myślę, że Trusiaa sobie je zwizualizowała przed oczyma duszy swej i to przewartościowało Trusine jestestwo. Ale oczywiście mogę się mylić # (zgodnie z sugestią Gata) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: KWA! 07.02.12, 18:52 Zaczynam się powoli przychylać do Twoich propozycji a w zasadzie do jednej z nich ( po drobnej modyfikacji). Koalicja wyuzdanych astronautek ( oczywiście nie zaszkodzi jeżeli będą również wielkobiustne) Odpowiedz Link
ave.duce Kto się na to nabierze, partię zakładali, 09.02.12, 11:36 i opozycję, i co? Nico ;) Odpowiedz Link