Dodaj do ulubionych

Jak upieprzyć ACTA

01.03.12, 19:12
Właśnie dostałam maila z Avaaz z linkiem do petycji do Barroso, żeby ten Trybunał dokładnie się przyjrzał ACTA, a nie po łbach.

www.avaaz.org/en/acta_time_to_win_eu//?vl

Szybko idzie, bo świeżutkie, jak się spojrzałam to było 14 tys a zanim sie z danymi wydłubałam 35 tys.

A poniżej podaję ichni linek protestowy do PE - tam już 2,4 mln jess i dalej leci.

Przy okazji można dopieścić Asada, albo poratować Coral Sea.
Obserwuj wątek
    • magdolot Errata linek 01.03.12, 19:14
      Linek do PE:
      secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp
      • gat45 Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:20
        O 10 oczek za mną ! :)
        • gat45 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:21
          A teraz idę dalej się wściekać i zęboma zgrzytać na temat B&B (Besala i Bellona)
          • ave.duce Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:26
            Też Cie widziałam :)
            • gat45 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:29
              Miałaś sweter wełniany....

Pamięta ktoś opowiastkę z "Opowieści kosmikomicznych" Italo Calvino, która tak się kończy ? Szukam tytułu
              • magdolot Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:35
                "Z jego nozdrzy uniosła się banieczka, która trwała odrobinę dłużej niż on sam."
                I fcale nie muszę szukać. To o wielbłądzie uznanym za niepożądanego.

Idę karmić psy, bo oszczekają karawanę mą z wyrzutem. Zostawiłam u stóp kuchenki onego, żeby zaszczekał jak się ugotuje. Pilnuj gara. Nie trza dwa razy powtarzać!
              • damakier1 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:37
                Nie na samym końcu, ale bliżej końca niz początku widnieją na plakacie wypisane słowa: MASZ SWETER WEŁNIANY.

Ta opowieść ma tytuł: "Lata świetlne".
                • gat45 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:39
                  WIDZIANO CIĘ.
            • magdolot Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:30
              A ja siebie nie widziałam, a tak lubię paczyć jak komuś dopieprzam! I te chorągiefki różne tak ładnie migają. No, orgazm globalny. Na Besalę pomaga troszeczku?

• gat45 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:33
                Chyba zaraz jeszcze raz wskoczę z polskim adresem mailowym
                • magdolot Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:36
                  Oni to fajnie zrobili. Za pierwszym razem tak mi się spodobało, że z rozpędu upieprzyłam jeszcze i SOPA i PIPA.
                  • gat45 Re: Szefowa, widzialam jak wskakujesz ! 01.03.12, 19:39
                    Długą chwilę patrzyłam, jak się te flażki przesuwają. No, serce rośnie !

Żeby tak ACTA wybiórczo działąjace.... Janion - można czytać, Besala - nie można. Tak mi się marzy.
              • inna57 Tu też trzeba dopieprzyć 02.03.12, 11:42
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11270804,Ministerstwo_szykowalo__pod_stolem__bardziej_restrykcyjna.html?lokale=warszawa&pId=16478107&logged=1&send-a=1&v=1&obxx=11270804#opinions
                Czy naprawdę musi przyjść koniec świata żeby niektórych otrzeźwić. "Klasa polityczna" sucza ich mać. Bez zaglądania pod kieckę dnia nie potrafią przeżyć. Inwigilować, ścigać, podglądać i rozdawać swoim po uważaniu to są ich jedyne umiejętności. PiS to było nadużycie semantyczne ale jak się okazuje PO nie lepsze. Jak coś ma w nazwie "obywatelskie" to ma być dla obywateli a nie dla samych siebie. Przepraszam ale delikatnie rzecz ujmując wciągnęło mnie w niemiecki zakręt.
                • magdolot Re: Tu też trzeba dopieprzyć 02.03.12, 14:23
                  Już im naszczekałam.
                  We łbach się skurwielom przewraca!
                  Jeszcze chfilka i anarchistą zostanę...
                  • inna57 Re: Tu też trzeba dopieprzyć 02.03.12, 14:37
                    Witam na niemieckim zakręcie ;) Że też na stare lata przychodzi nam iść w anarchizm. Czy im się naprawdę wydaje że całości populacji wystarczy micha, meczyk i browar ?

Oni chyba w ogóle nie biorą pod uwagę tego że nie po to człowiekowi dano rozum żeby go na wieszaku w szatni zostawiał.

Pisałam sobie wczoraj rozprawkę filozoficzną na temat "Obywatel czy niewolnik" i raczej nie było to nic pokrzepiającego. Najwyżej wydawca tekst odwali za czarnowidztwo. Niech się goni nie będę gówna lukrować.
                    • magdolot Re: Tu też trzeba dopieprzyć 02.03.12, 21:19
                      >Niech się goni nie będę gówna lukrować.

A ja żem dziś Szatankowi poforykowała, że w tej bandzie pajaców najbardziej wkurwia mnie to, że mnie jak bydło traktują głupawe i robią to pod płaszczykiem czułego dbania o moją podmiotowość... a ja nawet nie mogę przestać drani karmić! Uuuch.

Pisz mściwie i nic nie lukruj. Pajace lukrują aż nadto.

• tw_wielgus Re: Jak upieprzyć ACTA 01.03.12, 19:55
      Sie nie ma co lenić.... już łapię za linkę.
    • mariner4 Wysłałem 02.03.12, 13:11
      M.
      • dzidzia_bojowa Moje też poszło 02.03.12, 14:12
        Zahipnotyzowałam się patrząc na chorągiewki. Cały świat! Cały świat!
        • magdolot otwarty mandat = open access 09.03.12, 02:08
          Sprawdzałam pogodę na ICM a znalazłam petycję o open access:

otwartymandat.pl/?strona=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka