zapijaczony_ryj 09.03.12, 10:39 Niech ktos mu wyśe Stoperan, bo zas_rał całe forum! Panaprezydencka przypadłość zaatakowała PiSich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 12:27 zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)? Napisz do Admiralicji. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 12:42 ave.duce napisała: > zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)? > Napisz do Admiralicji. A zasady nie kapuję! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 13:50 zapijaczony_ryj napisał: > ave.duce napisała: > > > zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)? > > Napisz do Admiralicji. > > A zasady nie kapuję! A ten wątek to co to jest? Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:26 ave.duce napisała: > zapijaczony_ryj napisał: > > > ave.duce napisała: > > > > > zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)? > > > Napisz do Admiralicji. > > > > A zasady nie kapuję! > > A ten wątek to co to jest? Ten watek to jest podzielenie się z szanownymi forumowiczami moim spostrzeżeniem. Co do do kwiecistych określeń to od sławetnej już sraczki panaprezydenckiej słowo sraczka przestało być słowem kwiecistym, a raczej gwarą forumową. Wystarczy np. napisać sraczkowy i idę o zakłąd, ze kazdy wie o kogo chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:51 Kiedy chcę zakosztować "gwary forumowej" - idę na FK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
venus99 Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:57 elegancko jest jednak używać określenia dyspepsja na dolegliwości byłego już prezydenta. Odpowiedz Link
mariner4 A jkak się mówi? To ziobro, czy ten Ziobro? 09.03.12, 17:41 Według mnie ziobro to rodzaj nijaki. M. Odpowiedz Link
dupetek Re: A jkak się mówi? To ziobro, czy ten Ziobro? 09.03.12, 19:02 Gołda, to rodzaj męski! Odpowiedz Link
dupetek Re: Samiec???? 09.03.12, 19:26 TAK! To nie tylko moja opinia, spytaj WariantaB. Odpowiedz Link
ave.duce Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 17:00 - nie mogą znieść ani Biedronia, ani Grodzkiej. Te dowcipasy na temat ww. - żenada. Opcja polityczna poszła w kąt. "Macho" wszystkich opcji łączą się :( Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:24 "Biedne stworzonka" w rodzaju Biedronia czy Grodzkiej podlegają szczególnej ochronie? Odpowiedz Link
gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:27 Nie, nie podlegają. A to, jak ktoś się do nich odnosi, świadczy tylko o piszącym. Niestety. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:46 Zaraz... Primo... to oni ze swojej odmienności zrobili sobie plakat wyborczy, prawda? Po drugie. Skoro można sobie kpić z Kaczyńskiego, z jego skłonności do płci tożsamej i nie budzi to żadnych protestów, nie widzę najmniejszych powodów aby z tych samych przyczyn oszczędzać Biedronia z partii Pakiladzidełka. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:52 Czy Grodzka albo Biedroń ukrywają swój transseksualizm i homoseksualizm? Nie. A resztę - o Jarosławie K. - sobie sam dośpiewaj. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:58 Ooooo! To ciekawe. Czyli tych, którzy swoje odmienne upodobania skrywają przed światem można z buta. Natomiast wara od tych biednych zboczeńców, którzy 8 marca rozdają kobietom prezerwatywy. No to się trochę posprzeczamy...;P Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 00:38 Nie, tylko tych, którzy przez skrywanie swojej orientacji narażają wszystkich. Zboczeńców? Palma Ci "w tym temacie" odbiła? Na to wygląda ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:53 Według mnie kpiny z JK po linii jego wzrostu czy ewentualnej orientacji seksualnej są równie nie na miejscu. Ale ja jestem dziwadło, które wcale nie potrzebowało politycznej poprawności, żeby kpiny z niektórych spraw uznawać za niegodne. Na życzenie mogę wymienić, ale nie muszę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:01 Byłby by Gat z całą pewnością i podpisałbym się pod tym co napisałaś dwoma rękoma. Z tym, że powiedz mi tak szczerze, co Biedroń robi w sejmie? Dlaczego tam się znalazł? Czy dlatego, że ma jakieś doskonałe pomysły na rozwiązanie polskich problemów? Jest wybitnym działaczem społecznym. Organizatorem, prawnikiem, ekonomistą? Odpowiedz Link
gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:14 Pozwól mi nie wypowiadać się expressis verbis, co ja myślę na temat tworzenia list wyborczych i kryteriów doboru, jak również o jakości polskiego sejmu i jego dzieł zebranych. Resztki dobrego wychowania mi na to nie pozwalają. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:31 Ano właśnie... ( tu westchnę sobie cichutko) Odpowiedz Link
magdolot Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 20:59 Też sobie westchnę: ja już bym wolała sejm ze samych biedroni niż to, co tam jest... Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 21:16 magdolot napisała: > Też sobie westchnę: ja już bym wolała sejm ze samych biedroni niż to, co tam je > st... Wczoraj mi się Biedroń naraził jak mało kto. Tym peplaniem bez sensu o pośle bijącym żonę. Się nie zastanowił, że nawet jak nie wymieni nazwiska to taka swołocz zemści się na żonie. I to może niejedna swołocz skoro nie wiadomo o kogo chodzi. Głupek durnowaty z tego Biedronia. I nie ma to nic wspólnego z jego orientacją. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 23:24 Biedroń robi w Sejmie to samo, co dziesiątki (jeżeli nie setki) równie jak on pokracznych pseudopolityków. Czepianie się akurat jego jest objawem co najmniej uprzedzenia. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 11.03.12, 21:25 Ale ostatnio Biedroń zachował się jak typowy... Kaczyński. Odpowiedz Link
ave.duce Macho DDT Rydzyk ;) 21.03.12, 17:13 ... Nienormalność każą nazywać normalnością ... Odpowiedz Link