Dodaj do ulubionych

dzialzbytu -nowy sraczkowy na FK

09.03.12, 10:39
Niech ktos mu wyśe Stoperan, bo zas_rał całe forum!
Panaprezydencka przypadłość zaatakowała PiSich
Obserwuj wątek
    • erte2 Re: dzialzbytu -nowy sraczkowy na FK 09.03.12, 10:57
      Też zauważyłem...
    • ave.duce Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 12:27
      zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)?
      Napisz do Admiralicji.
      • zapijaczony_ryj Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 12:42
        ave.duce napisała:

> zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)?
        > Napisz do Admiralicji.

A zasady nie kapuję!
        • ave.duce Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 13:50
          zapijaczony_ryj napisał:

> ave.duce napisała:
          >
          > > zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)?
          > > Napisz do Admiralicji.
          >
          > A zasady nie kapuję!

A ten wątek to co to jest?
          • zapijaczony_ryj Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:26
            ave.duce napisała:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > ave.duce napisała:
            > >
            > > > zmieni na FK (zwłaszcza używanie takich kwiecistych określeń)?
            > > > Napisz do Admiralicji.
            > >
            > > A zasady nie kapuję!
            >
            > A ten wątek to co to jest?

Ten watek to jest podzielenie się z szanownymi forumowiczami moim spostrzeżeniem.
            Co do do kwiecistych określeń to od sławetnej już sraczki panaprezydenckiej słowo sraczka przestało być słowem kwiecistym, a raczej gwarą forumową. Wystarczy np. napisać sraczkowy i idę o zakłąd, ze kazdy wie o kogo chodzi.
            pozdrawiam
            • ave.duce Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:51
              Kiedy chcę zakosztować "gwary forumowej" - idę na FK.

Pozdrawiam.
            • venus99 Re: Ryju, czy pisanie o tym na FzD cokolwiek 09.03.12, 16:57
              elegancko jest jednak używać określenia dyspepsja na dolegliwości byłego już prezydenta.
    • mariner4 To Gołda 09.03.12, 15:37
      M.
      • dupetek Re: To Gołda 09.03.12, 17:16
        TEN Gołda!
        • mariner4 A jkak się mówi? To ziobro, czy ten Ziobro? 09.03.12, 17:41
          Według mnie ziobro to rodzaj nijaki.
          M.
          • dupetek Re: A jkak się mówi? To ziobro, czy ten Ziobro? 09.03.12, 19:02
            Gołda, to rodzaj męski!
            • mariner4 Samiec???? 09.03.12, 19:17
              NIE!
              M.
              • dupetek Re: Samiec???? 09.03.12, 19:26
                TAK!
                To nie tylko moja opinia, spytaj WariantaB.
    • ave.duce Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 17:00
      - nie mogą znieść ani Biedronia, ani Grodzkiej.
      Te dowcipasy na temat ww. - żenada.
      Opcja polityczna poszła w kąt.
      "Macho" wszystkich opcji łączą się :(
      • tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:24
        "Biedne stworzonka" w rodzaju Biedronia czy Grodzkiej podlegają szczególnej ochronie?
        • gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:27
          Nie, nie podlegają. A to, jak ktoś się do nich odnosi, świadczy tylko o piszącym. Niestety.
          • tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:46
            Zaraz... Primo... to oni ze swojej odmienności zrobili sobie plakat wyborczy, prawda?
            Po drugie. Skoro można sobie kpić z Kaczyńskiego, z jego skłonności do płci tożsamej i nie budzi to żadnych protestów, nie widzę najmniejszych powodów aby z tych samych przyczyn oszczędzać Biedronia z partii Pakiladzidełka.
            • ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:52
              Czy Grodzka albo Biedroń ukrywają swój transseksualizm i homoseksualizm? Nie.
              A resztę - o Jarosławie K. - sobie sam dośpiewaj.
              • tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:58
                Ooooo! To ciekawe. Czyli tych, którzy swoje odmienne upodobania skrywają przed światem można z buta. Natomiast wara od tych biednych zboczeńców, którzy 8 marca rozdają kobietom prezerwatywy.
                No to się trochę posprzeczamy...;P
                • ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 00:38
                  Nie, tylko tych, którzy przez skrywanie swojej orientacji narażają wszystkich.
                  Zboczeńców? Palma Ci "w tym temacie" odbiła?

Na to wygląda ;)
            • gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 18:53
              Według mnie kpiny z JK po linii jego wzrostu czy ewentualnej orientacji seksualnej są równie nie na miejscu. Ale ja jestem dziwadło, które wcale nie potrzebowało politycznej poprawności, żeby kpiny z niektórych spraw uznawać za niegodne. Na życzenie mogę wymienić, ale nie muszę.
              • tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:01
                Byłby by Gat z całą pewnością i podpisałbym się pod tym co napisałaś dwoma rękoma.
                Z tym, że powiedz mi tak szczerze, co Biedroń robi w sejmie? Dlaczego tam się znalazł? Czy dlatego, że ma jakieś doskonałe pomysły na rozwiązanie polskich problemów? Jest wybitnym działaczem społecznym. Organizatorem, prawnikiem, ekonomistą?
                • gat45 Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:14
                  Pozwól mi nie wypowiadać się expressis verbis, co ja myślę na temat tworzenia list wyborczych i kryteriów doboru, jak również o jakości polskiego sejmu i jego dzieł zebranych. Resztki dobrego wychowania mi na to nie pozwalają.
                  • tw_wielgus Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 09.03.12, 19:31
                    Ano właśnie... ( tu westchnę sobie cichutko)
                    • magdolot Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 20:59
                      Też sobie westchnę: ja już bym wolała sejm ze samych biedroni niż to, co tam jest...
                      • ploniekocica Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 21:16
                        magdolot napisała:

> Też sobie westchnę: ja już bym wolała sejm ze samych biedroni niż to, co tam je
                        > st...

Wczoraj mi się Biedroń naraził jak mało kto. Tym peplaniem bez sensu o pośle bijącym żonę.
                        Się nie zastanowił, że nawet jak nie wymieni nazwiska to taka swołocz zemści się na żonie.
                        I to może niejedna swołocz skoro nie wiadomo o kogo chodzi.
                        Głupek durnowaty z tego Biedronia. I nie ma to nic wspólnego z jego orientacją.
                • man_sapiens Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 10.03.12, 23:24
                  Biedroń robi w Sejmie to samo, co dziesiątki (jeżeli nie setki) równie jak on pokracznych pseudopolityków. Czepianie się akurat jego jest objawem co najmniej uprzedzenia.
                  • ave.duce Re: Na FK namnożyło się "prawdziwych facetów" 11.03.12, 21:25
                    Ale ostatnio Biedroń zachował się jak typowy... Kaczyński.
      • ave.duce Macho DDT Rydzyk ;) 21.03.12, 17:13

... Nienormalność każą nazywać normalnością ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka