Dodaj do ulubionych

Niesiołowski kontra Stankiewicz

13.05.12, 19:18
vod.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz
Obserwuj wątek
    • witekjs Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 13.05.12, 20:27
      ave.duce napisała:

> vod.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz

Martwi mnie zachowanie Pana Profesora, po raz n-ty z rzędu, kompromituje, nie tylko siebie...

Witek
    • ta Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 13.05.12, 23:50
      Pan poseł Niesiołowski jest łatwopalny. Taki ma charakter zapalczywy, ale i, niestety, brak chęci do pracy nad sobą. Stankiewicz go sprowokowała, o co nietrudno. Pracy niewiele, "zysk" medialny spory. Poseł wdał się w chamowate przepychanki, wstyd.
      Wystarczyło, by usiadł spokojnie w zacisznym miejscu z gazetką i nie reagował na prowokujące zaczepki. Pani redaktor Stankiewicz robotę wykonała na 6, że parszywą, jej wybór.
    • ave.duce Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 08:31
      Powtórzę to, co napisałam na FK >

Niesiołowski zareagował jak pi(e)s Pawłowa
      na kiepską prowokacyjkę. Nie pierwszy raz zresztą. Żenada.

Niesiołowski jest niereformowalny.
      Niestety, "słabe nerwy" obciążają nie tylko jego konto.

ps. nie trawię Niesiołowskiego "od zawsze", ale przy tej okazji widać rewolucyjny zapał, z jakim niektórzy ukamienowaliby Niesiołowskiego, chociaż chamstwo ich ulubieńców (i wybrańców ich "aktualnych sojuszników") nic a nic im nie przeszkadza.
    • ploniekocica Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 09:21
      Nie żebym broniła Niesiołowskiego, bo nawet jesli merytorycznie miał rację to formę zastosował nie do przyjęcia, ale ta afera utwierdziła mnie w przekonaniu, że najgorsi są tak zwani dziennikarze. I nie mam tu na myśli nawet Stankiewicz Ewy, ale wszystkich innych, którzy się padliną żywią.

Na ten przykład - dzisiejsza okładka superaka proszsz bardzo

https://deser.pl/im/6/11715/z11715416O.jpg
      • ave.duce Dżizzsssssssssss - uprzedzaj i linkuj. Koszmar. 14.05.12, 09:41
        Ciekawe, czy Pi$ złoży doniesienie do REM jak w przypadku okładki w "Newsweeku" i czy pismacy-kaczyści (Terlikowski, Ziemkiewicz, etc.) rzucą się krytykować SE, że nie wspomnę o "prawych i sprawiedliwych" świętych z FK (nicków nie podaję, znamy je, znamy).
        • dupetek Re: Dżizzsssssssssss - uprzedzaj i linkuj. Koszma 14.05.12, 09:52
          PiSdziactwu nie przeszkadzały teksty prezydĘta tysiąclecia i bohatera smoleńskiego w jednym, typu: spieprzaj dziadu, małpa w czerwonym, czy: zniszczę cię, już jesteś na mojej krótkiej liście!! Filozofia Kalego.
          A Niesioł jest typem emocjonalnym i łatwo (zbyt) daje się ponieść nerwom, swoją drogą ta Stankiewicz, to niezły kawałek francy jest.
          • inna57 Re: Dżizzsssssssssss - uprzedzaj i linkuj. Koszma 14.05.12, 10:25
            A moim skromnym zdaniem zrobiono aferę w stylu Cugier_Kotki. Pani Stankiewicz była, cytując klasyka "nałaźliwa" i nie reagowała na wyraźne stwierdzenie posła Niesiołowskiego.

Jaki był rzeczywisty cel takiego rozdmuchania niewinnego nawet nie incydentu, to jest chyba właściwa kwestia.

Fakt że poseł Niesiołowski jest człowiekiem emocjonalny i można jedynie podziwiać że nie potraktował nachalnej kobiety cytatem z innego klasyka elegancji mówiąc jej wprost - spieprzaj babo.

Nadużywanie wobec osobników typu Stankiewicz, Sakiewicz czy Pospieszalski określenia dziennikarz jest nadużyciem semantycznym.
    • zbigniew_clapton Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 10:11
      Jestem po stronie Niesioła. Niektórzy ludzie potrzebują prostych, jednoznacznych komunikatów. Innymi słowy - z kurwami trzeba krótko!
      • czerwona-malpa Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 10:16
        Niesiolowski to narwany facet. Ale w tej sytuacji, która miala miejsce pod Sejmem, w pelni go rozumiem i rozgrzeszam
    • damakier1 Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 10:36
      Jestem pewna, że gdyby na mnie Stankiewicz trafiła i prowokowała mnie tak, jak Niesioła - to dopiero by było o czym pisać i pokazywać we wszystkich stacjach telewizyjnych. To co jej zrobił Niesioł, to niewinny klapsik w porównaniu z laniem, jakie bym jej spuściła. Bo ja choleryczka jestem niegorsza od Niesiołowskiego. I dlatego nie chodzę tam, gdzie wkurw mój jest na sto procent do przewidzenia. I Niesioł tez nie powinien, tym bardziej, że moja jazda idzie tylko na moje własne konto, a Niesiołowski dodatkowo obciąża partię, która reprezentuje. No i, jako posłowi, niektóre działania mu nie przystoją.
      O ile mogę mu wybaczyć, a na pewno zrozumieć, całą scenę po sejmem, o tyle za niewybaczalne uważam późniejsze latanie gdzie się da z tłumaczeniami, które są tylko dalszym biciem piany i dolewaniem oliwy do ognia.
      Swoja drogą, PiS nawet korzystne dla siebie sytuacje, które same pchają sie w ręce potrafi przekuć w swą porażkę. Juz mieli taki piękny przykład chamstwa PO, zamach na wolne media itepe, to teraz złożyli wniosek do prokuratury o ściganie Niesiołowskiego. I tak długo będą dociskać i wyciskać z tego incydentu wszystkie soki, aż skutecznie przerobią Niesioła w gnębioną ofiarę, a siebie w nadętych głupków, które obrazają sie na świat za kartofla.
      • inna57 Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 12:02
        Pani S. zaczyna wygadywać same rewelacje. Dziś już jej się tylko wydaje że poseł Niesiołowski coś jej zrobił. Widać ostatnia kuracja w szpitalu na ul. "Króla Jana S" nie odniosła właściwego skutku.

A pis brnie w kłamstwie, ale widać bagno to ich naturalne środowisko.

Choć nie przepadam za Prof Środą to jednak jej sugestia o koniecznej zmianie nazwy ZZ jest w pełni uzasadniona.
        • damakier1 Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 14:14
          > Pani S. zaczyna wygadywać same rewelacje. Dziś już jej się tylko wydaje że pose
          > ł Niesiołowski coś jej zrobił

Jeszcze może się okazać, że dziecko.
          • inna57 Re: Niesiołowski kontra Stankiewicz 14.05.12, 14:21
            Może jednak nie. Potomstwo żmii niezależnie od krzyżówki nie jest sympatyczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka