ploniekocica 01.09.12, 15:51 my lubim pomniki! Z pozdrowieniami z Polski prowincjonalnej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: A my Polacy 01.09.12, 15:56 Czy powinnam poznać tę buźkę i przypisać do kogoś znanego ? Bo jakoś mi nie idzie. A może to Pomnik Polaka z Kuflem Piwa, po prostu ? Odpowiedz Link
damakier1 Re: A my Polacy 01.09.12, 16:43 > Czy powinnam poznać tę buźkę i przypisać do kogoś znanego ? Wyobraź sobie obok drugą identyczną i będziesz w domu. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: A my Polacy 01.09.12, 17:14 Czyżby to pomnik dobrego wojaka Szwejka? Taki właśnie Szwejk jawi się w mej wyobraźni. Odpowiedz Link
witekjs Re: A my Polacy 01.09.12, 17:51 Genetyczny patriota, przewodniczący społecznego komitetu budowy pomnika poseł PiS Marek Suski demonstruje pomnik dla Radomia. www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/pomnik-lecha-i-marii-kaczynskich-stanie-w-radomiu Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj A mnie ciekawi ostatni akapit 03.09.12, 11:47 witekjs napisał: > Genetyczny patriota, przewodniczący społecznego komitetu budowy pomnika poseł P > iS Marek Suski demonstruje pomnik dla Radomia. > > www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/pomnik-lecha-i-marii-kaczynskich-stanie-w-radomiu Dlaczego jeszcze nie wiedzą co będzie napisane pod pomnikiem? Jeszcze nic godnego nie znaleźli? Odpowiedz Link
gat45 Re: A my Polacy 01.09.12, 19:02 damakier1 napisała: > > Czy powinnam poznać tę buźkę i przypisać do kogoś znanego ? > > Wyobraź sobie obok drugą identyczną i będziesz w domu. Aaaaaaaaaaaaaah so ! No może i........... Chwileczkę... Już mam : chyba dlategom nie skojarzyła, żem nie widywała tych buziek tak szczerze uśmiechniętych Odpowiedz Link
ave.duce Gat > czy to jest krasnal, czy to wenus? 03.09.12, 08:58 Drzewniane mogą być, czy wyłącznie wydmuszki? Odpowiedz Link
trusiaa Rosjanie nie lepsi! 08.09.12, 10:55 Harold Żyrafa na kolanach wstydliwej grażdanki a tu z rosyjskim kolegą Odpowiedz Link