zbigniew_clapton 14.10.12, 19:20 Przeczytajcie: tinyurl.com/98my4jm A teraz możecie kurwować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Cześć dziewczyny 14.10.12, 19:25 już to zrobiłam dlatego wolałam się zająć Felixem Odpowiedz Link
gat45 Re: Cześć dziewczyny 14.10.12, 19:29 odpowiem wielokrotnie już na tym forum cytowanym Wolterem : ... sułtan siedział po środku sali, a dworzanie chodzili wkoło niego, śpiewając : Cóż za wdzięk, cóż za prezencja, Ileż uroków posiada Ah, jak Wasza Ekscelencja Musi być z siebie rada ! Pasuje do tego abp PS Cześć CZeci !:) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć dziewczyny 14.10.12, 19:40 Nie rozumiem, o czym ten pan do mnie rozmawia ;) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Cześć dziewczyny 14.10.12, 23:19 Mogę dziś robić za dziewczynę - czemu nie? Bo w meritumie sprawy (przepraszam, napisało mi się odruchowo "srawy"), to nie rozumiem co to jest w ustach biskupa "promocja kobiet". Chodzi o jakieś okazjonalne dostawy po obnizonej cenie? Co to, kurwa, za pieprzenie? Odpowiedz Link
mariner4 A tak to się materializuje: 15.10.12, 11:56 wyborcza.pl/1,75477,12669550,Antyaborcyjny_samosad_w_Argentynie.html Kiedy w Polsce? To chyba kwestia czasu. M. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cześć dziewczyny 15.10.12, 12:19 Cześć, Czeci! :) Po przeczytaniu: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ufff... już mi lepiej. Odpowiedz Link
magdolot Re: Cześć dziewczyny 16.10.12, 01:11 Cześć Chłopaki! "Abp Hoser: Żadna instytucja nie zrobiła dla promocji kobiet tyle, co Kościół katolicki" O siostrach michalitkach nie słyszałam, ale Joannę d'Arc wypromowali jak złoto. A na na drugie nóżkie Giordano Bruno. To znaczy, że żadna instytucja nie zrobiła tyle dla promocji parytetów, co KK. A ja od tej pory promuję chyba skrót "kaka" w ramach promocji rewolucji światopoglądowej. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Cześć dziewczyny 16.10.12, 07:55 Pięknie powiedział, niczym sam Ojciec Dyrektor!!! Odpowiedz Link