Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

30.01.13, 17:16
proszę o pomoc i wskazanie w którym to miejscu w tym wątku naruszyłem cokolwiek i złamałem regulamin:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,142182939,142182939,Smutne_jest_zycie_zwolennika_partii_zwanej_PiS_.html
Wg mnie ten wątek zawiera prawdę i tylko prawdę i nic nie łamie. Nie łamie Prawa, netykiety, ani dobrych obyczajów, choć faktem jest , ze prawda jest dla niektórych bardzo bolesna.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Prośba o pomoc 30.01.13, 18:02
      Pomoc ma polegać na wskazaniu?
      Ryju, przecież wiesz, jak działa admiralicja - albo wyklikano, albo zgłoszono do usunięcia, albo uznano, że to wątek nie na temat FK. I tak się nie dowiesz niczego, nawet, jeżeli wyślesz @.

Nie sądzę, żeby i ten kolejny założony przez Ciebie na FzD wątek "w temacie cenzury" zyskał wielu dyskutantów. Gdybyś te skargi komasował w jednym wątku - miałby już z kilkadziesiąt (?) wpisów.
    • zapijaczony_ryj No to zareklamuję FZD na FK 30.01.13, 18:30

• ave.duce Re: No to zareklamuję FZD na FK 30.01.13, 18:53
        Po co?
    • olga_w_ogrodzie Re: Prośba o pomoc 30.01.13, 18:55
      a w jakim celu, Ryju, założyłeś ten wątek na FK ?
      czy po to, by rozmawiać czy po to, by obrażać ?
      no bo takie określenia jak "PiS-dogłowie", "PiSiorki", "mały psychopata", to zdają się świadczyć o tym, że szło o to drugie.
    • losiu4 Re: Prośba o pomoc 30.01.13, 21:46
      jest to bardzo proste ryjku. Po prostu napisałeś nieprawdę twierdzac iż:
      "Jedyne dla niego chwile radosci to takie wiadomości jak dziś, ze Polsce coś nie wyszło i unia wstrzymała wypłatę 3,5 miliarda złotych dotacji na polskie autostrady. "

To że Ty uważasz iż napisałeś prawdę i tylko prawde jest wysoce subiektywne i rodzące podejrzenie iz znowu nadużyłeś procentów :) Sie ciesz ze nie napisałeś czegoś podobnego na Nadredachtora Adaska, bo byś już był ciagany przed sądami a te zwykły zasądzac w takim przypadku słone odszkodowania za duzo mniejsze numery lub wrecz napisanie prawdy podpartej danymi, a na dodatek dodawać iz stawanie Adaśkowi wbrew stoi w poprzek interesowi społecznemu :)

Pozdrawiam

losiu
      • x2468 Re: Prośba o pomoc 30.01.13, 23:51
        Ja się w pełni zgadzam z wpisem ryja. W końcu każdy widział małego szczerbatego kocmołucha z bratem, kukłą udającą Wałęsę i zapałkami.
        • ave.duce Re: Prośba o pomoc 31.01.13, 17:38
          Się zgadzam z treścią, ale co do formy mam zastrzeżenia.
    • ave.duce "Wisi mi to" 04.02.13, 12:47
      ... mnie nie dotyczy ...
      • zapijaczony_ryj Re: "Wisi mi to" 04.02.13, 15:34
        ave.duce napisała:

> ...
        > mnie nie dotyczy ...

dokładnie z dwóch powodów, mnie i mojej rodziny to nie dotyczy podwójnie z racji wieku, po drugie bo nasze zwiazki są małżeńskie i na dodatej jesteśmy hetero!
        • gat45 Re: "Wisi mi to" 04.02.13, 16:16
          W takim razie dlaczego wypowiadasz się na przykład na temat Smoleńska ? Twojej rodziny też to bezpośrednio nie dotyczy, o ile się nie mylę.
          • zapijaczony_ryj Re: "Wisi mi to" 05.02.13, 08:11
            gat45 napisała:

> W takim razie dlaczego wypowiadasz się na przykład na temat Smoleńska ? Twojej
            > rodziny też to bezpośrednio nie dotyczy, o ile się nie mylę.

Dotyczy, bo sekta smoleńska ośmiesza Polska i Polaków, co oznacza, ze nas tez ośmiesza.
        • scoutek Re: "Wisi mi to" 04.02.13, 17:11

zapijaczony_ryj napisał:
          > dokładnie z dwóch powodów, mnie i mojej rodziny to nie dotyczy podwójnie z rac
          > ji wieku, po drugie bo nasze zwiazki są małżeńskie i na dodatej jesteśmy hetero
          > !

a wnuki? skąd pewność, że będą hetero? a może będą chciały żyć "na kocią łapę"? a w okolicy znajomi wszyscy legalnie zaślubieni?

pomyśl zanim pomyślisz
        • ave.duce Re: "Wisi mi to" 04.02.13, 17:15
          a mnie nie dotyczy odsyłanie Twoich wątków na Oślą Ławkę. Dlaczego zatem mam Ci pomagać i coś tłumaczyć?
          • zapijaczony_ryj Re: "Wisi mi to" 05.02.13, 08:13
            ave.duce napisała:

> a mnie nie dotyczy odsyłanie Twoich wątków na Oślą Ławkę. Dlaczego zat
            > em mam Ci pomagać i coś tłumaczyć?

no dobra masz mnie palnąłem głupotę.
            Poddaje się.
            Amen
            • ave.duce Każdemu się zdarza :) 05.02.13, 08:26
              3mka, Ryju!

ps. a co do "cenzury" na FK - niezbadane są wyroki Giwi i admiralicji, więc trzeba je traktować z dystansem i... robić swoje.
    • ave.duce Smutne 15.06.13, 19:28
      ... Nie moga sobie paradować gdzies na odludziu?
      Autor: z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 15.06.13, 08:56
      ...

Tylko muszą normalnym ludziom, mieszkańcom Warszawy zycie utrudniać?
      Co mnie obchodzi z kim jak i w co sie kochają, to jest ich prywatna sprawa i niech tak zostanie!
      • inna57 Re: Smutne 15.06.13, 21:52
        Niestety nie on jeden popada w dewocję z wiekiem. Smutne i przykre. Ale w większości dopada to wydawałoby się całkiem rozsądnych facetów. Taki trend ?
        • gat45 Re: Smutne 16.06.13, 12:40
          Gdzie tu widzisz dewocję ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka