ploniekocica Re: 77 zapukało 20.06.13, 13:42 Ja zostałam pominięta. Idę sobie do zabijni! Odpowiedz Link
ave.duce Re: 77 zapukało 20.06.13, 13:49 Wysłałam jeszcze raz. Jesteś wśród abonAMentów. Szlag tę pocztę!!! Odpowiedz Link
scoutek Re: 77 zapukało 20.06.13, 14:44 nie mam za co podziękować..... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nikt mnie już nie kocha................... Odpowiedz Link
gat45 Re: 77 zapukało 20.06.13, 13:56 ploniekocica napisała: > Ja zostałam pominięta. Idę sobie do zabijni! To już u Ciebie rytuał. Uważaj, bo Ci zabronimy ! Odpowiedz Link
magdolot Re: 77 zapukało 20.06.13, 15:08 Kocica, pożycz zabijnię! Mnie tesz pominięto, buuu! Niezdrowo płakać w taki cholerny upał. Odpowiedz Link
trusiaa Re: 77 zapukało 20.06.13, 16:13 I ja nie dostałam?! A pocztę mam taką śliczną i najgrzeczniejszą ze wszystkich? magdolot napisała: > Niezdrowo płakać w taki cholerny upał. Ale utopić się - zdrowo. A najlepiej: na kielicha dnie. Idę więss. La-la-lalala-LA! Odpowiedz Link
magdolot Re: 77 zapukało 20.06.13, 16:31 Im bardziej zaglondał, tym bardziej dupa zbita. Idę się topić u. Zdrowo: na lulimpijskim basenie by DDR z domalowanym przez patryjotuf sierpem oraz młotem, zapewne na czerwoną hołotę, co tam topi się miast obrzydzeniem pałać jak cza. Za duży u-pał, żeby nie rzec u-so-pał na pałanie czymkolwiek. Odpowiedz Link
damakier1 Re: 77 zapukało 20.06.13, 17:02 Się cieszta, żeśta nie dostały. Ja dostałam, otworzyłam i jak nie rykłam, to żem pod sufitem się znalazła. W taki upał tak człowiekowi ciśnienie podkopyrtnąć, takim doFcipem go walnąć, żeby mu się mózg zagotował! Jak dostanieta, to w nocy otwierajta, kiedy się schłodzi choć trochę. Trza SzanRed. przyznać, że się tą razą na wyżyny wspięłła. Odpowiedz Link
czan-dra Re: 77 zapukało 20.06.13, 17:43 Jak czytam , nie doszło, nie doszło, to czuję jakby mi ktuś śpilę we w serce wkłuwał, chciałem poczekać z lekturą do wieczora, ale nie wyczymam. A wogle to chciałem podziekować, doczekałem się, nie sądziłem że od NW można się uzależnić. Jeszcze raz. Dziękuję! Odpowiedz Link
scoutek Re: 77 zapukało 20.06.13, 18:24 czan-dra napisał: > Jak czytam , nie doszło, nie doszło, to czuję jakby mi ktuś śpilę we w serce wk > łuwał, chciałem poczekać z lekturą do wieczora, ale nie wyczymam. już chciałam Ci coś głupiego powiedzieć, ale na szczęście najpierw sprawdziłam po raz kolejny skrzynkę i też nie wyczymam a nawet nieszczymam Dzięki wielkie, mam:))) Odpowiedz Link
ave.duce Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 18:07 co następuje: poczta wysłała tylko połowę, na nicki od a do l (z małymi wyjątkami, bo nie wszystko alfabetycznie było). Musiałam wysłać jeszcze raz na od m do z. Chyba trzeba będzie własną pocztę założyć albo co. Odpowiedz Link
inna57 Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 18:45 Taką ? A stajnię dla koni posiadasz ? Odpowiedz Link
smutas13 Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 20:54 Dziękuję! Też mam :-) Już zabieram się do lektury. Odpowiedz Link
illmatar Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 21:07 Ja tam nie wiem jak ten alfabet Ci działa, że I not be do L oraz rzecz jasna od M...? Pewnie chodzi o moją skarpę Odpowiedz Link
ave.duce Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 21:24 Może teraz się uda tę skarpę sforsować? Odpowiedz Link
tojajurek Przyletło cichcem, sęk! 20.06.13, 21:32 Poczytam z namarszczeniem jak duchota zelży (albo ja ją zelżę) i umyję rękę myszową. Odpowiedz Link
magdolot Re: Przyletło cichcem, sęk! 20.06.13, 22:22 Przydyrdałem z basena utopiony jak cza. W Kojflandzie brałam udział w pięknej scence. Dział chemii gospodarczej w jenzyku of kołz tutejszym. Japonka, Rosjanka i ja. Japonka niewyczymała pierwsza i zapytała Rosjankę o puyn do pucowania kuchni ściskajonc kurczowo butelkę z napisem "BAD". Rosjanka po anglijsku nie gadała, fięc problem fciągnął i mnie, a żem sama bezradnie puynu do dywanuf szukała, się burza mózguf zrobiła niewonska. Pod domem mię ze sąsiadką fściekniente komary rozdzieliły, a zaras potem zaczęło strrrasznie grzmieć, a teraz la jak z cebra! I bendzie płyłwać FSZYSTKO. Ludzie, chodniki, komary, nawet komórka na pranie! Juhuuu! A jutro 15 stopni. Może do Was tesz dojdzie, fszak niedaleczko! To idę na pocztę i wracam z rybą w zembach. Odpowiedz Link
magdolot A gówno! 20.06.13, 22:28 Im bardziej zaglondał, tym bardziej NIC. Chyba jestem na jakąś całkiem inną literkę! Odpowiedz Link
magdolot Re: A gówno! 20.06.13, 23:04 Mam! Dobiegło! Do czech razy szczuka - taka jess nauka. Ta technika doprawdy oszałamiająca jest! Nima, jes! Eksmachina! Odpowiedz Link
illmatar Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 23:08 Thx. Przyczółek zdobyty, niestety, instalacja do odkodowania pdf wymaga wymiany na sprytniejszą. Znakiem czego przyjdzie doczekać opuszczenia skarpy, ja to zawsze mam pod górkę! Odpowiedz Link
magdolot Re: Drogą dedukcji mi wszyszło 20.06.13, 23:36 Pszeczytane, uchachane, dzieks! I buzi. Odpowiedz Link
trusiaa Re: 77 zapukało 21.06.13, 09:49 Ha! NW jest pyszne Dzięki :) (Frezje ślę, żeby Ci pięknie pachnięli) Odpowiedz Link
panidemonka Re: 77 zapukało 30.06.13, 18:06 Ja też dziękuję Wodzowo, bardzo, bardzo. Miałam problemy z odebraniem poczty, bo i pudło (pecet), i pudełeczko (lapek) mi zdechły. Poczuły się zmęczone życiem i zużyciem;) Jedno ożywiłam na trochę i wczoraj odebrałam NW świetne jak zawsze. Co prawda zombiak kazał mi tłumaczyć ze słowackiego?! ale w końcu zgodził się polski. Wracam do lochu kończyć chorowanie. Jeszcze raz merci Madame:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: 77 zapukało 01.07.13, 10:24 Nie za ma co, bądź p/ozdrowiona! To będzie najlepszy "njus", przy nim "NW" to mały pikuś :) Odpowiedz Link
panidemonka Re: 77 zapukało 01.07.13, 20:00 Dziękuję serdecznie-prawiem ja uzdrowiona. Anim ja dziewica-urodziłam dwoje i czystości przedślubnej nie zachowywałam, ani mi Miriam na imię. Do nieba też mnie żywcem nie wzięto-sama nie wiem czy to źle, czy też dobrze? ;) Ja tylko mam zrypany kręgosłup. Rehabilitacja działa cuda chociaż po wodzie nie stąpa. Za to działa byt powolnie jak na moje oczekiwania. Odpowiedz Link
ave.duce Re: 77 zapukało 05.07.13, 08:23 Kręgosłup trza mieć twardy, fakt, bo bez niego ani rusz. 3mka i zdr00Fko :) Odpowiedz Link