Dodaj do ulubionych

Małgorzata Tusk w TOK FM

30.11.13, 13:43
Słuchałam dziś Małgorzaty Tusk w Radiu TOK FM. Tylko przez jakieś 5 minut. Ale i po tych 5. minutach moje pytanie jest takie: po co przychodzić do radia jeśli się nie ma nic do powiedzenia?
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Małgorzata Tusk w TOK FM 30.11.13, 14:02
      No bo inaczej trzeba by polikwidować całkiem sporo radiów i telewizjów.
    • scoutek Re: Małgorzata Tusk w TOK FM 30.11.13, 14:25
      teraz w wydawnictwach panują takie zwyczaje, gdy się wydaje czyjąś książkę/płytę/film to twórców pełno w mediach
      i to, czy mają coś do powiedzenia czy nie nie ma nic do rzeczy
      • damakier1 Re: Małgorzata Tusk w TOK FM 30.11.13, 14:51
        Oczywiście domyśliłam się, że wzmożona obecność premierowej w mediach ma związek z ukazaniem się jej książki. I nie dziwię się, że wydawnictwa wysyłają swych autorów do mediów. Tyle, że jak już się autorzy tam wybierają, to dobrze by było, żeby jednak coś do powiedzenia mieli. Inaczej zamiast reklamaować swe dzieło, własnie je antyreklamują.
        Ja, po występie Małgorzaty Tusk u Moniki Olejnik i dzisiejszym kawałku w TOK-u, nabrałam przekonania, że tak, jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia, również w książce nie miała niczego ciekawego do napisania.
        • scoutek Re: Małgorzata Tusk w TOK FM 30.11.13, 15:46
          wiedziałam, że wiesz
          chodziło mi tylko o to, że to nachalne ze strony wydawnictw zwykle jest i naprawdę nic wspólnego z zawartością promowanego produktu nie ma
    • ave.duce Re: Małgorzata Tusk w TOK FM 30.11.13, 16:38
      Poświęciłam się i odsłuchałam w podcastach. Jednego się dowiedziałam: pani Tusk (mgr historii) nie wie, co to pręgierz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka