ploniekocica 19.02.14, 16:26 czyli rozpękłam się sportowo i patriotycznie! HA! - Szachownica na kasku Kamila Stocha to oddanie hołdu tym, którzy polegli pod Smoleńskiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce OFFFFF 19.02.14, 17:48 Sorki, że niezupełnie na temat, ale bardzo mi się spodobała ta cząsteczka: Odpowiedz Link
scoutek Re: OFFFFF 19.02.14, 18:15 jak nie na temat? tak samo jak tekst Macierewicza o kasku Stocha taki sam poziom abstrakcji :) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: OFFFFF 19.02.14, 18:35 scoutek napisała: > jak nie na temat? tak samo jak tekst Macierewicza o kasku Stocha > taki sam poziom abstrakcji :) > > i jeszcze na dodatek też lata! Stoch oprócz latania na dodatek jeszcze ląduje. Polegając na sobie i nie polegając przy tym. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: OFFFFF 20.02.14, 01:08 Jak to nie na temat? Przecież to cząstka trotylu, na pewno kask Stocha jest na pamiątkę debilizmu zrobiony z trotylu. Odpowiedz Link
gat45 Mam czarnego psa 19.02.14, 18:46 To niewątpliwy dowód żałoby po Wiadomym Zdarzeniu A Wy ? Spójrzcie na siebie oczyma pana Macierewicza i dawajcie swoje szachownice. Odpowiedz Link
scoutek Re: Mam czarnego psa 19.02.14, 19:19 ja mam czarnego podpalanego psa te podpalenia to wyraźna sugestia wybuchy i osmaleń a jeśli chodzi o Stocha, to Żyła mnie wczoraj rozwalił tekstem, że "wyciągnął z gaci co się dało" chyba chodziło o to, że dał z siebie wszystko Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Mam czarnego psa 19.02.14, 19:33 Nie Żyła:) To Ziobro tak powiedział:) Odpowiedz Link
tojajurek Mam na półce czarno-białą szachownicę 19.02.14, 20:29 Jest wyraźnie żałobna. A wewnątrz pełno poprzewracanych figurek, połowa czarnych. Prekognicja smoleńska ewidentnie. Chyba trzeba zacząć uczczywać Odpowiedz Link
damakier1 Re: Mam na półce czarno-białą szachownicę 19.02.14, 20:46 A ciekawe, czemuż druga połowa figurek jest biała? Czyżby żałoba Szanownego Jurka była połowiczna??? !!! Odpowiedz Link
magdolot Re: Mam na półce czarno-białą szachownicę 19.02.14, 21:50 A jak mam na rowerze miast dzwonka przeraźliwie piszczącą żyrafę, to co by zobaczył Macierewicz jakby na nią popatrzył pod kątem?! Ale już wiem, już wiem, że jak kto otrzymuje wypłatę 10-go każdego miesiąca, to niezły z niego... Odpowiedz Link
tojajurek Re: Mam na półce czarno-białą szachownicę 19.02.14, 22:57 damakier1 napisała: > A ciekawe, czemuż druga połowa figurek jest biała? Czyżby żałoba Szanownego Jur > ka była połowiczna??? !!! Te białe to zamaskowane ruskie dywersanty. Robiom mgłe, chuchajom spirtem i kradnom zegarki. Odpowiedz Link
ploniekocica Odebrać MałyszU medale 21.02.14, 15:30 Jakaż to miła odmiana po Adamie Małyszu, luteraninie bez charyzmy, którego wiara nigdy nie pchała do zwierzeń. O polityce też raczej nie mówił, aż do czasu, gdy niedawno wypalił, że jest już zmęczony ciągłymi wyjaśnieniami przyczyn katastrofy w Smoleńsku i szukaniem winnych; to dla niego śmieszne, że Jarosław Kaczyński kwiaty składa w Warszawie pod Pałacem Prezydenckim, a nie w Krakowie, bo przecież jego brat i bratowa leżą na Wawelu; ale najbardziej niezrozumiałe jest zachowanie Marty Kaczyńskiej, która nie chciała pochować rodziców bliżej siebie, no i jak ma teraz odwiedzać ich grób? Panie Adamie, niech pan lepiej wróci na trasę rajdu. Swoją drogą, jego uwielbienie brało się właśnie z tego, że oprócz wielkich zwycięstw ujmował przezroczystością i zamiast o sprawach ważnych gaworzył o wiaterku pod nartami i bułkach z bananem Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odebrać MałyszU medale 21.02.14, 17:51 i oddać Stochowi. Ale juszsz... To jest oczywiste, gdyż albowiem: ... Z takimi poglądami na życie i świat, głęboką wiarą w Boga i Polskę nie będzie łatwo ... a takiemu Malyszu jest! Ostatecznie można je zlicytować i dochód przekazać na Świątynię Opaczności albo TV Republika... Odpowiedz Link