30.11.14, 23:29
Cieszę się za Warszawę i Poznań.

O Kraków się natomiast martwię.
:/
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: No i mamy 01.12.14, 00:32
      A co z tym Krakowem?
      • mania.sza Re: No i mamy 01.12.14, 18:55
        damakier1 napisała:

> A co z tym Krakowem?
        >

No juz dosc nagrabil sobie pan Majchrowski.
        Ale alternatywy jakos nie bylo, z tego co widac.
        Szkoda.
    • magdolot Re: No i mamy 01.12.14, 04:15
      Paczę w Gazetę i ciągle wygląda, że spoko Mackie Majcher. I oby niewiele. Nie podoba mi się wystawienie niby kandydatki przez PO, bo my chyba przez te gierki tracimy... i przez "porozumienia ponad podziałami" jak są zbyt koteryjne.

Spać!
    • scoutek Re: No i mamy 01.12.14, 10:24
      a ja się cieszę Słupskiem
      • mania.sza Re: No i mamy 01.12.14, 19:03
        scoutek napisała:

> a ja się cieszę Słupskiem
        >

Tez jestem pozytywnie zaskoczona.
        Ze wszystkich jaskrawych przedstawicieli LGBT Biedron wyglada na rozsadnego i wywazonego czlowiek ,i skromnego, nie irytuje.
        Zycze mu powodzenia w kazdym razie.

W slupsku bylam kilkakrotnie przejazdem (z przystankiem), kiedy jezdzilismy nad morze.
        Nawet calkiem miescinka, troche zialo tam PRLem, ale w kolejnych latach obserwowalam, ze jednak sie zmienia powolutku.
        Pierwsze moje wrazenie pamietam bylo takie, ze to miasto rond. Tam co rusz sa ronda, rondeczka, rondunka, rondeneczka itp nigdzie indziej w Polsce tego nie spotkalam wczesniej.
        Dopiero w UK zrozumialam, gdzie w zasadzie nie ma ukladu drog glowna-podporzadkowana, a glownym rozwiazaniem uplynniajacym ruch sa wlasnie ronda, ze rondo - to jest to :)
    • mariner4 Jako rodzony Warszawiak, 01.12.14, 10:28
      choć obecnie na emigracji, też się cieszę.
      Jestem w Warszawie średnio raz na rok i widzę zmiany może nawet lepiej niż mieszkańcy.
      Ciągle jestem zaskakiwany czymś nowym.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka