Dodaj do ulubionych

Złote myśli Foruma

02.10.15, 23:39
Zaczynam:

"Niekarmienie trolla owocuje wątkiem pełnym głodnych kawałków."

-------------------
dygresja:
Ten wątek w którym nasz troll wiernie i dość grzecznie siedzi... coraz lepiej się czyta! Jeszcze trochę, a będzie go można wydać jako bestseller: "Pamiętnik trolla głodującego w szafie". Ten piękny i coraz bardziej literacki efekt zawdzięczamy wewnętrznej dyscyplinie trolla i jego kindersztubie. Wielgusie, szacun.
--------------------------------------------

We wątku powinny się znaleźć tradycyjne już na Forumie złote myśli, jak choćby Czandry o czcionce do sarkazmu i duuuużo miejsca dla Jajurka [na myśli stare i nowe], że nie fspomnę z wrodzonej nieśmiałości, że Dama zafffsze ma rację, fięc powinna odnosić na tym wdzięcznym polu sukcesy z lekkością motyla, Ave ma styl najodpowiedniejszy do profesjonalnego prokurowania złotych myśli, Gat bardzo głębokie przemyślenia i mnóstwo sprawiedliwości, Truu choćby wdzięk i puszystość, by nie szukać daleko, a Kocica ogniste pazury i nie tylko.

Ludzieee! Jesteśmy do tego stworzeni!

Spieszmy się kochać ludzi, bo nam odgórnie rujnują Foruma! A-kopa-lipsa! Znaczy się cios w wargi wymierzyć nam chcą adminy, więc:

" Spieszmy się kochać ffffszystkich dopóki jeszcze kogokolwiek kochamy!'

- to drugi myśl złoty Magdolota póki on jeszcze lota. Fru, fru, łubudu, się ja dziobem wbiję tu, Akopalipsę akopalipsiąc do syta, ja - doborowy łachmyta.
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: Złote myśli Foruma 03.10.15, 08:11
      Na pożegnaaaanie fffszyscy razem:

Szanuj wątka sffego - możesz mieć żadnego.
      • ave.duce Re: Złote myśli Foruma 03.10.15, 08:58
        Marrant wątkowi nie przepuści!
        Marrant wątkowi nie przepuści!
        Jak się wątek napatoczy,
        Nie pożyje se a juści!
    • gat45 Re: Złote myśli Foruma 03.10.15, 14:58
      Trzydziesty siódmy sprawiedliwy - to ja !
      (powiedział Gat, dumnie wypinając pierwś)
      Prawie łamed wownik ! No, no.....
    • tojajurek Re: Złote myśli Foruma 03.10.15, 22:46
      Trafne jest słynne spostrzeżenie Stanisława Lema na temat ilości idiotów piszących w internecie. Aliści, gdyby ich skutecznie wyplenić i zostawić samych mądrych, człowiek by od tego rychło sam zgłupiał i ocipiał.
    • magdolot Re: Złote myśli Foruma 11.10.15, 21:34
      Pokorne ciele dwie krowy miele dopóki mu się ucho nie urwie.
    • magdolot Re: Złote myśli Foruma 14.10.15, 14:18
      Przodopochylenie skutkuje tyłozgięciem.
    • ave.duce Re: Złote myśli Foruma 14.10.15, 16:22
      Forumowicze z wozu, A!gorze lżej.
      • trusiaa Re: Złote myśli Foruma 14.10.15, 16:37
        Pan tu, Panie Pogorzelski, duby smalone pleciesz, aj... Agore!
    • magdolot Re: Złote myśli Foruma 15.10.15, 14:22
      Jesteśmy drugą Japonią w momentach kiedy nas suszi.
    • inna57 Re: Złote myśli Foruma 16.10.15, 10:48
      Dla określenia nowych misiów na szybko angażowanych do akcji "chwalmy Pana"

by inocom - "Dziecko Agory i Googla na Fejsie poczęte"

Pikanterii całej sprawie dodaje fakt że wujek Google w przeciwieństwie do supermarketów nie płaci w Polsce żadnych podatków (z autopsji)
    • ketepud Się reaktywowałem aż 16.10.15, 11:22
      widząc Dworum w oblężeniu.
      • ave.duce Re: Się reaktywowałem aż 16.10.15, 12:51
        Czy to naprawdę Ty?!

https://i.ebayimg.com/images/g/q34AAOSwBvNToxiI/s-l300.jpg
      • magdolot Re: Się reaktywowałem aż 16.10.15, 14:51
        Jatiw, Dupetku! Reaktywacja to naprawdę złota myśl. :-)

A nie wchodź przez Gugiel, bo tam Moskal stoi!
        • ketepud Re: Się reaktywowałem aż 16.10.15, 16:26
          Moskal przy admiralicji gazetowej wygląda bledziuchno. Na fś straciłem kilka kont i machnąłem ręką:/
          • magdolot Re: Się reaktywowałem aż 16.10.15, 18:35
            Admiralicji na klikach zależy, a ruskie trolle z Olgino klikają aż miło, to stachanowce są. Nie dziw, że Admiralicja Cię za szkodnika uznała i wytępiła przykładnie. Przeszkadzasz we wzajemnych usługach rynkowych - sam zarób i daj innym uczciwie zarobić. Uczciwie - znaczy: spokojnie. A Ty za friko im się ryłeś tak! Znuf krety żywcem łapałeś, biedaczku, i do Olgino odnosić je chciałeś, żeby se tam spokojnie kopały, a każdy jeden kret jest pożądany TU, bo akcje lecą Agorze i gorze i pozamiatane. Dziwisz się że Ci przestali odpowiadać na "dzień dobry"?! Nam też nie odpowiedzieli, choć grupowo pukalim, ale:

Ten mówi "dzień dobry" najlepiej, kto mówi "dzień dobry" ostatni. A ostatni gasi światło tyż.
    • magdolot Scoutek 17.10.15, 02:37
      "Wszystko to jest po prostu żerujące!"

Taką to piękną myśl złotą nasz Scoutek rzucił en passant. Wykrzyknik mój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka