Dodaj do ulubionych

Przegląd prasy

27.11.18, 19:50
Nie ma jak Frądzia. Dzięki niej dowiedziałam się o istnieniu miesięcznika pod jakże (wielo)znaczącym tytułem: WPIS - Wiara Patriotyzm i Sztuka. Pismo reklamuje artykuł Adama Sosnowskiego: Dlaczego Rzym prawie zapomniał o św. Janie Pawle II ?
Obserwuj wątek
    • trusiaa WPIS 27.11.18, 19:57
      O sobie piszą tak:
      "Na jego łamach publikują tak wybitne umysły i charaktery jak Adam Bujak, ks. Waldemar Chrostowski, Marek Deszczyński, Marek Klecel, Antoni Macierewicz, Krzysztof Masłoń, Andrzej Nowak, ks. Dariusz Oko, Krzyszytof Ożóg, Czesław Ryszka, Leszek Sosnowski, Krzysztof Szczerski, Janusz Szewczak, Artur Śliwiński czy Bohdan Urbankowski.
      (...)Zachęcamy do zaprenumerowania naszego miesięcznika, innego niż wszystkie, a zawsze wiernego swej nazwie: „Wiara, Patriotyzm i Sztuka”. Niezależny miesięcznik „Wpis” czytają i wspierają: dziesiątki hierarchów, „Solidarność”, Telewizja Republika, Solidarni 2010, Fronda, Tygodnik „Niedziela”, „Gazeta Polska”, wybitni profesorowie i artyści, politycy, katolicka inteligencja, rodzice i dziadkowie chcący wychować swe potomstwo w duchu wiary i patriotyzmu. Spora byłaby też lista tych, którzy z nami walczą – pomińmy ich milczeniem. Nie do nich należy przyszłość!
      "

Tu ślicznie inny Sosnowski - Leszek, o tym, że Pluralizm jest mordercą prawdy.
      • magdolot Re: WPIS 27.11.18, 23:16
        Jak nienawiść może być eunuchowata?
        Oto jest wielka tajemnica wiaaaary...?!
      • 99venus Re: WPIS 10.03.19, 09:43
        Macierewicz,Oko.Andrzej Nowak,Szczerski,Szewczak.Dziękuję,nie skorzystam.
    • trusiaa Gadowski redaktor 05.12.18, 15:45
      Znany ten polski patryjota własną twarzą (nieogoloną i jakby olokoną chmurką oparów okowity?) zachęca do nabywania wyłącznie polskich świątecznych produktów/prezentów. Daj Boże, żeby dostać polskie daktyle czy inną kawę, że o ośmiorniczkach nie wspomnę, ale prezenty można, czemu nie. To tak: najlepiej nabyć grę "Niepodległa" dla całej rodziny, co to ją IPN ślicznie wydał. Gra wymaga kooperacji, cokolwiek to oznacza. Z innej beczki: kwiaty zatopione w szkle - biżuteria dla kobiet, dla babć, dla mam, dla córek. No.
      Aha aha: jeszcze jakbyktochciał to własną powieść Wituś Sprytuś na prezent poleca.
      • ave.duce Re: Gadowski redaktor 06.12.18, 07:10
        A dla wnuczek, prawnuczek, prapra... już nie?!
        • trusiaa Re: Gadowski redaktor 06.12.18, 07:54
          Prosze Panio, Pani nie czuje różnicy między kobietami a krewnymi? Taka ja się cieszę, że do grona wartych obdarowania, w łaskawości swej pisiej, zaliczył mamy, babcie i córki - Pani raczy zauważyć, że żon już nie, z tej prostej przyczyny, że żona to żadna rodzina.
    • ave.duce Red. Sekielski radzi 10.03.19, 07:11
      na swoim Instagramie
      "kup jeden dzwonek łososia"

www.plotek.pl/plotek/56,79592,24532732,tomasz-sekielski-postanowil-odchudzac-sie-publicznie-dziennikarz.html#s=BoxOpCzol9
      • trusiaa Re: Red. Sekielski radzi 10.03.19, 07:53
        Szczyt perwersji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka