Dodaj do ulubionych

Firma akustyczna

29.04.13, 16:35
Sluchajcie!!!

Walczylam z lotniskiem prawie 2 lata ze wzgledu na halas samolotow przez ktory w naszym domu ktory dostalam po dziadkach nie dalo sie mieszkac. Odpuscilam sprawę 2 miesiace temu i postanowilam na wlasna reke zajac sie izolacja halasu.

Podzwonilam poszukalam i znalazlam firmę z warszawy ktora jak sie okazalo bardzo czesto robi takie izolacje. Okazuje sie ze styropian pod elewacja nic nie daje! W moim domu juz wczesniej byly wymienione okna na dzwiekoszczelne ale i tak bylo glosno.

Panowie przygotowali całe przedsiewziecie, zrobili projekt, potem weszli i w ekspresowym tempie zrobili izolacje akustyczna, szybko, czysto i co najwazniejsze skutecznie, nie tak jak firmy remontowe. Na dodatek wszystko pozostawili w takim stanie jak wczesniej, nie musialam sama malowac ani wynajmowac innej firmy.

Cena podobna jak koszty procesow sadowych, prawnikow, wycen i ekspertyz przez ostatnie dwa lata.

Mojemu sąsiadowi panowie z kolei przeprowadzili akredytowany niezalezny pomiar hałasu i ekspertyzę z którą teraz on będzie walczyl z lotniskiem - jest to duzo wiekszy argument w stosunku do ekspertyz i pomiarow bieglych z "sądu" niz drogi prawnik.

polecam tych panow i dziekuje za ciszę w domu:
www.acousticity.pl

Obserwuj wątek
    • pjupiter Re: Firma akustyczna 17.05.13, 13:33
      O ile sama nie jest pani Pani Sandro tą firma usługowa, która Pani poleca to bylibyśmy nią bardzo zainteresowani. Mamy już profesjonalną ekspertyze zakresu prac wyciszeniowych naszego budynku i szukamy od dluższego czasu profesjonalnego wykonawcy. Gdyby tak umożliwiłaby Pani obejrzenie efektow pracy tej firmy u siebie to duży bukiet kwiatów i dobra bombonierka znalazłaby się w Pani rękach. Uklony, pjupiter
      • sandra19-72 Re: Firma akustyczna 17.05.13, 13:49
        Szczerze mówiąc wolała bym uniknać oprowadzania wycieczek po moim domu, mogę powiedzieć tyle, że po ukończeniu wszystkich prac i posprzątaniu dom wygląda praktycznie tak samo jak wcześniej, z tą różnicą, że faktycznie jest ciszej!

Proponuje skontaktować się z nimi, do mnie przyjechali na spotkanie, wytłumaczyli co jak miało by wyglądać, przedstawili swoje referencje, zdjęcia z innych prac, zrobili wycenę i wszystko bezpłatnie!

Podaje kontakt z panem piotrem 506 319 942 on się zajmował nami.
        • pjupiter Re: Firma akustyczna 20.05.13, 16:14
          kontakt nawiązałem; dziękuję za wskazanie ścieżki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka