Dodaj do ulubionych

Problemy rodzinne

18.09.13, 04:22
Witam, obserwuje tą strone od niedawna. Trafiłam tu przez przypadek gdy szukałam pilne pomocy psychologa. Ale bardzo mnie wciągnęły wasze historie, dziś odważyłam się odpowiedzieć kilka razy i nawet nie wiedziałam że tyle radości mi to przyniesie. Jestem DDa i niestety doświadczyłam uzależnienia od mamy. Ale dzięki wam patrze troche inaczej na moją sytuacje i co najwazniejsze im więcej tu czytam tym łatwiej mi mówić o sobie. A to naprawdę wielka zmiana w moim życiu. Jeszcze tylko została mi wizyta u psychologa. Bardzo dziękuje i proszę o wyrozumiałość.
Obserwuj wątek
    • nammkha Re: Problemy rodzinne 18.09.13, 16:03
      Fajnie, że jesteś Zawiedziona88:)
      Ja już od dawna czytam to forum i jak mam więcej czasu to nawet komentuje.
      Jest coś takiego, że czytanie o problemach innych pozwala nam samym zdystansować sie trochę od swoich. A to forum na pewno daje taką szansę, tymbardziej, że pisze tu wiele mądrych osób:)
      Trzymam za ciebie kciuki!
      • molly_wither Re: Problemy rodzinne 18.09.13, 18:01
        Masz arcyciekawa sygnaturke:)
        • jedynybasek5 Re: Problemy rodzinne 18.09.13, 21:55
          Molly, ja Twoją czytam już setny raz, i ciągle myślę, jaka to jest prawda!
        • nammkha Re: Problemy rodzinne 21.09.13, 14:14
          Dzięki:)
          Twoja też jest fajna, tylko zastanawiam się na ile ta miłość, o której piszesz, to zakochanie, a na ile miłość takich powiedzmy osób które żyją ze sobą 20 lat. Bo wydaje mi się, że o ile kiedy jesteśmy na początku związku, to rzeczywiście odbieramy to jedzenie jabłka właśnie tak, ale jak już jesteśmy z kimś ten 5,10, 20 rok to już raczej nie towarzyszą temu takie emocje i czy to oznacza że już się nie kochamy?
          Chyba raczej nie...
    • molly_wither Re: Problemy rodzinne 18.09.13, 18:00
      Noooo, forum fajne,ale,jak to forum, ma swoje wady i zalety:). Chyba najwieksza jego wartoscia jest to,ze mozna tu napisac i nie czuc sie samotnym. Ale czasami jest tak,ze wszyscy przejada po tobie,niczym walec i wowczas niewiele z ciebie zostaje:(
    • agnieszka_iwaszkiewicz Re: Problemy rodzinne 19.09.13, 11:10
      To dobrze, że Pani zwróciła uwagę na to forum. Przy wszytkich swoich wadach charakterystycznych dla społeczności internetowej, ma też walor poradniczy oraz wymiany istotnych informacji .
      Jeśli samo aktywne pisanie odpowiedzi ma dla Pani walor, nazwijmy to, terapeutyczny, to też jest świetne wykorzystanie funkcji tego miejsca.
      Ale to na co zwróciłam uwagę, to że Pani zaanonsowała swoją obeność na forum i tym samym powitała nas. To bardzo miłe. Ja również witam i dzięki temu Pani wpisowi zwrócę na Panią uwagę i zapamietam. Pozdrawiam. Agnieszka Iwaszkiewicz
      • zawiedziona88 Re: Problemy rodzinne 24.09.13, 01:16
        Bardzo dobrze że są takie fora jak tu. Z moich bliskich nikt nie umie rozmawiać na tak trudne tematy, oprócz męża. A tu mamy odwagę się przyznać do problemów i próbować coś z tym zrobić. Dziękuje za miłe powitanie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka