08.05.20, 18:05
Jak odbudowac zaufanie w czlowieka, lekarza, sasiada, Jak teraz uwierzyc w zdrowa zywnosc, Jak uwierzyc w apteki, i sklepy spozywcze , w jedzenie dla psa jest bezpieczne ,jak oni chcieli nas i zwierzeta zabic. Teraz boje sie lekarza ,szpitala, Jak zabito ludzi w domach starcow. I nie pozwolono im dozyc konca swoich lat. Wiec trzeba bylo ich wczesniej okrasc. z tych resztek zycia.
Obserwuj wątek
    • marsylvik Re: Virus 08.05.20, 19:52
      Uwaga, piszę najzupełniej poważnie i bez żadnej ironii: jeśli lęk narósł do tego stopnia, to jedynym sensownym wyjściem jest pomoc psychiatry.
      I nie żartuję ani nie próbuję obrazić! Zaburzenia lękowe same nie przechodzą, ale da się je leczyć.
      • ken-ya Re: Virus 26.05.20, 22:21
        Latwo Ci napisac jak Tobie nikt nie zachorowal i nie umarl.Nie sugeruj mi psychiatry -Lekarzy i weterynarzy to ja wiecej znam ,niz przecietny czlowiek. Doswiadczenia i bledy moje szybko mnie ucza.Inigdy nie popelniam ten sam blad. Wiesz ja nie potrzebuje psychiatry , ja potrzebuje kolo siebie uczciwych ludzi ,i to mi wystarczy.
        • tt-tka Re: Virus 27.05.20, 15:02
          ken-ya napisał(a):

> Latwo Ci napisac jak Tobie nikt nie zachorowal i nie umarl.

Nie wiesz tego.

Nie sugeruj mi psyc
          > hiatry -Lekarzy i weterynarzy to ja wiecej znam ,niz przecietny czlowiek. D
          > oswiadczenia i bledy moje szybko mnie ucza.Inigdy nie popelniam ten sam blad.
          > Wiesz ja nie potrzebuje psychiatry , ja potrzebuje kolo siebie uczciwych ludzi
          > ,i to mi wystarczy.

Zrob to, co doradzasz innym, zwroc sie do slonca. Moze pomoze.
    • heniek.8 Re: Virus 09.05.20, 08:06
      co 100 lat jest epidemia a potem ludzie zapominają i życie wraca do swojego stałego trybu (no może więcej firm przejdzie na home office)
      to jest trochę jak żałoba - będąc w niej może być trudno sobie wyobrazić że się niedługo skończy

- wirus mial miec smiertelnosc 3%
      - 20% zarazonych musi zostac podpiete do respiratora
      - wywoluje zmiany w sercu, nerkach i jadrach
      - jest skrzyzowanie SARS1 z HIV
      - wydostal sie z laboratorium
      - podczas epidemii w Polsce mialo umrzec 500.000 osob a w Niemczech ponad 1.000.000
      - wirus utrzymywal sie na powierzchniach przez 17 dni
      - dochodzilo do duzo gorszych "reinfekcji" ktore na pewno powodowaly smierc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka