hafal 13.07.08, 23:45 No to przenosimy wątek "głupot" z wątku "witam":) Anka powiedziała, ze za to o castingu nas zabijecie:) Mam nadzieję, ze nie, więc ryzykuję.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:47 Hanka zabiję to ja Ciebie i to na serio bez uśmieszków. Szukaj już programu ochrony świadków by zmienić tożsamość i kto wie może wtedy casting nie będzie Ci potrzebny, bo luby znajdzie się sam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:48 właściwie to trzeba byłoby tą część przenieść z tamtego wątku tu ale to chyba tylko Ania jako moderator może zrobić wiec prosimy o to miła pani Moderatorko żeby nasze głupoty w jednym miejscu były Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:49 Rany julek! Za co Ty chcesz mnie zabić, Anka???? a która Ania jest moderatorem???? Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:49 Skoro casting chcecie to proszę o wpisanie wymogów dla ewentualnych kandydatów, to będę ich dla Was wypatrywać na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:52 Uwaga, próbuję wkleić tamtą końcówkę o castingu, jak nie wyjdzie, to nie bijcie... Re: witam manuskrypt 13.07.08, 23:07 Odpowiedz Witajcie! A ja z kawą usiadłam i postanowiłam poczytać co tu od 20-stej tworzycie :-) U nas nie grzmi, ale od rana non stop leje. A co do facetów to powiem Wam jak zrobić, pewnie każda z Was zna kilku fajnych, ale Wami niezainteresowanych, wymieńcie się wieć ich danymi, może zainteresują się inną wdową :-) Re: witam magdatysz 13.07.08, 23:18 Odpowiedz no u mnie wszyscy fajni są już dawno zajęci ... wolnych znajomych praktycznie nie uświadczysz więc trzeba ten casting rozpisać ;) Casting manuskrypt 13.07.08, 23:21 Odpowiedz Dysponuję danymi czterech fajnych, wolnych, bez balastu trudnej przeszłości :-) Re: Casting magdatysz 13.07.08, 23:31 Odpowiedz to już porozmawiamy później na tem temat - jeden dla mnie, drugi dla Hanki, trzeci dla ciebie więc jeszcze jedna zostaje - która chce? Re: Casting manuskrypt 13.07.08, 23:34 Odpowiedz Oj Magda, Magda Ty to szybka jesteś :-) Ja odstąpię tego co go dla mnie rezerwujesz, a zatem dziewczyny dwóch wolnych jeszcze do wzięcia. Wykształceni, całkiem ładni, dane i zdjęcia wysyłam na priva :-) Re: Casting hafal 13.07.08, 23:35 Odpowiedz Anka, dawaj adresy!!! To już się tyle znamy, a Ty milczysz;) (aż czterech????) Re: Casting magdatysz 13.07.08, 23:40 Odpowiedz Hanka to będziemy miały w czym wybierać a może jeszcze sie jakiś tu odezwia czytając te nasze głupoty :) No chyba ze już na wstępie się przestraszy .... Re: Casting manuskrypt 13.07.08, 23:41 Odpowiedz Milczę, bo jeden dzień się spóźniłaś z życzeniami urodzinowymi ;-) Ale Magda już o Ciebie zadbała i jesteś w druga w kolejce (po Magdzie) by wybierać na castingu lubego :-) Re: Casting hafal 13.07.08, 23:43 Odpowiedz a Magda, rozumiem, się nie spóźniła?:) Re: Casting magdatysz 13.07.08, 23:45 Odpowiedz ja nawet bladego pojęcie nie miałam... Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:54 No całkiem nieźle ci to poszło :) Hanka a swoja drogą to my nieźle "pracujemy" ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:53 no ja już wcześniej napisałam: inteligentny, przystojny z domkiem o powierzchni 100 m2 albo może być wiekszy (a co mi tam) a i koniecznie przed 40 -tką ... No jakby był inżynierem to bym się nie obraziła. I na pewno "złota rączka" bo ja sama nie wszystko umiem zrobić Biały koń moze być ale niekoniecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 13.07.08, 23:54 no Magda już napisała:) czego oczkuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:05 serio, serio, toż to prawdziwy casting, a nie jakaś ściema Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:09 no dobra: PO PIERWSZE PRIMO: musi być szczery Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:09 no pewnie a tak zupełnie serio to ja myślę ze mężczyźni po porstu boją się niezależnych kobiet, takich co to sobie umieją poradzić w życiu same. Ja to już wogóle odpadam nie dość że wdowa, z dzieckiem to jeszcze mam własną firmę i dzierżę w dłoni łom albo świder... i nie znoszę komentowania mojej jazdy samochodem. A słodkiej idiotki nawet nie potrafię grać. No normalnie kicha. Wiec jak ktoś mi mówi że może poznałabym w pracy kogoś to sobie wyobraźcie, że przyjeżdzą taka kobieta w teren, wysiada zza kierownicy samochodu, dyryguje dwoma facetami podaje im cieżki sprzęt, babra się w błocie, a do tego ma spodnie robocze i gumowce na nogach... załamka totalna. Ominąć szerokim łukiem... Na nic śliczne oczy i czarujący uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:13 my tu głupoty gadamy, ale zobaczcie: alb reszta towarzystwa śpi, albo ma braki w dostawach prądu, albo siniaki na czole od pukania się, co te trzy baby wypisują:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:16 No zagapiłam się i jeszcze w poprzednim wątku wpisywałam posty... Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:17 Fiambala, kochana jak miło, że jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:18 no to jest czwarta baba:) poprosimy zatem o "po trzecie":) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:22 Kochaniutkie! To nie ma być jeden facet dla wszystkich. Proszę zatem aby każda pisała o swoich wymaganiach, bo ja tu notuję, by Wam potem odpowiedniego podesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:23 spokojnie Aniu ... podzielimy się Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:25 no to wiesz, powinnyśmy conajmniej trzy castingi ogłosić,, a na to by nam pomysłów nie starczyło (no bo przecież bogata wyobraźnia jest wymagana od onego). Ja myślę, ze wrzućmy wszystko do kotła, a potem Ty już sobie posegregujesz, co?:) a ja wam dam jeden przykład: Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:26 Porządnie opisywać Panów proszę. Hanka mi tu cedzi cechy, a Wy przyklaskujecie :-) Ciekawe jak się tym jednym podzielicie? Co bierzesz Magda, Hania, i druga Magda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:24 No i wlasnie doszlam do wniosku, ze poleglam na etapie wstepnym - nie umiem skonkretyzowac swoich tzw oczekiwan :) Co oznacza, ze musze widocznie zmienic temat codziennych rozmyslan :) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:28 Czyli masz ode mnie zadanie domowe: opisz kandydata marzeń :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:28 albums.mouseplanet.com/DLFantasylandSnowWhiteMusical/andygarcia2_stroup.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:29 i jeszcze do tego tona chusteczek i "kiedy mężczyzna kocha kobietę"..... Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:29 Dla mnie on jest beeee, ale ja całe szczęście tu swatką jestem, a nie potencjalną żoną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:35 Anka, jak to bleeeee? zobacz, jaki kochający facet. NIe dość , ze kochał i wychowywał nie swoje dziecko (i swoje zresztą też), to jeszcze wyciągał alkoholiczkę z nałogu, potem ją rzucał co prawda, albo to raczej ona go rzuciłam, ale potem wrócił, prawda? No weź znajdź takiego! I wogóle to był pilotem, echhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:36 Z pilotami wcale nie jest tak fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:39 no żartuję z tymi pilotami:) w żadnym wypadku nie bierzcie tego pod uwagę!;) Ale tak wogóle, to Andy Garcia ponoć bardzo fajny gość:) I co ważne: rodzina u niego jest na 1 miejscu. I to myślę , ze możnaby dodać: PKTÓREŚTAM: RODZINA NAJWAŻNIEJSZA (oczywiście nasza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:37 No właśnie, zbyt doskonały.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:30 No weź, bo wraca do mnie straszne uczucie ze szkoły, kiedy nadchodził moment kiedy trzeba było napisac kolejne wypracowanie na jakiś temat wymyślony przez nauczyciela... I mimo, że generalnie lubiłam (i lubię) pisać - przychodziła niemoc twórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:32 pisz, co Ci do głowy przyjdzie, najwyżej pałę dostaniesz od swatki na koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:33 No w ten sposob to tez moze byc niebezpieczne :) Z zyczeniami trzeba ostroznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:33 Moja droga żadnej niemocy twórczej, toż to wymówka :-) Tylko proszę się brać do pracy ;-) Jakbym była wredna to powiedziałabym, że do jutra te cechy masz sprecyzować, ale że jutro jest już dziś to dam Ci jeszcze jeden dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:35 Ufffff, nie wiem czy dałabym radę na jutro... czyli na dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:39 Magda Tysz odrabia zadanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:40 chciałabym zeby był to taki kroś z im można zarówno sensownie porozmawiać jaki i pomilczeć, ktoś kto umie zrozumieć i nie zadaje zbędnych pytań, ktoś z kim można zarówno siedzieć na kanapie i obejrzeć jakiś film jak i spakować plecaki i pojechać w góry, ktoś komu nie straszne jest zajmowanie się 6 letnim dzieckiem i pomaganie w domu, ktoś kto ma swoje pasje ale nie zajmują one mu 100% życia i że nie stawia ich na 1 miejscu ponad rodzinę. Ktoś kto umie docenić człowieka takim jakim jest i nie pragnie go zmieniać . PRZYJACIEL Chyba sprecyzowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:41 o kurcze. aż mi wstyd, ze się tak wygłupiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:43 Eh, pod tym można się tylko podpisać Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:30 no musisz zacząć konkretyzować bo inaczej jekiegoś przeoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:16 Towarzystwo śpi, tudzież podtopione, bo deszcz, tudzież braki w dostawach prądu, wkurzyły się i poszły spać, bo net zbyt wolno chodził (Edyta się odgrażała). Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:15 Magda nie truj :-) tu jest casting, żale proszę wylewać gdzie indziej. Proszę mysleć optymistycznie, że gdzieś tam istnieje ten kto nie komentuje podczas jazdy umiejętności kierującej, lubi łom i świder w rękach kobiety, a zza spodni roboczych i gumowców jawi mu się zjawiskowa Magda, bo facet ten ma wyobraźnię i umie się nią posługiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:16 no to co? po DRUGIE: bogata wyobraźnia? Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:18 I jakies narzędzie do dostrzegania kobiety w kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:18 no masz racje a w domu przemieniam się w zjawiskową kobietę :) Nawet czasami spódnice żałożę :) A nogi mam całkiem całkiem jeszcze się nie wykzywiły w gumowcach :) Hanka my i tak już mamy przechlapane na forum... a siniaki to przynajmniej nie my będziemy miały Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:47 Dzieki za miły wieczór, ale jutro czeka na mnie etat od samego rana, więc czas spać. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:48 czekaj, czekaj muszę podsumowanie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:51 Moje drogie! Robiłam dokładne notatki i w chwili obecnej tylko Magda jasno i do końca sprecyzowała swoje wymagania (nawet z kilku jest skłonna zrezygnować, np. wybranek nie koniecznie musi przybyć na białym koniu). Magda i Hania muszą jeszcze nad swoimi wymaganiami popracować. Zapraszam inne Panie z forum do dopisywania się w wątku. Ewentualnych kandydatów, którzy spełniają kryteria również proszę o wpisy. Jeśli ktoś nieśmiały to może być na prywatną pocztę. Dziękuję Wam za owocną współpracę i życzę wszystkim dobrej nocy i miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 00:58 ALeż bardzo ci dzieujemy za podsumowanie zwłaszcza że tak późna nocna godzina się już zrobiła. Rzeczywiście z kilku wymagań mogę zrezygnować na rzecz innych tu niewymienionych. A teraz znikam snić o królewiczu. Dobrej nocy wszystkim i spokojnych bajkowych snów życzę Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 01:03 Swoją drogą, to sprytnie przyjęłaś rolę swatki:) Gdybym Cię nie znała, to bym naciskała na zmianę pozycji.......No póżna pora...Patrzcie i wina nie było (nie było?), a takie fiu-bzdziu wymyślałyśmy:) Anka, wiesz, ze ja nie będę precyzować, bo tak naprawdę, żeby to wszystko się ewentualnie udało i znalazł się taki, co chce się wpakować w związek z wdową, w dodatku z dziećmi, których wychowanie dzisiaj wcale nie jest łatwe, poza tym kiedy ma tysiące pięknych młodych i bez przeszłości dziewczyn wokoło, poza tym, żeby była jakaś nić porozumienia, wspólne zainteresowania (lub wręcz przeciwnie, jak kto woli)- to musiałby się naprawdę zdarzyć cud. A o cuda, jak wiadomo dzisiaj bardzo trudno. I nawet ja, niepoprawna optymistka, dostrzegam że szansę na taki cud są mikreńkie....niestety Pewnie, ze bym chciała, tak jak Magda... Chciałabym, zeby ktoś był mi podporą, w kim miałabym oparcie, kto by mnie przytulił i nie musiałabym już być taka silna...Ale to niezbyt realne Za dłuuugie zdania przepraszam, ale późna pora, wiecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 01:07 Hanka! Gdybym Cię nie znała to pomyślałabym, że mówisz serio i tracisz ducha walki :-), ale że znam Cię to wiem, że ten cud akurat w Twoim przypadku jest możliwy. Przy okazji ładnie określiłaś swoje wymagania względem Pana, dopisałam do moich notatek i będę się rozglądać. A wina nie było, ja tylko kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 06:02 Witajcie jaka szkoda, ze u mnie ten net niestety nie działał (nawet kablówki nie było) ale bawiłyście sie super :) pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 08:01 a co Wy tu dziewczyny o mnie ciągle piszecie ? skąd mnie tak dobrze znacie, że w co drugim poście mnie opisujecie ? ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 08:05 No wlasnie widze, ze dziewczyny nie zle rozkrecily impreze :) U mnie siadly serwery i taki wieczor przeszedl mi kolo nosa ;) Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
alex2377 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 12:30 Witam. Czytam niektóre posty i strasznie żałuję, że nie byłam na necie wczoraj, a to z powodu przydługawej burzy. Wieczorek pewnie minął Wam szybko i miło, aż żal. Może następnym razem? :))) Pozdrawiam serdecznie wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 15:41 sposob na faceta ( nie moj!) jest prosty :-podsypac zarcia i nie ploszyc:)))) fajnie,ze moglyscie sie bawic na necie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jo39 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 17:18 hehe, pozadane cechy faceta - a po co? Ja sama jestem juz facetem i to takim z jajami z betonu - musze byc twarda jak ruski czolg. W sumie to niewiasta by sie przydala - troskliwa, opiekuncza, zeby ktos o mnie zadbal, bo sama dla siebie nie mam czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
karel2 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 17:29 Ciekawy temat miałyście dziewczyny, ale siła wyższa, zresztą piękna siła wyższa zmusiła mnie do opuszczenia stanowiska przed komputerem. Ciężki miałam dzień i aż się trochę rozruszałam czytając ten wątek. Ale ja nie na temat, więc uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula123-0 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 14.07.08, 18:28 Temat wczoraj sie rozwinał,moja mała się obudziła i położyłam się obok niej i zasnęłam,a szkoda bo rozmowa była fajna.Jak będziecie robić ten casting to poproszę jednego dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 05.11.08, 23:26 No tego można było się spodziewać... casting został ogłoszony, nasze wymagania sprecyzowane a facetów dalej brak... Normalnie nikt się nie zgłosił. TRAGEDIA! A może odważnych brakuje? Boją sie czy co? A może wymagania zbyt wysokie... A tak na długie jesienne wieczory przydałby się ktoś do towarzystwa... :) a tu nic... Pozostaje mi tylko dochodzący od sąsiadów kot... przynajmniej miło mruczy :) A ci prawdziwi mężczyźni rozpłyneli sie we mgle ... a może ich amba zżarła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.11.08, 06:14 Magda na temat braku tych prawdziwych to i piosenki powstają: "Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.11.08, 09:28 Ela, co Ty o 6.14 rano robisz przy komputerze??:) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.11.08, 11:12 Haniu, to dla mnie już prawie srodek dnia 6.14 :-)) a tak na poważnie to kończyłam pracę, jakoś wolę wstać pare min po 4 niż siedzieć do północy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
digirec Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.11.08, 13:45 Wiesz Magdo,ostatnio znajomy powiedział tak szczerze i dosadnie..potem dopiero sie zreflektował -ale co rzekł to rzekł :"po takiej tragedii nie załamałas sie ale wziełas sie w garsc..dom ,praca,teraz nauka..jestes silna kobietą''a silnych kobiet mezczyzni sie boja! Odpowiedz Link Zgłoś
ewu.sia Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.11.08, 20:39 Witam Gdzie są Ci faceci? Oto jest pytanie.Jestem w takim momencie,w którym by mógł się pojawić ktoś.Dorosłam już do tego.Ale jest małe ale.Nie ma faceta konkretnego,który by był tym właściwym.Jestem osobą samodzielną twardo stąpam na ziemi.Słyszę także,że faceci boją się silnych kobiet.Czy coś w tym jest? Co sądzicie o tym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: ZABIJĄ NAS NA FORUM 06.01.09, 02:58 "ZABIJA NAS NA FORUM" spoko mnie nie zabili to was tez nie Odpowiedz Link Zgłoś